Familie Master Uddannelsen

Drømmer du om et familieliv med tid, ro, glæde og nærvær?
Føler du, at du aldrig har overskud nok i din hverdag?
Er du klar til at transformere det, som ikke fungerer i dit familieliv?
Længes du efter at føle dig tilfreds og uden bekymringer i forhold til din forældrerolle?


Kunne du tænke dig at være en værdifuld ressource for andre forældre?
Vil du elske at skabe et harmonisk familieliv, hvor alle står stærkt i sig selv?

Feedback

Her kan du høre, hvad deltagere på Hold 1 af Familie Master Uddannelsen fik ud af forløbet.

“Jeg har lært at være mere tålmodig med mig selv.
Jeg har nu en stor palette af værktøjer, måder, tilgange og tænkemåder at gribe familielivet an på.
Jeg tilmeldte mig for at få mere glæde og tilfredshed ind i hverdagen. At lære at se den glæde, der er i det daglige liv, og ikke gå at tænke: “Jeg arbejder hele ugen for at komme hen til en weekend eller en ferie, og dér kan vi så være lykkelige”.
Men at få hele livet med.
Rose og Magnus er meget i føling med deres elever, og de står stærkt derfra, hvor de taler.
De har sammensat et virkelig godt forløb med mange forskellige elementer. Det har været rigtig godt og inspirerende.
I perioder har det været meget intenst. Samtidig har vi haft en meget tryg gruppe, hvor vi støtter hinanden.
Når vi mødes, får jeg rigtig meget ud af at høre, hvad de andre deltagere har gået og arbejdet med.”

Trine Porret Randahl Larsen

“Først og fremmest har uddannelsen givet mig forståelse for, at hvis jeg skal være en god mor og en god hustru, så skal jeg først tage mig af mig selv. Det er alfa og omega for et godt familieliv.
Jeg har lært noget om, hvordan jeg selv kan lade op. Hvordan jeg kan give mig selv pause. Hvordan jeg kan kommunikere med min partner og mit barn.
Rose og Magnus er lydhøre. De ved, hvad de snakker om. De har været igennem lidt af hver selv. Jeg oplever dem som mennesker med integritet, som tør være sig selv med den største selvfølgelighed.
FMU har været et sted, hvor jeg virkelig kan tillade mig at være mig selv med alle mine særheder og alle mine vaner. Det er okay.
Det er vel noget af det bedste ved det hele.”

Benedikte Vaag

“Via FMU har jeg fået stillet en masse dybe spørgsmål til mit liv. Det har gjort, at jeg er gået ind i en meget dyb refleksion over, hvad jeg egentlig ønsker og drømmer om. Det sætter utrolig mange forskellige processer i gang både det på ydre og det indre plan. Det er jeg utrolig taknemmelig for og stadig dybt forbundet ind i.
Det er en kæmpe styrke at kunne stille folk dybe spørgsmål, som gør, at de rykker sig.
Da jeg tilmeldte mig FMU, var jeg meget udfordret på at tage ansvar for de mere destruktive og udfordrende ting i mit (familie)liv, som jeg led under, og som min familie var udfordret på.
Jeg tilmeldte mig også, fordi jeg er sindssygt nysgerrig og er et meget søgende menneske.
Jeg havde lyst til at uddanne mig sammen med min kæreste.
Rose og Magnus er utrolig legende og nærværende undervisere. En stor kreativitet stråler ud af dem, når de er på. De er samtidig meget dedikerede til at udfordre én og blive ved med at spørge, indtil man mærker ordentlig efter.”

