skip to Main Content

Familie Master Uddannelsen

Drømmer du om et familieliv med tid, ro, glæde og nærvær?
Føler du, at du aldrig har overskud nok i din hverdag?
Er du klar til at transformere det, som ikke fungerer i dit familieliv?
Længes du efter at føle dig tilfreds og uden bekymringer i forhold til din forældrerolle?
Kunne du tænke dig at være en værdifuld ressource for andre forældre?
Vil du elske at skabe et harmonisk familieliv, hvor alle står stærkt i sig selv?

Feedback

Her kan du høre, hvad deltagere på de første tre hold af Familie Master Uddannelsen fik ud af forløbet.

“Jeg tilmeldte mig FMU, fordi jeg oplevede en hektisk og stressende hverdag med manglende overskud. Jeg ønskede at være en anden mor for mine børn. Men jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle gribe det an og komme i mål. Jeg havde mange idéer, men jeg var ikke i stand til at forfølge mine ønsker og drømme, fordi det druknede i hverdagens travlhed.
FMU har givet mig en glæde, som jeg ikke har oplevet før. Jeg havde et hektisk familieliv med en masse knokleri og egentlig ikke tid til at nyde livet. Det kunne jeg gøre, når jeg havde tid … men den tid havde jeg jo aldrig.
FMU har givet mig ro og overskud i min hverdag til at være en meget mere rolig og mindre stresset mor. Det smitter fuldstændig af på familielivet og mine børn.
FMU har givet mig en forståelse for at tage ansvar og tage ejerskab for mine egne følelser. Der er ingen, som skal ændre sig, for at jeg kan opnå et godt og harmonisk familieliv.
Jeg havde høje forventninger til FMU. Alle mine ønsker og drømme er blevet opfyldt – og mere til. Jeg er blevet overrasket over, hvor meget det har givet at være i en gruppe med kvinder og mænd, som er det samme sted som mig.
Rose og Magnus er to meget stærke personer, som står virkelig stærkt sammen. De har inspireret mig til at gå hjem og praktisere den livsstil, som de udstråler og lever efter.
Det har været en kæmpe oplevelse at deltage på FMU.
Det har været den bedste beslutning i mit liv!
Jeg var i tvivl, om det var det rigtige for mig. Jeg bor i Århus og har skullet pendle til Sjælland. Men det har været det hele værd. Hver gang.”

Marie Kieldsen

“Jeg tilmeldte mig FMU, fordi jeg havde en følelse af, at jeg ikke helt udlevede mit sande jeg.
Jeg havde svært ved at finde min passion og følte meget 'bør og skal'.
FMU har givet mig en masse indsigter og redskaber til at blive mere grounded, finde ind til min kerne og stå stærkere i mig selv. Jeg kan mærke mere, hvem jeg selv er. Jeg er kommet tættere på min intuition. Jeg mærker meget tydeligt, når noget er et Ja, og noget er et Nej. Det havde jeg tidligere meget sværere ved.
Jeg har lært at lægge overansvaret derhjemme fra mig. Livet blev lettere, da jeg tog den byrde fra mine skuldre.
I forhold til mine børn er jeg blevet gladere. Jeg kan rumme dem på en bedre måde. Det her med hele tiden at komme tilbage til kernen: “Hvad mener jeg, og hvad synes jeg?” De trives rigtig godt med, at jeg står stærkere i mig selv.
FMU har betydet, at jeg har lavet nogle ændringer i mit arbejdsliv. Jeg plejer at knokle og sætte en ære i, at jo mere man knokler, jo sejere er man. Nu kommer det mere i flow med naturlighed, ro og balance.
Rose og Magnus er meget professionelle som undervisere. De står meget stærkt i sig selv og supplerer hinanden rigtig godt. De er sindssygt søde og omsorgsfulde og gode til at skabe et rum, hvor der er plads til lige præcis dér, hvor man er sin egen proces.
Jeg kan ikke sige noget dårligt om dem. Jeg synes bare, at de er helt vildt fantastiske.”

Line Bækkel Ruth, flowfull.dk

“Jeg tilmeldte mig, fordi det bare talte til mig. Jeg kunne mærke, at det var ‘spot on’ i forhold til det, jeg har brug for. Jeg traf beslutningen meget hurtigt.
Der har været mange kriser i mit familieliv. Så jeg trængte i dén grad til at nære mig selv og gå min egen vej.
FMU har givet mig helt vildt meget rent personligt. Jeg står meget stærkere i mig selv. Jeg har opdaget en masse i forhold til at tage ansvar i mit liv og at være tro over for den, jeg er, og navigere derfra. Og ikke ud fra, hvad alle andre synes, eller hvordan samfundet nu er indrettet. Virkelig at mærke efter og skrue ned til et selvkærligt tempo.
Jeg er dybt taknemmelig for de måneder, vi har været sammen. Jeg står stærkere ved roret i min familie og er gladere. Jeg er tydeligere i forhold til min datter og min partner. Jeg er blevet bedre til at trække mig fra negativitet og vælge sundere rammer for mig selv. Det smitter helt klart af i familien.
Jeg har fået så mange input, værktøjer og visdomsord. Det at være i et så nærende miljø med mennesker, som hviler så meget i sig selv og går vejen selv og virkelig har mange guldkorn at dele ud. Det har virkelig fyldt på mig på en god måde.
Rose og Magnus er virkelig fantastiske som undervisere. De er så autentiske og nærværende. Det giver rigtig meget at se dem live sammen. Hvordan de supplerer hinanden og deler ud af det, hvor de er uenige og ikke i mål. De skaber et meget hjerteligt og varmt rum, hvor det, vi hver især bidrager med, bliver set som en gave.
Det er virkelig ‘down to earth’, fordi man selv går vejen, som i bund og grund handler om at finde hjem til os selv. At være tro over for den, vi er. At skabe det arbejds- og familieliv, som man trives i. At gå efter glæden. Det er bare guld værd. Du kan ikke læse det i en bog på samme måde.
Man skal vælge det, hvis det taler ind i en selv. Det har det virkelig gjort for mig.”

