skip to Main Content

Skønne Sunde Solskinsdesserter

Velkommen til et blik på min e-bog Skønne Sunde Solskinsdesserter!

Skoenne_Sunde_Solskinsdesserter forside

 

Jeg elsker dessert!
Siden jeg var barn, har jeg eksperimenteret i det søde køkken.
Det er en stor glæde for mig at lege med gode økologiske råvarer, kombinere dem og opdage nye søde hjørner af madens forunderlige univers.

Som voksen erfarede jeg gradvist, hvordan store mængder sukker gør mig træt, irritabel, dulmer mine følelser og lagrer sig på muffintoppen.

Derfor interesserer det mig meget at skabe is, kager, dessert og andre søde sager, hvor mængden af sukker er i bund og smagsoplevelsen stadig i top.
Jeg synes, at det er vildt sjovt at prøve af, hvor lidt tilsat naturlig sødme, der egentlig skal til, for at give en herlig gastronomisk helhed.

Samtidig ved jeg jo, hvordan det er at være mor og have en travl hverdag og måske også begrænset økonomi.
Så i arbejdet med denne e-bog har jeg gjort mig umage med at bruge så ”almindelige” ingredienser som muligt.

Når råvarerne er i høj kvalitet, behøver man i virkeligheden ikke så meget. Ej heller behøver man at dynge dem til i sukker – de står smukt næsten i sig selv.

kage

I alle opskrifterne bruger jeg naturlig sødme fra frisk eller tørret frugt samt honning – ikke andet. En del af opskrifterne er uden mælkeprodukter. Kagerne er uden gluten.

Her kan du se e-bogens indhold:

indhold

Sådan får du fingre i e-bogen …

E-bogen Skønne Sunde Solskinsdesserter findes til download på min inspirationsportal Grøn Stue og kan desuden købes i løssalg lige her.

E-bogen har en værdi af 165,50 kroner inkl. moms.

Skønne Sunde Solskinsdesserter findes på Grøn Stue. Der får du adgang til samtlige mine e-guides, bl.a. om legetøj uden kemi, kosttilskud, overtøj uden kemi, sund mad, økologisk tøj, opskrifter, god kemi i dit køkken og meget, meget mere.

Den samlede værdi alene i e-guides er over 7.500,00 kr.

Så det er nærmest ren foræring, at du kan få adgang til det hele i 30 dage for en engangsinvestering på kun 199 kr. – uden bindingsperiode!

Jeg forkæler også alle mine omkring 600 medlemmer med fri og ubegrænset adgang til personlig rådgivning hos mig i min brevkasse i medlemsforum.

Jeg er 100 % fri for enhver form for økonomiske interesser, affiliates, procenter eller noget i den dur. Jeg skal heldigvis ikke sælge dig noget.

Du er hjertelig velkommen på Grøn Stue!

is

Ja, tak

Jeg vil gerne være medlem af GRØN STUE

Er du blevet nysgerrig, men vil gerne vide mere om GRØN STUE?
Så klik her og læs mere!

Back To Top