Lykkeluna Viktoria Hammer

“Jeg tager simpelthen så mange ting med mig fra FMU, både professionelt og i forhold til mit eget familieliv. Jeg tager mange redskaber, refleksioner og hjerte med mig videre.
I forhold til mit eget familieliv har jeg virkelig fået værdisat mig selv.
Jeg kan mærke, at jeg virkelig ejer min egen værdi og min egen rolle. Både som mor, kæreste og kvinde.
Jeg tilmeldte mig, fordi jeg bare gik med min intuition. Jeg var virkelig draget af FMU, fordi det er så lækkert med et holistisk synspunkt på familieliv.
Som undervisere er Rose og Magnus vildt gode. De supplerer hinanden godt og formår at holde rummet for deltagernes udvikling. De formår at “prikke ind” de rigtige steder, og provokere lidt, hvor de skal. De holder et kærligt rum for udvikling.
De er virkelig professionelle. Alt, hvad de har leveret her på uddannelsen, har virket totalt gennemarbejdet og velforberedt.
Det har været en fin kombination af de her skønne skønne undervisningsdage, skønne deltagere og de læringsvideoer og lydfiler, som vi har fået.
Det er bare gennemarbejdet og lækkert.”

Sarah Klode

“Det vigtigste, jeg har fået ud af FMU, er at fylde min egen kop, før jeg fylder mine børns kop. Før FMU havde jeg rigtig svært ved at forstå, at jeg ikke rigtig kunne hjælpe mine børn, hvis jeg ikke selv var ovenpå.
På hjemmefronten sad jeg fast i det svære og kunne ikke rigtig kunne få hul på, hvordan jeg skulle løse det. Hvis jeg var uvenner med min kæreste, blev vi ved med at koge rundt i det samme.
Uddannelsen har i høj grad givet mig en værktøjskasse. Jeg har fået kontakt med de nemme små ting, jeg kan gøre, når alting er rigtig svært. Hvis vi er sure alle sammen herhjemme, kan jeg nu skabe et lillebitte løft, som gør, at vi alle sammen bliver lidt mere glade, lidt mere positive, og så kan vi gå videre derfra.
Jeg er blevet mere opmærksom på, hvad der nærer mig.
Nu kan jeg lige holde en pause med en opvask … eller med at passe de her unger … Så går jeg måske lige ned og stikker tæerne i søen eller drikker en kop kaffe – alene. Og så kommer jeg tilbage med meget mere.
Rose og Magnus supplerer hinanden rigtig godt. Man kan altid finde et eller andet at spejle sig i.
Det virker også meget mere troværdigt at lære noget om familieliv, når man ser et par, som f.eks. kysser hinanden i løbet af undervisningen. Så bliver man sådan … “Nå ja, det er jo det der, vi alle sammen gerne vil have, ik?””

Sara Jo Lønskov Kohl

“Jeg er single, og jeg tilmeldte mig FMU. Jeg fik meget ud af uddannelsen, fordi jeg kan bruge den fagligt. Men jeg lærte også utrolig meget om mig selv.
Andre singler kan tilmelde sig uddannelsen og få en hel masse ud af det.
Jeg arbejder med familier med særlige behov. Jeg tænkte, at det kunne være rigtig interessant at få en større viden om, hvordan man kan få en mere bæredygtig familie.
Rose og Magnus er rigtig gode undervisere, fordi de er gode til at supplere hinanden. Det er rigtig fedt at få deres begges syn på forskellige ting. Det er fedt at se, at de bare rummer hinanden og hinandens forskelligheder.”