Lina Skålerud

“FMU har givet mig en øget bevidsthed omkring, hvad der sker i relationer, især i familien. Jeg kan nu møde konflikter derhjemme på en måde, så det ikke ekskalerer, men vi i stedet når hinanden på et niveau, så vi stadig er i balance. Det har også givet mig mulighed for at have fokus på mig. For i et familieliv med små børn, mand og hus glemmer jeg at have tid til mig. Jeg har fundet ud af, hvor vigtigt det er.
Jeg kan kigge i værktøjskassen og finde ud af “Hvad kan jeg gøre lige nu? Jeg har 5 minutter.” Jeg kan ikke sætte en time af hver dag. Det er ikke realistisk. Nu kan jeg gøre nogle små ting for at få dagen til at blive bedre for mig.
Da jeg tilmeldte mig, var vi et sted med små børn og en hverdag, som var en kamp. Det var som at skulle overleve dagen.
Jeg har været på forskellige kurser og læst mange bøger. Men jeg har ikke formået at få det integreret. Så fik jeg en snak med Magnus i telefonen, hvor jeg fornemmede, at det her drejer sig ikke om læse mere. Det gælder om at få det integreret i kroppen. Og det var lige præcis det, som FMU kunne gøre for mig. For jeg var ved at drukne, fordi jeg havde glemt mig selv. Jeg kan nemmere navigere i udfordringer, så det ikke er en kamp om overlevelse, men en læring i livet.
Det er en anden måde at undervise på end det meget teoretiske, som jeg har været vant til. Her er vi inde at mærke: “Hvad sker der i dig?” Det er nyt, men det er mega lærende, for det er det, vi ikke lærer i skolerne og normalt.
Jeg er superglad for, at jeg er sprunget til og turde tænke “Nu gør vi det bare!”
Fordi jeg kunne mærke, at det var dét, der skulle til.
Det har bare været SÅ godt. Jeg er glad! Jeg siger tak!”

Sanne, mor til 2 piger på 3 og 5 år

“FMU har givet mig SÅ meget. Jeg har fået en uddannelse med plads til smil og grin. Jeg har virkelig grinet meget! Magnus har en helt fantastisk humor, som lige bliver flettet ind, så alle teorier og ret store emner om livet og tilværelsen bare er blevet megasjovt. Jeg er altid gået herfra med et smil og kommet hjem med en kæmpe energi og haft lyst til at fortælle.
Nu kan jeg mærke, at livet er mit! Jeg har været rigtig god til at gøre det, som andre forventede af mig. Med FMU er jeg blevet rigtig god til at gøre det, jeg SELV har lyst til at gøre.
Mens jeg har gået er, er der sket en masse i mit liv, som har bekræftet al teorien. Det har været ret fantastisk på mange områder.
Jeg har taget ansvar for min rolle i mit parforhold. Min kæreste kan få lov til at være den, han er.
De værdier og den livsanskuelse, jeg har fået med her, stemmer supermeget overens med den, jeg er. Her er jeg blevet anerkendt som menneske.
Teori og praksis går hånd i hånd på FMU. Derfor oplever man også resultater.
Rose er så dedikeret til at indoptage teorien selv og gøre det til sit liv og livsværk. Det er bare så ægte. Magnus har en helt anden energi, men står med samme ægthed. De to sammen er et superfint match.
Vil man gerne ændre sit liv og have andre resultater i sit liv? Så er dette en uddannelse, hvor du ændrer tingene, og du får andre resultater. Det er ikke bare noget, man siger. Det er virkeligt!
Det er også vildt sjovt. Og der er mega lækker mad.
Gør det!”

Soffie Lisbeth Svensson

"Da vi startede, havde lige fået mit første barn.
I forhold til mit arbejdsliv har det hjulpet mig i en ny retning, som jeg nu er i gang med at udforske.
For mit parforhold har det betydet mere glæde og mindre drama. Vi er godt i gang med at komme frem til, hvad vi vil bruge vores tid på.
Med FMU har jeg simpelthen fundet tilbage til mig selv. Det har givet mig en tro på, at jeg er okay, som jeg er, og at jeg er allerbedst, når jeg er mig selv. Og bare en følelse af, at alt er godt.
Rose og Magnus står jo simpelthen så stærkt i sig selv begge to. Også når der er noget, de er uenige om. Men på sådan en fin måde, hvor der er plads til det hele. De udstråler en åbenhed og tillid til, at alt er godt, og at vi nok alle sammen skal nå derhen, hvor vi gerne vil.
Det har bare været fantastisk at være her!”

Katrine Skjernaa

“Jeg tilmeldte mig, fordi vores familie var blevet udvidet med et nyt familiemedlem. Den måde, vi havde fået det til at fungere på inden, virkede bare ikke længere.
FMU har givet mig en ny pejling i forhold til mit eget ståsted og de familiedynamikker, som jeg har været med til at skabe og har haft brug for at forandre. Jeg føler nu, at jeg har en plads i vores familie. Jeg har nogle visioner for, hvordan vi skal udvikle os fremadrettet, som min kæreste er positiv overfor og gerne vil spille med på.
Jeg er blevet bedre til at håndtere diskussioner med min partner på en ny måde, så vi kommer et andet sted hen end bare at diskutere.
Især min søn på 6 år bliver set på en anden måde. Han stråler mere og viser mere, hvem han er i verden.
Den samtale, jeg havde med Magnus, inden jeg startede, var meget givtig. Det gav meget genklang.
Rose og Magnus har deres helt egen tilgang og deres helt egen facon på tingene. Den har jeg købt ind i og lænet mig ind i. Også selv om jeg kommer fra nogle andre undervisningstraditioner.
Gennem dette forløb har jeg fået en ny tiltro til, hvad jeg kan – og hvad jeg kan sammen med min partner og mine børn.
Og det er meget værdifuldt.”

