skip to Main Content

Smart mor på 2 minutter

På med et par jeans og en langærmet T-shirt. 

Og så ud af døren.

Lyder det bekendt?

Hvad tror du, at en professionel stylist ville sige til det?

Her tror du måske, at svaret er “Vorherrebevares” …

Men det er det ingenlunde!

Stylisten er faktisk glad og tilfreds.

For det er legende nemt at style et basisoutfit bestående af jeans og bluse til en lækker smart mor. Det behøver hverken at kræve dybe indgreb i pengepungen eller timer foran spejlet.


Det kræver måske en tur i klædeskabets inderste afkroge, i smykkkeskrinet eller i genbrugsen. Det kan du gøre en dag, hvor du har tid, og prøve dig frem i ro og mag, så du har et par “redningsplanker” liggende til de travle morgener.

Lur mig, om du ikke har noget liggende, som med lidt inspiration kan bruges til et cool look, som du føler dig veltilpas i.

2304210 sara lindgaard cphstyling

Få hjælp af den erfarne stylist

Her i juni måned har vi på Grøn Stue fået besøg af stylist og designer Sara Lindgaard fra cphstyling.dk. Hun har lavet en video på 17 minutter eksklusivt til Grøn Stue. Sara har selv et barn på armen og et i maven, så hun ved udmærket godt, hvor lidt tid mødre har til sig selv om morgenen.

I videoen viser Sara dig, hvordan du med enkle midler meget let kan style dit basistøj til et væld af forskellige looks, som ser godt ud og fungerer i hverdagen. Der er lidt for enhver smag.

Når jeg tager mine bæredygtige briller på her, er jeg også glad. For jeans og bluse kan skaffes i økologisk kvalitet til en fair pris. Og jakker, halskæder og tørklæder kan scores i genbrugsen eller på sommerens loppemarkeder for en slik.

Økologiske jeans finder du f.eks. her fra Moneky Genes hos fairtrends.dk  og en basis økologisk bluse f.eks. her hos Living Nordic til kun 135 kroner.

 

stylist

På Grøn Stue får du i denne måned adgang til Saras video. Du får også min nye e-guide om genbrugstøj. Og en sy-selv-guide af Hanne Kold fra vivatex.dk.
Ja faktisk har du adgang til ALLE mine e-guides (værdi over 7500 kr.).

Det lyder spændende! Fortæl mig mere om GRØN STUE! 

PS. Jeg går ikke med jeans.
Jeg er nemlig en kjoledame.
Men jeg elsker alligevel Saras video!

Dagen efter, at jeg så den, var jeg i den lokale genbrugs (Blå Kors i Humlebæk, som for øvrigt er supergod).
Pludselig så jeg på udvalget med nye øjne og hapsede en dejlig taske i kernelæder for 80 kroner.
Den ville jeg ellers ikke have spottet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top