May Rhode

“Det, jeg har fået ud af FMU, er at mærke efter i mig selv. Mærke efter, hvad der nærer mig, hvad jeg har lyst til, hvad der gør mig glad, og hvad jeg synes er rigtig sjovt.
Og så gøre det.
Altså dybest set bare at være mig selv så godt, som jeg kan, og stole på, at det også er nok for mine omgivelser.
Jeg så Rose og Magnus som rollemodeller i at leve i familien på en måde, hvor alle kan gøre dét, som de dybest set ønsker at gøre. Det længtes jeg efter i min familie.
Rose og Magnus er virkelig gode til at tage udgangspunkt i sig selv og det, som de dybest set elsker og har lyst til at gøre. De formidler det på en måde, som har givet mig muligheden for at mærke efter, hvem jeg er, og hvor jeg står.
Det har inspireret mig meget. Især den del, som handler om at dele og være sårbar.
At tage uddannelsen har virkelig været en fantastisk investering både for mig og min kæreste og os som familie.
Jeg tror, at alle, som er i den fase af livet, virkelig vil få meget ud af uddannelsen.
At deltage som par har været utrolig frugtbart, fordi vi har kunnet have en dialog, også mellem modulerne, og støtte hinanden. At integrere det i hverdagen og familien har været lettere, end hvis man havde stå alene med det. Bare at være sammen om noget har været utrolig dejligt.”

Eno Phoenix Stabell

“Det, jeg har fået ud af FMU, er, at jeg uden tvivl er blevet en bedre mor. Jeg er landet i mig selv og min familie på en måde, der giver rigtig meget mening. En måde, som jeg måske altid har vidst kunne lade sig gøre … men jeg har ikke kendt vejen.
Jeg havde ingen udfordringer med at tilmelde mig. Da jeg læste om uddannelsen, talte det bare til mig og gav 100 % mening i forhold til, hvor jeg er professionelt og privat.
Jeg tilmeldte mig for at blive en bedre udgave af mig og for at lande der, hvor jeg gerne vil. Og for at gøre mit liv, mit forhold og min familie til den fedeste platform i hele verden.
Rose og Magnus er som undervisere sindssygt professionelle, menneskelige, jordnære, forstående og dygtige. Jeg har kun ros at sige om de to. De formår at sige og gøre tingene på en måde, så man bare kan være med, og så man kan finde sig selv i det.”

Camilla Suddergaard

“FMU har givet mig rigtig mange redskaber til at arbejde både med mig selv, min egen familie og med andre familier.
Jeg har fået rigtig meget indre styrke og troen på, at jeg faktisk godt kan lade det vokse inde fra mig. Og en masse gode teknikker, jeg kan arbejde med.
Så det er perfekt.
Jeg tilmeldte mig FMU, fordi jeg godt kunne tænke mig at blive endnu mere skarp til at arbejde med helheden omkring babyer og børn. Dét har jeg virkelig fået med mig.
Jeg elsker Rose og Magnus som undervisere! De er simpelthen så lysende, strålende, søde, dejlige, meget omfavnende og kærlige.
Jeg elsker, at de er fuldstændig i integritet med de ting, de siger. Deres energi emmer virkelig af, at de selv har gået vejen. Det i sig selv er bare enormt inspirerende.
De giver virkelig tilladelse til, at man bringer sin essens med ind i det arbejde, man kommer til at lave. De inspirerer til, at vi mærker vores indre power.”

Katrine Birk, uddannelsesleder, forfatter og zoneterapeut

“På FMU har jeg fået ryddet op i min bagage. Det er selvudvikling på højt plan. Det har været en lærerig oplevelse. Det har været hårdt – til tider. Men der er også kommet noget super godt ud af det.
Jeg har givet slip på nogle dårlige mønstre og vaner, som jeg havde med mig fra min fortid. Det er helt klart lykkedes mig i løbet af dette forløb, og det er jeg vældig taknemmelig over.
Jeg tilmeldte mig, fordi jeg kunne mærke, at jeg hele tiden mødte muren i forhold til det, jeg har med mig fra min fortid.
Det kunne nogle gange godt crashe lidt for mig og min partner.
Jeg tænkte: “Gad vide, om man kan gøre noget ved det?” Dér er man nogle gange nødt til selv at gå forrest. I mit tilfælde fulgte “baglandet” helt klart med.
Rose og Magnus som undervisere er super fantastiske. De er ikke altid enige om tingene. Men det er rigtig fedt at se, at der er flere aspekter af de emner, vi kommer igennem.
Man føler sig tryg, mødt og accepteret som den, man er. Det er super fedt, at man er sammen med en gruppe, som gør én tryg. Man skiller sig ikke ud.
Hvis du er det mindste i tvivl, om denne uddannelse er det rigtige for dig, så synes jeg helt klart, at du skal tage en snak med en af underviserne.
For så vil du blive mødt med den helt rigtige forståelse.”