Pia Krüger Johansen

“FMU har givet mig mange gode værktøjer til at håndtere alle udfordringer i mit liv. Jeg er blevet en bedre person og en bedre far.
Jeg tilmeldte mig, fordi der var nogle dårlig mønstre og udfordringer i mit parforhold. Noget kunne blive bedre. Det ER blevet bedre. Der er mere ro i mit liv. Mere kærlighed. Alle er blevet gladere i min familie.
Vi har brugt mere tid sammen og givet hinanden mere tid. Vi har fået flere pauser og mere tid til at hygge sammen med børnene.
Jeg er blevet mere opmærksom på mine følelser, og hvordan jeg har det. Jeg tager mere ansvar for mine egne følelser, end jeg har gjort tidligere. Der er færre konflikter.
Rose og Magnus er bare så fantastiske som undervisere. De er nogle af de sødeste mennesker, jeg har mødt. De er SÅ professionelle. De er gode til at lytte og komme med gode forslag til, hvordan man kan håndtere sit liv – helt skræddersyet til de udfordringer, som hver deltager har. Virkelig stor ros til dem, fordi de er så gode til at håndtere så mange forskellige personligheder, som kommer fra så mange forskellige baggrunde.
Det har været en fantastisk oplevelse. Perfekt til hvor jeg er mit liv. Det har virkelig hjulpet mig rigtig, rigtig meget. Der er kommet meget mere ro. Der er sket en masse nye fantastiske ting i mit liv.
Jeg er mere glad, mere positiv, og har et bedre parforhold.
Alt er bedre!
Det er noget af det bedste, jeg har været på.”

Zhuoyan Cai

“Jeg tilmeldte mig FMU, fordi jeg stod et sted i mit parforhold, hvor vi havde brug for noget hjælp. Vi havde tænkt, at vi måske skulle prøve en parterapeut. Jeg ringede til Rose, som sagde: “Hvis I tager det her kursus, kan det være, at I slet ikke har brug for en parterapeut.” Så snakkede jeg lidt med min mand om det. Han var bare: “Ja, okay, fint, lad os gøre det!”
I forhold til mit parforhold har det i hvert fald givet færre konflikter. Det har givet mig energi til at komme videre med udvikling af mig selv. Jeg er blevet meget bedre til at tage vare på mig selv, så jeg har mere overskud til mine børn.
Magnus og Rose står helt vildt skarpt i sig selv. Der er ingen tvivl om, at det virkelig brænder for det, de laver.
De praktiserer helt sikker det, de selv underviser i.
Noget af fedeste er, at de ikke nødvendigvis er nået helt i mål, men også deler alle de udfordringer, de har haft, og der, hvor de ikke er nået helt i mål.
Det er det allermest spændende, og det, jeg får mest ud af, og hvor jeg lærer allermest.”

Naja Fossdal Baasch

"Jeg har lært at være mere tålmodig med mig selv.
Jeg har nu en stor palette af værktøjer, måder, tilgange og tænkemåder at gribe familielivet an på.
Jeg tilmeldte mig for at få mere glæde og tilfredshed ind i hverdagen. At lære at se den glæde, der er i det daglige liv, og ikke gå at tænke: “Jeg arbejder hele ugen for at komme hen til en weekend eller en ferie, og dér kan vi så være lykkelige”.
Men at få hele livet med.
Rose og Magnus er meget i føling med deres elever, og de står stærkt derfra, hvor de taler.
De har sammensat et virkelig godt forløb med mange forskellige elementer. Det har været rigtig godt og inspirerende.
I perioder har det været meget intenst. Samtidig har vi haft en meget tryg gruppe, hvor vi støtter hinanden.
Når vi mødes, får jeg rigtig meget ud af at høre, hvad de andre deltagere har gået og arbejdet med."

Trine Porret Randahl Larsen

"Først og fremmest har uddannelsen givet mig forståelse for, at hvis jeg skal være en god mor og en god hustru, så skal jeg først tage mig af mig selv. Det er alfa og omega for et godt familieliv.
Jeg har lært noget om, hvordan jeg selv kan lade op. Hvordan jeg kan give mig selv pause. Hvordan jeg kan kommunikere med min partner og mit barn.
Rose og Magnus er lydhøre. De ved, hvad de snakker om. De har været igennem lidt af hver selv. Jeg oplever dem som mennesker med integritet, som tør være sig selv med den største selvfølgelighed.
FMU har været et sted, hvor jeg virkelig kan tillade mig at være mig selv med alle mine særheder og alle mine vaner. Det er okay.
Det er vel noget af det bedste ved det hele."

Benedikte Vaag

"Via FMU har jeg fået stillet en masse dybe spørgsmål til mit liv. Det har gjort, at jeg er gået ind i en meget dyb refleksion over, hvad jeg egentlig ønsker og drømmer om. Det sætter utrolig mange forskellige processer i gang både det på ydre og det indre plan. Det er jeg utrolig taknemmelig for og stadig dybt forbundet ind i.
Det er en kæmpe styrke at kunne stille folk dybe spørgsmål, som gør, at de rykker sig.
Da jeg tilmeldte mig FMU, var jeg meget udfordret på at tage ansvar for de mere destruktive og udfordrende ting i mit (familie)liv, som jeg led under, og som min familie var udfordret på.
Jeg tilmeldte mig også, fordi jeg er sindssygt nysgerrig og er et meget søgende menneske.
Jeg havde lyst til at uddanne mig sammen med min kæreste.
Rose og Magnus er utrolig legende og nærværende undervisere. En stor kreativitet stråler ud af dem, når de er på. De er samtidig meget dedikerede til at udfordre én og blive ved med at spørge, indtil man mærker ordentlig efter."

Lykkeluna Viktoria Hammer

"Jeg tager simpelthen så mange ting med mig fra FMU, både professionelt og i forhold til mit eget familieliv. Jeg tager mange redskaber, refleksioner og hjerte med mig videre.
I forhold til mit eget familieliv har jeg virkelig fået værdisat mig selv.
Jeg kan mærke, at jeg virkelig ejer min egen værdi og min egen rolle. Både som mor, kæreste og kvinde.
Jeg tilmeldte mig, fordi jeg bare gik med min intuition. Jeg var virkelig draget af FMU, fordi det er så lækkert med et holistisk synspunkt på familieliv.
Som undervisere er Rose og Magnus vildt gode. De supplerer hinanden godt og formår at holde rummet for deltagernes udvikling. De formår at "prikke ind" de rigtige steder, og provokere lidt, hvor de skal. De holder et kærligt rum for udvikling.
De er virkelig professionelle. Alt, hvad de har leveret her på uddannelsen, har virket totalt gennemarbejdet og velforberedt.
Det har været en fin kombination af de her skønne skønne undervisningsdage, skønne deltagere og de læringsvideoer og lydfiler, som vi har fået.
Det er bare gennemarbejdet og lækkert."

