skip to Main Content

Fredagsbrevkassen uge 30 – 2012

SPØRGSMÅL

Kære Rose,

jeg vil gerne høre din mening om madrasser. I Baby-bogen anbefaler du visse madrasser til vuggen og til liften. Ville du også anbefale de nævnte modeller til tremmesengen?

Jeg har besøgt naturalmat.co.uk og kigget på deres madrasser. Nogle af dem er med latex, men latex kunne potentielt være allergifremkaldende? Og deres kokosmadras er behandlet med æteriske olier som igen er allergener?

Glæder mig tl at høre fra dig!

Mvh, A.
SVAR

Kære A

Tak for dit spørgsmål om madrasser til børn.

Jeg vil ikke anbefale en madras med æteriske olier, slet slet ikke.

Latex i munden fra sutter og flaskesutter eller på anden måde i direkte hudkontakt, ja det kan være allergifremkaldende, så der foretrækker jeg andre materialer. Men inde i en madras bør det ikke være problematisk.

Et god bud er en kapokmadras. Den har min yngste datter i sin tremmeseng, og den er rigtig god. Se forhandlere på nsleep.dk.

KH Rose 

PS. Men hvad så med madrasser til voksne? Sengetøj? Dyner? Ja, alverdens ting og sager og nødvendigheder til hus og hjem. Når det skal være uden kemi og med god bæredygtig samvittighed. Hvad gør en klog kone så? Jo, hun slår da bare op i DEN LILLE GRØN TIL HUS OG HJEM og får svaret på den allernemmeste måde. Den Lille Grønne kan blive din helt gratis, hvis du melder dig ind i Grøn Stue inden på onsdag – det vil sige, du skal melde dig ind i juli for at få guiden uden at betale en krone for den. Se her hvordan.

 

This Post Has 3 Comments
  1. Se, det er dét jeg virkelig holder mest af ved din blog.
    Jeg anede ikke noget om kapok, selvom jeg godt vidste at det eksisterede (tak til gaaamle danske film).

    Nu efter at have læst en del om det, har jeg skrevet en hel op på ønskelisten til vores hjem. Især fordi Manden herhjemme er allergisk overfor rigtig mange ting og i forvejen har afbrudt søvn. Så mon ikke det vil hjælpe ham lidt?

    I hvert fald så elsker jeg at lære noget nyt, og det gør jeg som regel når jeg kigger herind 🙂

  2. Her hjemme har vi både Junior dyne og madras til den lille. OG så har vi lige investeret i en lækker kapok topmadras til os selv. LUKSUS siger jeg bare 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top