Jannie Hansen

Familie Master Uddannelsen

På Familie Master Uddannelsen får du redskaber til at transformere dit eget familieliv til mere helhed, glæde og balance. Du bliver også certificeret til at kunne løfte, støtte og inspirere andre forældre til at skabe et mere nærende familieliv.

Du får et skarpt blik for dysfunktionelle mønstre i familien og effektive redskaber til at justere det, der ikke fungerer.

Det handler ikke om børnene

Gennem uddannelsen vil du få en dybere forståelse af de bagvedliggende årsager til konflikter i familien og symptomer hos børnene, så de kan transformeres med meningsfuld vækst til følge.

En af grundprincipperne i Familie Master Uddannelsen er, at udfordringer i familien aldrig handler om børnene – men derimod om de voksne.

I stedet for at symptombehandle ved at komme med en masse tips, tricks og modeller til at håndtere børnene, vender vi blikket mod årsagen, som altid ligger hos forældrene.

Alle forældre gør deres bedste, og ingen har gjort noget såkaldt forkert. Og vi har altid muligheden for at justere det, der ikke fungerer.

Bliv en bedre ressource

På Familie Master Uddannelsen vil du lære nemt og hurtigt at kunne afkode ubalancernes egentlige årsag og derfra effektivt transformere dem.

Du lærer, hvordan du skaber og beholder et familieliv, som på daglig basis er kendetegnet af tid, ro, glæde og nærvær. Du bliver en bedre ressource i alle dine relationer.

Du kommer til at arbejde intenst med dig selv, dine mønstre, din krop og dine overbevisninger. Men modsat mange andre selvudviklingsforløb kommer du ikke til at knokle, ase og mase.

Derimod lærer du en helt anden måde, hvormed din viden bliver til noget, du praktiserer i dit eget liv. 
En måde, som er meget sjovere og mere nydelsesfuld, end hvad du ellers har prøvet.

Det særlige ved Familie Master Uddannelsen er, at du selv går vejen først og arbejder på at transformere dit eget familieliv til et stadie af glæde og tilfredshed. 
Vi kan aldrig løfte andre til et højere niveau end det, vi selv er nået til.

Integritet

Som hjælper for andre familier er det derfor afgørende, at du er i integritet og lever det, du taler om. Ellers bliver det tomme ord og visioner uden resultater. Du behøver på ingen måde at være i såkaldt mål eller perfekt, men du skal selv gå i forvejen for dem, du hjælper.

Familie Master Uddannelsen er en rejse tilbage til dig selv. Når du har gennemgået alle modulerne og fulgt uddannelsen, vil du stå meget stærkere i dig selv og i langt højere grad kunne udfolde dit livsformål. Du vil have et solidt fundament for at kunne facilitere dybe transformationer i både andres og dit eget liv.

Uddannelsen er det mest intensive forløb, vi tilbyder.

Du kan på alle måder tage uddannelsen, selv om du ikke har intentioner om at hjælpe andre familier.
FMU er først og fremmest en dybt transformerende personlig udviklingsrejse.

Som deltager på Familie Master Uddannelsen får du …

 • 8 hele undervisningsdage i opløftende og fredfyldte rammer på Restaurant Sletten et stenkast fra stranden i Humlebæk.
 • Adgang til et online læringsrum med undervisningsmateriale, som du kan downloade.
 • Undervisningsmateriale mellem hvert modul.
 • Optagelser på video og lyd fra alle undervisningsdagene.
 • Adgang til en lukket facebookgruppe, hvor du har løbende adgang til sparring fra Magnus & Rose samt støtte og inspiration fra de andre deltagere på uddannelsen.
 • Tid og rum til at skabe meningsfulde netværk både live og virtuelt.
 • Erkendelser og værktøjer, som du med garanti kan bruge til at skabe et mere nærende familieliv.
 • Certificering som Familie Master, så du bliver i stand til at hjælpe andre familier.