Sarah Klode

"Det vigtigste, jeg har fået ud af FMU, er at fylde min egen kop, før jeg fylder mine børns kop. Før FMU havde jeg rigtig svært ved at forstå, at jeg ikke rigtig kunne hjælpe mine børn, hvis jeg ikke selv var ovenpå.
På hjemmefronten sad jeg fast i det svære og kunne ikke rigtig kunne få hul på, hvordan jeg skulle løse det. Hvis jeg var uvenner med min kæreste, blev vi ved med at koge rundt i det samme.
Uddannelsen har i høj grad givet mig en værktøjskasse. Jeg har fået kontakt med de nemme små ting, jeg kan gøre, når alting er rigtig svært. Hvis vi er sure alle sammen herhjemme, kan jeg nu skabe et lillebitte løft, som gør, at vi alle sammen bliver lidt mere glade, lidt mere positive, og så kan vi gå videre derfra.
Jeg er blevet mere opmærksom på, hvad der nærer mig.
Nu kan jeg lige holde en pause med en opvask … eller med at passe de her unger ... Så går jeg måske lige ned og stikker tæerne i søen eller drikker en kop kaffe – alene. Og så kommer jeg tilbage med meget mere.
Rose og Magnus supplerer hinanden rigtig godt. Man kan altid finde et eller andet at spejle sig i.
Det virker også meget mere troværdigt at lære noget om familieliv, når man ser et par, som f.eks. kysser hinanden i løbet af undervisningen. Så bliver man sådan … “Nå ja, det er jo det der, vi alle sammen gerne vil have, ik?”"

Sara Jo Lønskov Kohl

"Jeg er single, og jeg tilmeldte mig FMU. Jeg fik meget ud af uddannelsen, fordi jeg kan bruge den fagligt. Men jeg lærte også utrolig meget om mig selv.
Andre singler kan tilmelde sig uddannelsen og få en hel masse ud af det.
Jeg arbejder med familier med særlige behov. Jeg tænkte, at det kunne være rigtig interessant at få en større viden om, hvordan man kan få en mere bæredygtig familie.
Rose og Magnus er rigtig gode undervisere, fordi de er gode til at supplere hinanden. Det er rigtig fedt at få deres begges syn på forskellige ting. Det er fedt at se, at de bare rummer hinanden og hinandens forskelligheder."

May Rhode

"Det, jeg har fået ud af FMU, er at mærke efter i mig selv. Mærke efter, hvad der nærer mig, hvad jeg har lyst til, hvad der gør mig glad, og hvad jeg synes er rigtig sjovt.
Og så gøre det.
Altså dybest set bare at være mig selv så godt, som jeg kan, og stole på, at det også er nok for mine omgivelser.
Jeg så Rose og Magnus som rollemodeller i at leve i familien på en måde, hvor alle kan gøre dét, som de dybest set ønsker at gøre. Det længtes jeg efter i min familie.
Rose og Magnus er virkelig gode til at tage udgangspunkt i sig selv og det, som de dybest set elsker og har lyst til at gøre. De formidler det på en måde, som har givet mig muligheden for at mærke efter, hvem jeg er, og hvor jeg står.
Det har inspireret mig meget. Især den del, som handler om at dele og være sårbar.
At tage uddannelsen har virkelig været en fantastisk investering både for mig og min kæreste og os som familie.
Jeg tror, at alle, som er i den fase af livet, virkelig vil få meget ud af uddannelsen.
At deltage som par har været utrolig frugtbart, fordi vi har kunnet have en dialog, også mellem modulerne, og støtte hinanden. At integrere det i hverdagen og familien har været lettere, end hvis man havde stå alene med det. Bare at være sammen om noget har været utrolig dejligt."

Eno Phoenix Stabell

"Det, jeg har fået ud af FMU, er, at jeg uden tvivl er blevet en bedre mor. Jeg er landet i mig selv og min familie på en måde, der giver rigtig meget mening. En måde, som jeg måske altid har vidst kunne lade sig gøre … men jeg har ikke kendt vejen.
Jeg havde ingen udfordringer med at tilmelde mig. Da jeg læste om uddannelsen, talte det bare til mig og gav 100 % mening i forhold til, hvor jeg er professionelt og privat.
Jeg tilmeldte mig for at blive en bedre udgave af mig og for at lande der, hvor jeg gerne vil. Og for at gøre mit liv, mit forhold og min familie til den fedeste platform i hele verden.
Rose og Magnus er som undervisere sindssygt professionelle, menneskelige, jordnære, forstående og dygtige. Jeg har kun ros at sige om de to. De formår at sige og gøre tingene på en måde, så man bare kan være med, og så man kan finde sig selv i det."

Camilla Suddergaard

"FMU har givet mig rigtig mange redskaber til at arbejde både med mig selv, min egen familie og med andre familier.
Jeg har fået rigtig meget indre styrke og troen på, at jeg faktisk godt kan lade det vokse inde fra mig. Og en masse gode teknikker, jeg kan arbejde med.
Så det er perfekt.
Jeg tilmeldte mig FMU, fordi jeg godt kunne tænke mig at blive endnu mere skarp til at arbejde med helheden omkring babyer og børn. Dét har jeg virkelig fået med mig.
Jeg elsker Rose og Magnus som undervisere! De er simpelthen så lysende, strålende, søde, dejlige, meget omfavnende og kærlige.
Jeg elsker, at de er fuldstændig i integritet med de ting, de siger. Deres energi emmer virkelig af, at de selv har gået vejen. Det i sig selv er bare enormt inspirerende.
De giver virkelig tilladelse til, at man bringer sin essens med ind i det arbejde, man kommer til at lave. De inspirerer til, at vi mærker vores indre power."

