skip to Main Content

La Dolce Vita

Åh, min familie er glade for mig her i marts.
Det søde liv….

 

Måske fordi jeg er lidt af en familiedemokratisk rappenskralde, på min egen stilfærdige måde (som i: min kæreste og jeg deles om alle opgaverne!)
Så tager det ekstra kegler, når jeg går i über-hausfrau-modus.

Da jeg var barn, ville jeg gerne være noget-med-mad.
Jeg har kort sagt altid haft en konditor i maven.

De sidste par år har jeg bare siddet mere foran skærmen end stået ved røreskålen.

Men lige her i marts, hvor Mirjam er hjemmepasset og jeg – meget belejligt! – laver et tema til Grøn Stue med opskrifter på “Sødt – på en sundere måde”, så er der rigtig gang i de søde sager. Og tænk, at kunne spise dem med god samvittighed!

Det er hyggeligt med en snart 3-årig assistent, som gerne prøvesmager “sjulaladerne”.
Jeg elsker at lave opskrifter på sunde kager!

Opskrifter på sunde kager in the making

Forleden morgen fik Mirjam lagkage til morgenmad (efter grøden – hun var sulten!). En anden dag var der muffins på morgenmenuen. Min store datter Mia får mors sunde chokolader med i madpakken – det er noget, som udløser et af de sjældnere og sjældnere kram en snart-teenager.

De fleste af opskrifterne er uden gluten. Alle er uden mælkeprodukter. De fleste er uden sukker eller kun med små mængder sukker. Andre får naturlig sund sødme fra banan eller tørret frugt. En del af dem er kraftigt raw-inspireret. Ikke så få er med chokolade.

Jamen, smager det så godt?
Ja, for p*kker! Ellers kommer de ikke med i samlingen. Ja, jeg laver også kulinariske misfostre, når jeg eksperimenterer, men det er jo som bekendt den eneste måde, man lærer på. Om dem arkiverer jeg lodret.

Min kæreste er gået fuldstændig i selvsving over mine “Påskeæg fra Paradiset á lá Raw” – og jeg følger ham gerne.

Nysgerrig? – så læs løs og se flere billeder her i Næste Tema.

Forestil dig …

  • at du uden de store anstrengelser ved præcis, hvordan du skal lave en sund og lækker madpakke, som dit barn glæder sig til at skulle spise
  • at du har knækket koden til at få dit barn til at spise flere grøntsager
  • at du aldrig mangler inspiration til, hvad du skal komme på rugbrødet
  • at du bliver bedre til at planlægge dine indkøb og lave store portioner af børnevenlig mad, som du kan have på lager til travle dage

Lyder det som ren ønsketænkning?
Det er det ikke.

Du skal bare opdage, hvordan du sætter det i system, så du ikke igen og igen står der og vifter med to flade med leverpostej, en vindtør gulerod og nogle pølsehorn, der ikke ligefrem strutter af sundhed.

Hent kvit og frit dit uddrag af min e-bog Den Sunde Madpakke.
Så vil du opdage, hvor nemt det er.

Ja tak, giv mig genvejene til sunde madpakker – helt gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top