Uddannelsens form

Mellem hvert modul får du adgang til nyt online undervisningsmateriale, så du kan arbejde hjemme med stoffet, når det passer dig.

Når vi mødes live, integreres stoffet i dig, så det går fra viden til visdom helt ned på celleplan. Det sker via undervisning, øvelser, supervision og god tid til spørgsmål.

Både under og efter hvert møde er der rig lejlighed til at snakke og netværke med de andre deltagere. Uddannelsen bliver givetvis springbræt til nye dybe venskaber og succesfulde arbejdskontakter.

Undervisningsdagene fungerer i høj grad også som en opløftende ”karruseltur”, hvor du får vores genveje og guldkorn. Du går derfra høj på inspiration og handlekraft, så du kan omsætte teorien til praksis i dit eget liv.

Vi deler løbende af vores egne udfordringer, erfaringer og løsninger. Uddannelsen har overvejende fokus på praktik.

Under hele forløbet er du i proces. Via uddannelsens hemmelige facebookgruppe er du i stabil kontakt med både Rose og Magnus og de andre deltagere, så du får maksimal støtte og inspiration til den smukke rejse, som uddannelsen også er.

Modulerne

Vi mødes alle 8 dage med havudsigt på Restaurant Sletten i Humlebæk

Modul 1 – Fundamentet

12. oktober 2018 kl. 10-17
 • Tag balanceret lederskab i din familie
 • Slip bekymringer og dårlig samvittighed i forældrerollen

Modul 2 – Din historie

9. november 2018 kl. 10-17
 • Forstå din historie, og slip det, der ikke nærer dig
 • Skab harmoni i dine familierelationer

Modul 3 – Tillad lykken

7. december 2018 kl. 10-17
 • Kend hemmeligheden bag lykke og succes
 • Undgå at smadre det gode i dit liv

Modul 4 – Elsk din krop

11. januar 2019 kl. 10-17
 • Lær at elske din krop, og gør den til en ressource
 • Oplev genvejen til en sund og energisk krop

Modul 5 – Vær dig

1. februar 2019 kl. 10-17
 • Stå stærkt i dig selv, og ær dine behov
 • Skru op for passion og nydelse i dit liv

Modul 6 – Kommunikation

8. marts 2019 kl. 10-17
 • Sådan sætter du kærlige og klare grænser
 • Nøglen til at undgå skænderier og skældud

Modul 7 – Hverdagslykke

5. april 2019 kl. 10-17
 • Mærk glæde, ro og nærvær i hverdagen
 • Skab tid og lyst til at være sammen som familie

Modul 8 – Certificeret familiemaster

3. maj 2019 kl. 10-17 + efterfølgende middag og certificering
 • Få succes som hjælper for andre familier
 • Certificering, middag og fejring

Gennemgang af modulerne

Hvem er uddannelsen for?

Uddannelsen som Familie Master er for alle, som gerne vil skabe et mere nærende familieliv.

Du behøver ikke at have børn for at være med på uddannelsen. 
Uddannelsen kræver ingen forudsætninger. 
Du skal blot være nysgerrig eller passioneret omkring familieliv.

Du kan tage uddannelsen udelukkende for at bruge alle redskaberne i dit eget liv – enten med de børn, du allerede har, eller de børn, du gerne vil have.

Det vil være en givtig investering at tage uddannelsen allerede inden du får børn, så dit fundament som forælder er stærkt og bevidst.

Du behøver derfor på ingen måde at ville fungere efterfølgende som Familie Master.