Katrine Birk, uddannelsesleder, forfatter og zoneterapeut

"På FMU har jeg fået ryddet op i min bagage. Det er selvudvikling på højt plan. Det har været en lærerig oplevelse. Det har været hårdt – til tider. Men der er også kommet noget super godt ud af det.
Jeg har givet slip på nogle dårlige mønstre og vaner, som jeg havde med mig fra min fortid. Det er helt klart lykkedes mig i løbet af dette forløb, og det er jeg vældig taknemmelig over.
Jeg tilmeldte mig, fordi jeg kunne mærke, at jeg hele tiden mødte muren i forhold til det, jeg har med mig fra min fortid.
Det kunne nogle gange godt crashe lidt for mig og min partner.
Jeg tænkte: “Gad vide, om man kan gøre noget ved det?” Dér er man nogle gange nødt til selv at gå forrest. I mit tilfælde fulgte "baglandet" helt klart med.
Rose og Magnus som undervisere er super fantastiske. De er ikke altid enige om tingene. Men det er rigtig fedt at se, at der er flere aspekter af de emner, vi kommer igennem.
Man føler sig tryg, mødt og accepteret som den, man er. Det er super fedt, at man er sammen med en gruppe, som gør én tryg. Man skiller sig ikke ud.
Hvis du er det mindste i tvivl, om denne uddannelse er det rigtige for dig, så synes jeg helt klart, at du skal tage en snak med en af underviserne.
For så vil du blive mødt med den helt rigtige forståelse."

Jannie Hansen

Familie Master Uddannelsen

På Familie Master Uddannelsen får du redskaber til at transformere dit eget familieliv til mere helhed, glæde og balance. Du bliver også certificeret til at kunne løfte, støtte og inspirere andre forældre til at skabe et mere nærende familieliv.

Du får et skarpt blik for dysfunktionelle mønstre i familien og effektive redskaber til at justere det, der ikke fungerer.

Det handler ikke om børnene

Gennem uddannelsen vil du få en dybere forståelse af de bagvedliggende årsager til konflikter i familien og symptomer hos børnene, så de kan transformeres med meningsfuld vækst til følge.

En af grundprincipperne i Familie Master Uddannelsen er, at udfordringer i familien aldrig handler om børnene – men derimod om de voksne.

I stedet for at symptombehandle ved at komme med en masse tips, tricks og modeller til at håndtere børnene, vender vi blikket mod årsagen, som altid ligger hos forældrene.

Alle forældre gør deres bedste, og ingen har gjort noget såkaldt forkert. Og vi har altid muligheden for at justere det, der ikke fungerer.

Bliv en bedre ressource

På Familie Master Uddannelsen vil du lære nemt og hurtigt at kunne afkode ubalancernes egentlige årsag og derfra effektivt transformere dem.

Du lærer, hvordan du skaber og beholder et familieliv, som på daglig basis er kendetegnet af tid, ro, glæde og nærvær. Du bliver en bedre ressource i alle dine relationer.

Du kommer til at arbejde intenst med dig selv, dine mønstre, din krop og dine overbevisninger. Men modsat mange andre selvudviklingsforløb kommer du ikke til at knokle, ase og mase.

Derimod lærer du en helt anden måde, hvormed din viden bliver til noget, du praktiserer i dit eget liv. En måde, som er meget sjovere og mere nydelsesfuld, end hvad du ellers har prøvet.

Det særlige ved Familie Master Uddannelsen er, at du selv går vejen først og arbejder på at transformere dit eget familieliv til et stadie af glæde og tilfredshed. Vi kan aldrig løfte andre til et højere niveau end det, vi selv er nået til.

Integritet

Som hjælper for andre familier er det derfor afgørende, at du er i integritet og lever det, du taler om. Ellers bliver det tomme ord og visioner uden resultater. Du behøver på ingen måde at være i såkaldt mål eller perfekt, men du skal selv gå i forvejen for dem, du hjælper.

Familie Master Uddannelsen er en rejse tilbage til dig selv. Når du har gennemgået alle modulerne og fulgt uddannelsen, vil du stå meget stærkere i dig selv og i langt højere grad kunne udfolde dit livsformål. Du vil have et solidt fundament for at kunne facilitere dybe transformationer i både andres og dit eget liv.

Uddannelsen er det mest intensive forløb, vi tilbyder.

Du kan på alle måder tage uddannelsen, selv om du ikke har intentioner om at hjælpe andre familier.
FMU er først og fremmest en dybt transformerende personlig udviklingsrejse.

Som deltager på Familie Master Uddannelsen får du …

 • 6 hele undervisningsdage i opløftende og fredfyldte rammer på Restaurant Sletten et stenkast fra stranden i Humlebæk.
 • Adgang til et online læringsrum med undervisningsmateriale, som du kan downloade.
 • Undervisningsmateriale mellem hvert modul.
 • Optagelser på video og lyd fra alle undervisningsdagene.
 • Adgang til en lukket facebookgruppe, hvor du har løbende adgang til sparring fra Magnus & Rose samt støtte og inspiration fra de andre deltagere på uddannelsen.
 • Tid og rum til at skabe meningsfulde netværk både live og virtuelt.
 • Erkendelser og værktøjer, som du med garanti kan bruge til at skabe et mere nærende familieliv.
 • Certificering som Familie Master, så du bliver i stand til at hjælpe andre familier.

Uddannelsens form

Du kan blive en del af Hold 4 på FMU.

Mellem hvert modul får du adgang til nyt online undervisningsmateriale, så du kan arbejde hjemme med stoffet, når det passer dig.

Når vi mødes live, integreres stoffet i dig, så det går fra viden til visdom helt ned på celleplan. Det sker via undervisning, øvelser, supervision og god tid til spørgsmål.

Både under og efter hvert møde er der rig lejlighed til at snakke og netværke med de andre deltagere. Uddannelsen bliver givetvis springbræt til nye dybe venskaber og succesfulde arbejdskontakter.

Undervisningsdagene fungerer i høj grad også som en opløftende ”karruseltur”, hvor du får vores genveje og guldkorn. Du går derfra høj på inspiration og handlekraft, så du kan omsætte teorien til praksis i dit eget liv.

Vi deler løbende af vores egne udfordringer, erfaringer og løsninger. Uddannelsen har overvejende fokus på praktik.

Under hele forløbet er du i proces. Via uddannelsens hemmelige facebookgruppe er du i stabil kontakt med både Rose og Magnus og de andre deltagere, så du får maksimal støtte og inspiration til den smukke rejse, som uddannelsen også er.

Modulerne

Vi mødes til 6 undervisningsdage med havudsigt på Restaurant Sletten i Humlebæk.
Der er desuden ét onlinemodul på uddannelsen.

Modul 1 – Fundamentet

23. oktober 2020 kl. 10-17
 • Tag balanceret lederskab i din familie
 • Slip bekymringer og dårlig samvittighed i forældrerollen

Modul 4 – Elsk din krop

Ny dato: ONLINEMODUL d. 26. marts 2021 kl. 10-16
 • Lær at elske din krop, og gør den til en ressource
 • Oplev genvejen til en sund og energisk krop

Modul 2 – Din historie

20. november 2020 kl. 10-17
 • Forstå din historie, og slip det, der ikke nærer dig
 • Skab harmoni i dine familierelationer

Modul 5 – Kommunikation

Ny dato: 16. april 2021 kl. 10-17 hjemme hos Rose & Magnus i Humlebæk
 • Sådan sætter du kærlige og klare grænser
 • Nøglen til at undgå skænderier og skældud

Modul 3 – Tillad lykken

Ny dato: ONLINEMODUL d. 15. januar 2021 kl. 10-15
 • Kend hemmeligheden bag lykke og succes
 • Undgå at smadre det gode i dit liv

Modul 6 – Vær dig

Ny dato: 21. maj 2021 kl. 10-17 på Sletten
 • Stå stærkt i dig selv, og ær dine behov
 • Skru op for passion og nydelse i dit liv

Modul 7 – Certificeret familiemaster

Ny dato: På Sletten d. 11. juni 2021 kl. 10-17 + efterfølgende middag og certificering
 • Få succes som hjælper for andre familier
 • Certificering, middag og fejring

Modul 1 – Fundamentet

23. oktober 2020 kl. 10-17
 • Tag balanceret lederskab i din familie
 • Slip bekymringer og dårlig samvittighed i forældrerollen

Modul 2 – Din historie

20. november 2020 kl. 10-17
 • Forstå din historie, og slip det, der ikke nærer dig
 • Skab harmoni i dine familierelationer

Modul 3 – Tillad lykken

Ny dato: ONLINEMODUL d. 15. januar 2021 kl. 10-15
 • Kend hemmeligheden bag lykke og succes
 • Undgå at smadre det gode i dit liv

Modul 4 – Elsk din krop

Ny dato: ONLINEMODUL d. 26. marts 2021 kl. 10-16
 • Lær at elske din krop, og gør den til en ressource
 • Oplev genvejen til en sund og energisk krop

Modul 5 – Kommunikation

Ny dato: 16. april 2021 kl. 10-17 hjemme hos Rose & Magnus i Humlebæk
 • Sådan sætter du kærlige og klare grænser
 • Nøglen til at undgå skænderier og skældud

Modul 6 – Vær dig

Ny dato: 21. maj 2021 kl. 10-17 på Sletten
 • Stå stærkt i dig selv, og ær dine behov
 • Skru op for passion og nydelse i dit liv

Modul 7 – Certificeret familiemaster

Ny dato: På Sletten d. 11. juni 2021 kl. 10-17 + efterfølgende middag og certificering
 • Få succes som hjælper for andre familier
 • Certificering, middag og fejring

Gennemgang af modulerne

Hvem er uddannelsen for?

Uddannelsen som Familie Master er for alle, som gerne vil skabe et mere nærende familieliv.

Du behøver ikke at have børn for at være med på uddannelsen. Uddannelsen kræver ingen forudsætninger. Du skal blot være nysgerrig eller passioneret omkring familieliv.

Du kan tage uddannelsen udelukkende for at bruge alle redskaberne i dit eget liv – enten med de børn, du allerede har, eller de børn, du gerne vil have.

Det vil være en givtig investering at tage uddannelsen allerede inden du får børn, så dit fundament som forælder er stærkt og bevidst.

Du behøver derfor på ingen måde at ville fungere efterfølgende som Familie Master.

Uddannelsen er også for dig, som allerede arbejder med familier, f.eks. som pædagog, lærer, terapeut, psykolog, jordemoder eller sundhedsplejerske, men gerne vil udvide din bevidsthed, få nye successkabende værktøjer og komme i større integritet i forhold til dit eget familieliv.

For at være en bæredygtig hjælper for andre er det nødvendigt at tage lederskab for sin egen bagage og kende sig selv dybt.

Når du selv lever det, du formidler til andre, bliver du en langt mere kraftfuld facilitator.

Som certificeret Familie Master vil du …

 • stå stærkt i dig selv som den, du virkelig er, og vise det til verden
 • få unikke værktøjer til at skabe et harmonisk familieliv med plads til alle
 • være i dyb integritet som hjælper for andre familier
 • effektivt kunne transformere stor smerte til vækst
 • mærke glæde og ro i din hverdag
 • have evnen til at sætte klare og kærlige grænser
 • blive bedste venner med din krop og dine følelser, så de bliver dine mest kraftfulde ressourcer både privat og karrieremæssigt
 • kunne kommunikere klart og kærligt – og dermed blive hørt
 • være i stand til at slippe bekymringer og dårlig samvittighed i forældrerollen
 • nemt kunne hjælpe andre til at forstå deres dysfunktioner og effektivt transformere det, der ikke nærer dem
 • opnå et bevidsthedsniveau ud over det sædvanlige
 • kende principperne bag at få succes som selvstændig, så det vil være muligt for dig i din egen forretning at hjælpe andre med at skabe familielykke
 • få en unik indsigt i, hvordan du skaber og bevarer lykke i dit familieliv og liv generelt

Rammerne for uddannelsen

Det er vigtigt for os, at uddannelsen finder sted i rolige og opløftende rammer med skyhøj service, velsmagende og sund mad af bæredygtige råvarer, havudsigt og sans for æstetiske detaljer.

Det har derfor været naturligt for os at vælge den mest optimale lokation til Familie Master Uddannelsen, nemlig Restaurant Sletten et stenkast fra stranden i Humlebæk, hvor vi selv bor.

Da al undervisningen optages på video, kan du sagtens følge uddannelsen, selv om der et eller flere moduler, du ikke kan møde op til.

Forplejning

Under møderne er der vand, kaffe, te, nødder og frugt til fri afbenyttelse.

Du får serveret en lækker og nærende frokost på Sletten, som er kendt og anerkendt for sit høje gastronomiske niveau. Om eftermiddagen bliver du tilbudt en velsmagende treat.

Maden er lavet med omhu af overvejende lokale, bæredygtige eller økologiske råvarer.

Stemningen på Sletten er hjertelig og uformel, og alle føler sig velkomne!