Uddannelsen er også for dig, som allerede arbejder med familier, f.eks. som pædagog, lærer, terapeut, psykolog, jordemoder eller sundhedsplejerske, men gerne vil udvide din bevidsthed, få nye successkabende værktøjer og komme i større integritet i forhold til dit eget familieliv.

For at være en bæredygtig hjælper for andre er det nødvendigt at tage lederskab for sin egen bagage og kende sig selv dybt.

Når du selv lever det, du formidler til andre, bliver du en langt mere kraftfuld facilitator.

Som certificeret Familie Master vil du …

 • stå stærkt i dig selv som den, du virkelig er, og vise det til verden
 • få unikke værktøjer til at skabe et harmonisk familieliv med plads til alle
 • være i dyb integritet som hjælper for andre familier
 • effektivt kunne transformere stor smerte til vækst
 • mærke glæde og ro i din hverdag
 • have evnen til at sætte klare og kærlige grænser
 • blive bedste venner med din krop og dine følelser, så de bliver dine mest kraftfulde ressourcer både privat og karrieremæssigt
 • kunne kommunikere klart og kærligt – og dermed blive hørt
 • være i stand til at slippe bekymringer og dårlig samvittighed i forældrerollen
 • nemt kunne hjælpe andre til at forstå deres dysfunktioner og effektivt transformere det, der ikke nærer dem
 • opnå et bevidsthedsniveau ud over det sædvanlige
 • kende principperne bag at få succes som selvstændig, så det vil være muligt for dig i din egen forretning at hjælpe andre med at skabe familielykke
 • få en unik indsigt i, hvordan du skaber og bevarer lykke i dit familieliv og liv generelt

Rammerne for uddannelsen

Det er vigtigt for os, at uddannelsen finder sted i rolige og opløftende rammer med skyhøj service, velsmagende og sund mad af bæredygtige råvarer, havudsigt og sans for æstetiske detaljer.

Det har derfor været naturligt for os at vælge den mest optimale lokation til Familie Master Uddannelsen, nemlig Restaurant Sletten et stenkast fra stranden i Humlebæk, hvor vi selv bor.

Da al undervisningen optages på video, kan du sagtens følge uddannelsen, selv om der et eller flere moduler, du ikke kan møde op til.

Forplejning

Under møderne er der vand, kaffe, te og frugt til fri afbenyttelse.

Du får serveret en lækker og nærende frokost på Sletten, som er kendt og anerkendt for sit høje gastronomiske niveau. Om eftermiddagen bliver du tilbudt en velsmagende treat.

Maden er lavet med omhu af overvejende lokale, bæredygtige eller økologiske råvarer.

Efter sidste modul hylder vi deltagerne med certificering og fejring, hvor vi byder på velkomstdrinks og en lækker menu med vin.

Der er forskellige muligheder for overnatning i lokalområdet, hvor du også er tæt på Louisiana og Aarstiderne på Krogerup.

Om underviserne

Rose Maimonide

Rose Maimonide er forfatter til bestselleren BABY (Politikens Forlag, 2011), som er udkommet i 4. oplag, og Dit sunde barn – sådan!, som hun udgav på eget forlag i 2015. 
Rose er indehaver og daglig leder af Grøn Stue, som er Danmarks største online medlemsklub for familier.

Rose er også certificeret spirituel mentor og kropsmaster. 
Hun har desuden en kunstnerisk baggrund som professionel operasanger med en bachelorgrad fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Rose er mor til Mirjam på 9 år og Anastasia på 19 år.

Magnus Maimonide

Magnus Maimonide er EU-certificeret hypnoterapeut og hypnotisør. Med egen praksis i Nordsjælland har Magnus solid erfaring med at behandle både børn, unge og voksne for bl.a. angst, frygt, stress, konflikter og lavt selvværd.

Magnus er desuden meditationslærer, certificeret klangmassør og hjertehealer og har en bachelorgrad i musik, kunst og æstetik fra Københavns Universitet.
Han har også en kunstnerisk baggrund som professionel lydkunstner, komponist og jazzmusiker.

Magnus er far til Mirjam på 9 år og bonusfar til Anastasia på 19 år.

Din investering

Uddannelsen koster 35.900 kr.
Beløbet kan betales i 12 rater á 2.990 kr. fordelt over et år fra uddannelsens start.

På den måde kan du vente med din sidste ratebetaling til d. 1. september 2019.

Du betaler den første rate ved din tilmelding.

De resterende rater forfalder følgende dage:
Rate 2: 1.11.2018
Rate 3: 1.12.2018
Rate 4: 1.1.2019
Rate 5: 1.2.2019
Rate 6: 1.3.2019
Rate 7: 1.4.2019
Rate 8: 1.5.2019
Rate 9: 1.6.2019
Rate 10: 1.7.2019
Rate 11: 1.8.2019
Rate 12: 1.9.2019

Det er også muligt at betale over 2 år i månedlige rater á 1.495 kr.

Hvis du betaler hele beløbet på 35.900 kr. ved din tilmelding, får du 1.000 kr. i kontantrabat.

Vigtig info

Der er et stærkt begrænset antal pladser på uddannelsen.
Vi lukker for tilmeldinger, når holdet er fyldt.

Kontakt os, hvis du har brug for en anden afdragsordning.

Tilmeldte par får en rabat på 2.500 kr. pr. deltager, altså i alt 6.500,00 kr.
Kontakt os nærmere herom.

Der er ingen gebyrer forbundet med ratebetalingerne.
Priserne er inkl. moms.

Det med småt

Din tilmelding er gyldig, når du har betalt første rate – det sker automatisk ved din tilmelding.

De resterende rater forfalder på de nævnte datoer og trækkes automatisk på dit betalingskort.

Når holdet er fyldt, er det ikke muligt at tilmelde sig længere.

Du tilmelder dig hele uddannelsen og er forpligtet til at betale alle 12 rater. 
Det er ikke muligt kun at tilmelde sig uddannelsen delvist, og betalingen refunderes ikke, selv om du er forhindret i fysisk fremmøde.

Som selvstændig kan du sandsynligvis trække udgifterne til forløbet fra i moms og skat. 
Du modtager en faktura for hver ratebetaling.

Som lønmodtager kan du muligvis få uddannelsen skattefrit via en bruttolønsordning. Kontakt din arbejdsgiver og/eller Skat for nærmere info.

FMU er godkendt af FDZ til 56 RAB-efteruddannelsespoint. Kontakt os, hvis du er medlem af en anden behandlerforening. Så kan vi hurtigt søge dem om at RAB-godkende FMU.

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvad gør jeg, hvis jeg synes, at uddannelsen vil være en stor belastning for vores økonomi?

Vi ved, at økonomi kan være et issue. Lad os sige, at det regnede ind derhjemme, fordi taget var utæt. Eller at bilen brød sammen. Så ville du finde penge. Så hvad handler det i virkeligheden om?
Du kan også vende den om og spørge dig selv: Hvad er prisen for ikke at handle på de udfordringer, som du oplever i din hverdag i familien?
Hvad er du villig til at betale for ikke at ændre på tingene for alvor?
Vil du betale med din trivsel?
Stemningen derhjemme, som dit barn vil vokse op i?
Nærheden til din partner?
Dit ægteskab?
Dit helbred?
Dine drømme?
Husk, at du kan betale uddannelsen i rater. Kontakt os, så vi finder en løsning, der passer dig.

Er det dumt at tilmelde mig, hvis jeg ikke kan komme til alle modulerne?