Efter sidste modul hylder vi deltagerne med certificering og fejring, hvor vi byder på champagne og en lækker treretters menu.

Der er forskellige muligheder for overnatning i lokalområdet, hvor du også er tæt på Louisiana og Aarstiderne på Krogerup.

Familie Master Uddannelsen

Om underviserne

Rose Maimonide

Rose Maimonide er forfatter til bestselleren BABY (Politikens Forlag) og Dit sunde barn – sådan!, som hun udgav på eget forlag.

Rose er indehaver og daglig leder af Grøn Stue, som er Danmarks største onlineklub for familier.

Hun er også certificeret spirituel mentor og kropsmaster. Rose har desuden en kunstnerisk baggrund som professionel operasanger med en bachelorgrad fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Rose er mor til Mirjam på 11 år og Anastasia på 21 år.

Magnus Maimonide

Magnus Maimonide er EU-certificeret hypnoterapeut og hypnotisør. Med egen praksis i Nordsjælland har Magnus solid erfaring med at behandle både børn, unge og voksne for bl.a. angst, frygt, stress, konflikter og lavt selvværd.

Magnus er desuden meditationslærer, certificeret Peace Power Qi Gong-instruktør og har en bachelorgrad i musik, kunst og æstetik fra Københavns Universitet.
Han har også en kunstnerisk baggrund som professionel lydkunstner, komponist og jazzmusiker.

Magnus er far til Mirjam på 11 år og bonusfar til Anastasia på 21 år.

Din investering

Uddannelsen koster 15.950 kr. inkl. moms.
Du kan betale hele beløbet ved din tilmelding eller betale i rater fordelt over 1 eller 2 år.
Der er ikke gebyr på ratebetaling.

Betal i 24 rater
Du kan sikre din plads for 100 kr. og betale resten af beløbet i 24 månedlige rater på 690 kr.
Første rate på 100 kr. forfalder ved din tilmelding.
Næste rate på 690 kr. forfalder d. 1. november 2020.
Herefter forfalder raterne hver d. 1. i måneden frem til og med d. 1. september 2022.

Betal i 12 rater
Beløbet kan alternativt betales i 12 rater på hver 1.329 kr. fordelt over et år fra uddannelsens start.
Du betaler den første rate ved din tilmelding.
Næste rate forfalder d. 1. november.
Herefter forfalder raterne hver den første i måneden frem til og med d. 1. september 2021.

Vigtig info

Der er et stærkt begrænset antal pladser på uddannelsen.

Sidste frist for tilmelding var fredag d. 16. oktober.
Skriv til rose@rosemaimonide.com, hvis du ønsker at stå på venteliste til en evt. afbudsplads.

Særlige tider kræver særlige tiltag.
Vi har derfor lavet denne særlige 2020-udgave af FMU, hvor vi har slanket konceptet og halveret prisen.

Muligheden for at komme på FMU til halv pris gælder kun i 2020.

Kontakt os, hvis du har brug for en anden afdragsordning.
Vi vil gerne imødekomme dig!

Der er ingen gebyrer forbundet med ratebetalingerne.
Vi giver ikke rabatter.
Priserne er inkl. moms.

Familie Master Uddannelsen

Det med småt

Din tilmelding er gyldig, når du har betalt første rate – det sker automatisk ved din tilmelding.

De resterende rater forfalder på de nævnte datoer og trækkes automatisk på dit betalingskort.

Når holdet er fyldt, er det ikke muligt at tilmelde sig længere.

Du tilmelder dig hele uddannelsen og er forpligtet til at betale alle rater. Det er ikke muligt kun at tilmelde sig uddannelsen delvist, og betalingen refunderes ikke, selv om du er forhindret i fysisk fremmøde.

Som selvstændig kan du sandsynligvis trække udgifterne til forløbet fra i moms og skat. Du modtager en faktura for hver ratebetaling.

Som lønmodtager kan du muligvis få uddannelsen skattefrit via en bruttolønsordning. Kontakt din arbejdsgiver for nærmere info.

FMU er godkendt af FDZ til 56 RAB-efteruddannelsespoint. Kontakt os, hvis du er medlem af en anden behandlerforening. Så kan vi hurtigt søge dem om at RAB-godkende FMU.

BONUSPAKKE

Alle på det kommende hold på FMU får en giga BONUSPAKKE til en samlet værdi over 7.000 kr.
Den indeholder:

 • Instant Healing Lydfiler
  Fem effektive og korte guidede visualiseringer fra Magnus.
  Brug f.eks. lydfilen “Rullemarie”, som guider dig effektivt til at blive konstruktiv og centreret i situationer, hvor du normalt ville skælde ud, eksplodere eller gå helt i baglås.
  Du får straks adgang til lydfilerne.
  Værdi 1.250 kr.
 • Sacred Space Session hos Magnus
  En 1:1 dybdetransformerende session, der tilpasses dine unikke behov. Du får et personligt terapeutisk rum, hvor du kan forløse det dybe eller sårbare, som udfordrer dig allermest.
  Sessionen varer ca. 2 timer og foregår i Magnus’ klinik i Humlebæk eller online som videomøde.
  Du kan booke din session, så snart du er tilmeldt FMU.
  Værdi 1.800 kr.
 • Bæredygtig Økonomi
  Et onlineprodukt fra Rose med videoer/lydfiler, øvelser og arbejdsark.
  Knæk koden til at få et godt og trygt forhold til penge og et arbejdsliv, der gør dig glad.
  Du får de vigtigste nøgler til en bæredygtig økonomi og et nærende pengeflow.
  Rose deler også de nødvendige komponenter til at få succes som selvstændig – uden at knokle.
  Du får adgang til onlineproduktet i forbindelse med modul 7 på FMU.
  Værdi: 4.000 kr.


Med BONUSPAKKEN kan du med det samme komme i gang med uddannelsen og tage de første skridt mod at skabe de forandringer, som du længes efter.

Hold 1, 2 og 3

Familie Master Uddannelsen

Familie Master Uddannelsen

FMU

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvad gør jeg, hvis jeg synes, at uddannelsen vil være en stor belastning for vores økonomi?

Vi ved, at økonomi kan være et issue. Lad os sige, at det regnede ind derhjemme, fordi taget var utæt. Eller at bilen brød sammen. Så ville du finde penge. Så hvad handler det i virkeligheden om?
Du kan også vende den om og spørge dig selv: Hvad er prisen for ikke at handle på de udfordringer, som du oplever i din hverdag i familien?
Hvad er du villig til at betale for ikke at ændre på tingene for alvor?
Vil du betale med din trivsel?
Stemningen derhjemme, som dit barn vil vokse op i?
Nærheden til din partner?
Dit ægteskab?
Dit helbred?
Dine drømme?
Husk, at du kan betale uddannelsen i rater. Kontakt os, så vi finder en løsning, der passer dig.

Er det dumt at tilmelde mig, hvis jeg ikke kan komme til alle modulerne?

Uddannelsen er designet, så den kan tages helt eller delvist online. Du får bl.a. optagelser på video og lyd fra alle undervisningsdagene samt læringsvideoer. Der er også en facebookgruppe under hele forløbet.
Det betyder, at du sagtens kan få stort udbytte, selv om der er et eller flere moduler, som du ikke kan komme til. Vi havde f.eks. en deltager fra Norge, som var med til under halvdelen af modulerne, og hun fik meget stor værdi af uddannelsen. Der har sågar været en deltager fra Grønland!

Giver det mening, at jeg er med på uddannelsen, hvis ikke også min mand vil deltage?

Hvis du vil skabe en forandring, kan du KUN forandre dig selv. Hvis vi tror, at vi skal ændre andre (typisk vores partner), er vi på afveje i kontrol, manipulation og offerrolle. Det er der ingen, som orker i længden. Slet ikke en partner.
Til gengæld viser erfaringen, at positive forandringer spreder sig som ringe i vandet. Prøv at forestille dig, hvor befriende det ville være, at du blot skulle fokusere på din egen udvikling, og så begyndte din partner “af sig selv” at forandre sig!

Er det ikke et lidt dårligt tidspunkt for mig lige nu?

Der er aldrig et såkaldt godt tidspunkt. Det rette tidspunkt indtræffer, du når beslutter det.
For hør … livet sker jo hele tiden. Vi får børn. Flytter. Tænker på at flytte. Skifter job. Tænker på at skifte job. Går på kurser. Går på forældreintra. Går ned. Har travlt.
Så vi udskyder.
Vi kan vælge at lade os styre af omgivelserne og livets gang og blive hængende, hvor vi er.
Eller vi kan vælge at handle på tingene alligevel.

Jeg har ikke brug for at blive uddannet hjælper. Er uddannelsen så overhovedet noget for mig?

De fleste tager uddannelsen for at transformere deres eget familieliv. FMU er primært en personlig udviklingsrejse.
Hvis du så også gerne vil – eller får lyst til at – løfte og inspirere andre (f.eks. i dine relationer), ja, så giver vi dig også værktøjerne til at få succes med dét.

Hvad er ændret i forhold til tidligere?

Der er nu 6 undervisningsdage på Sletten og ét onlinemodul. Tidligere var der i alt 8 undervisningsdage. Vi har således komprimeret indholdet lidt. Desuden er en bonus med et år gratis på Grøn Stue taget ud.
Mange familier har i 2020 fået skærpet opmærksomheden på deres længsler og dysfunktioner i forhold til de nære relationer, en nærende karriere, ro og balance i hverdagen m.m.
Her kan FMU være en fantastisk hjælp, og vi så gerne støtte og inspirere mange på denne rejse.
Samtidig er ekstraordinært mange udfordrede på økonomi.

Hvad er jeres forholdsregler ift. Corona?

På Sletten er der rigtig god plads, så vi kan holde nødvendig afstand dagen igennem.
Vi har hele førstesalen for os selv inkl. toiletter, som ikke benyttes af andre.
Der er i år et stærkt begrænset antal pladser (under 20) på FMU-holdet.
Niveauet for hygiejne og service på Sletten er meget højt. Al mad serveres portionsanrettet.
Der vil være håndsprit relevante steder til alle.
Du sidder ned, men vi underviser, og skal derfor ikke bære mundbind.
Du kan vælge at følge hele uddannelsen helt eller delvist online. Alle undervisningsdagene optages nemlig på video fra start til slut.
Undervisningen kan flyttes til digitale platforme, hvis der indføres forsamlingsforbud for under 20 mennesker.
Indtil videre kan al undervisning gennemføres som planlagt.
Vi følger myndighedernes anbefalinger, herunder anbefalingen om at bruge sin sunde fornuft.

Hvordan skal jeg retfærdiggøre over for min mand, at jeg skal på denne her uddannelse?

FMU er en investering ikke kun i dig selv, men derimod i hele din familie.
Når du gør noget godt for dig selv, erfarer dit barn, at det må man gerne. Mange af os giver det modsatte videre til vores børn.
Og lad os sige det, som det er: Det er ikke din partner, dit barn, geografien eller din chef, som holder dig tilbage fra at deltage. Det er kun dig selv.
Det vil glæde os at se dig på uddannelsen, hvis du kan mærke, at den har en vigtig brik til dig.
Den slags kan man stole på.

Det praktiske

Adressen er: Restaurant Sletten, Gl. Strandvej 137, 3050 Humlebæk

Fra det smukke lyse undervisningslokale har vi havudsigt og massiv ro.

Det tager kun en halv time fra Nørreport til Humlebæk med Kystbanen.
Fra stationen er der et kvarters gang til Sletten.

Sletten ligger som et idyllisk åndehul ved både badestrand og et hyggeligt lille havnemiljø. Toppede brosten, stokroser og stråtækte huse sætter stemningen i det fredfyldte og charmerende fiskerleje.

FMU-rejsen i billeder

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål omkring uddannelsen, så tøv ikke med at kontakte os på rose@rosemaimonide.com.

Hvis du overvejer Familie Master Uddannelsen, er du hjertelig velkommen til at booke en gratis afklarende telefonsamtale, så du kan mærke yderligere ind i, om vi er et godt match, og om uddannelsen er dit næste skridt.

Skriv blot til rose@rosemaimonide.com, så finder vi en tid, der passer dig. Samtalen er helt uforpligtende.

Vi glæder os at løfte dig og dit familieliv til et
nyt nærende niveau!

Kærligst
Rose & Magnus

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Back To Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.