Uddannelsen er designet, så den kan tages helt eller delvist online. Du får bl.a. optagelser på video og lyd fra alle undervisningsdagene samt læringsvideoer. Der er også en facebookgruppe under hele forløbet.
Det betyder, at du sagtens kan få stort udbytte, selv om der er et eller flere moduler, som du ikke kan komme til. Vi havde f.eks. en deltager fra Norge, som var med til blot 3 ud af de 8 moduler, og hun fik meget stor værdi af uddannelsen.

Giver det mening, at jeg er med på uddannelsen, hvis ikke også min mand vil deltage?

Hvis du vil skabe en forandring, kan du KUN forandre dig selv. Hvis vi tror, at vi skal ændre andre (typisk vores partner), er vi på afveje i kontrol, manipulation og offerrolle. Det er der ingen, som orker i længden. Slet ikke en partner.

Til gengæld viser erfaringen, at positive forandringer spreder sig som ringe i vandet. Prøv at forestille dig, hvor befriende det ville være, at du blot skulle fokusere på din egen udvikling, og så begyndte din partner “af sig selv” at forandre sig!

Er det ikke et lidt dårligt tidspunkt for mig lige nu?

Der er aldrig et såkaldt godt tidspunkt. Det rette tidspunkt indtræffer, du når beslutter det.
For hør … livet sker jo hele tiden. Vi får børn. Flytter. Tænker på at flytte. Skifter job. Tænker på at skifte job. Går på kurser. Går på forældreintra. Går ned. Har travlt.
Så vi udskyder.
Vi kan vælge at lade os styre af omgivelserne og livets gang og blive hængende, hvor vi er.
Eller vi kan vælge at handle på tingene alligevel.

Jeg har ikke brug for at blive uddannet hjælper. Er uddannelsen så overhovedet noget for mig?

De fleste tager uddannelsen for at transformere deres eget familieliv. FMU er primært en personlig udviklingsrejse.
Hvis du så også gerne vil – eller får lyst til at – løfte og inspirere andre (f.eks. i dine relationer), ja, så giver vi dig også værktøjerne til at få succes med dét.

Hvordan skal jeg retfærdiggøre over for min mand, at jeg skal på denne her uddannelse?

FMU er en investering ikke kun i dig selv, men derimod i hele din familie.
Når du gør noget godt for dig selv, erfarer dit barn, at det må man gerne. Mange af os giver det modsatte videre til vores børn.
Og lad os sige det, som det er: Det er ikke din partner, dit barn, geografien eller din chef, som holder dig tilbage fra at deltage. Det er kun dig selv.
Det vil glæde os at se dig på uddannelsen, hvis du kan mærke, at den har en vigtig brik til dig.
Den slags kan man stole på.

Inspirationsvideo

Det praktiske

Adresse for Hold 2: Restaurant Sletten, Gl. Strandvej 137, 3050 Humlebæk

Fra det smukke lyse undervisningslokale har vi havudsigt og massiv ro.

Det tager kun en halv time fra Nørreport til Humlebæk med Kystbanen.
Fra stationen er der et kvarters gang til Sletten.

Sletten ligger som et idyllisk åndehul ved både badestrand og et hyggeligt lille havnemiljø. Toppede brosten, stokroser og stråtækte huse sætter stemningen i det fredfyldte og charmerende fiskerleje.

FMU-rejsen i billeder

Har du spørgsmål?

Hvis du har praktiske spørgsmål omkring uddannelsen, så tøv ikke med at kontakte vores assistent June på info@rosemaimonide.com. Hun er klar til at hjælpe dig.

Hvis du overvejer Familie Master Uddannelsen, er du hjertelig velkommen til at booke en gratis afklarende telefonsamtale, så du kan mærke yderligere ind i, om vi er et godt match, og om uddannelsen har en værdifuld nøgle til dig.

Skriv blot til rose@rosemaimonide.com, så finder vi en tid, der passer dig. Samtalen er helt uforpligtende.

Vi glæder os at løfte dig og dit familieliv til et
nyt nærende niveau!

Kærligst
Rose & Magnus

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem