skip to Main Content

Min nye assistent · Camille Manou

Min Nye Assistent · Camille Manou

Mød min nye assistent

Jeg er meget glad og taknemmelig for at kunne byde hjertelig velkommen til Camille Manou Larsen, som er min nye assistent.
Det bliver Camille, som du kommer til at møde på mailen, når du har spørgsmål om abonnement, betaling, adresseændringer osv.

Camille har tidligere været medlem af Grøn Stue. Vi kender hinanden i forvejen, fordi vi for et par år siden var på Spirituel Mentor Uddannelse sammen. Hun er meget skøn, super kvalificeret, og jeg glæder mig så meget til samarbejdet!

 

assistent

 

Jeg har stillet Camille nogle spørgsmål, som hun har besvaret herunder. Så du kan lære hende bedre at kende.

 

Hvem er du egentlig?

“Altså, den helt korte historie er, at jeg er en “alternativ sjæl”, som for nogle år siden sprang ud af den politiske verden og nu har min egen kommunikationsvirksomhed, hvor jeg bl.a. laver hjemmesider, presse, markedsføring og andre kommunikationsopgaver.

Derudover er jeg numerolog og arbejder hele tiden med at “fjerne blokeringer” inden i mig – hvilket bl.a. har ført mig ind i ThetaHealing® og Journey terapiens univers.

Jeg er gift med Christian, som er selvstændig tømrer, og sammen har vi to børn, Valdde Marco og Viggamai Sofia. De er mine læremestre og min største inspiration i livet.”

 

Du har været medlem af Grøn Stue – hvorfor?

“Jeg har været så heldig at få lov til at arbejde med mange spændende politiske områder i min tid i Europa-Parlamentet.
Bl.a. var jeg med til at forhandle REACH-forordningen (altså den omkring regulering af kemikalier, som på ingen måde er fantastisk, men en begyndelse på at få overblik over al den farlige kemi, der er i forbrugerprodukter og mad).

Derudover har jeg altid interesset mig for – og arbejdet professionelt med – fødevarepolitik, bl.a. mærkning af fødevarer.

Da jeg selv fik børn, var det oplagt at dykke mere ned i, hvordan jeg selv kunne sikre mine børn en tilværelse uden den værste kemi, med sund mad – og Rose var og er den ALLER bedste til den slags research og formidling. Jeg har brugt BABY som en slags bibel til begge mine børn og anbefalet den vidt og bredt.

Derfor kan man sige, at jeg både har en vis faglig forudsætning – i hvert fald på de generelle linjer – og en meget personlig interesse i de områder, som Grøn Stue beskæftiger sig med.”

 

Hvad brænder du for?

“Jeg brænder for, at mennesker har det godt. Jeg brænder for det, som er indeni os – de indre resultater, om man vil. Jeg har siden jeg var helt lille skrevet digte om verdens tilstand og uretfærdighed. Jeg er med tiden blevet klogere og ved nu, at alting udfolder sig, som vi mennesker er klar til – dvs. at så længe vi bekriger os selv, så er der krig i verden.

Jeg er særligt passioneret omkring børns ve og vel. Jeg er inspireret af “unconditional parenting” af Alfie Kohn, og kommunikationen med børn, som bl.a. Adele Faber beskriver. Og sjovt nok er begge disse referencer fundet i BABY – så tusind tak Rose, fordi du har sat dig så grundigt ind i området, at vi andre kan stå på dine skuldre og blive klogere og bedre som forældre.

Min far lærte mig engang, at det eneste, der virkelig betyder noget, er kærlighed. Det lever jeg mit liv efter – og selvom jeg stadig har et ego og masser af uhensigtsmæssige mønstre, jeg arbejder med, så øver jeg mig hver dag i at møde mine medmennesker fra hjertet og se deres aller højeste potentiale. Jeg har fundet ud af, at det er lettere at være i livet på den måde end ved konstant at lede efter fejl og mangler hos andre.”

 

Hvad inspirerer dig?

“Mennesker. Dem, som går på ensomme, nogle gange svære veje, og alligevel finder en ro og mening indeni sig selv.

Jeg inspireres af modige mennesker, der tør være sig selv i en verden, hvor længslen efter at være som “de andre” er enorm.

Jeg inspireres af min mand og mine børn – og af mennesker som Rose, af Mette Carendi, Louise Hay, Vianna Stibal, Brandon Bays. Af rengøringsdamer, buschauffører og pædagoger – mennesker, som hver dag gør en forskel i vores andres liv uden nogen særlig anerkendelse.

Jeg bliver inspireret af mennesker, som tør give uden at forvente noget retur.

Af mennesker, som midt i egen smerte kan rumme andres glæde.

Af mennesker, som ønsker det bedste for andre – selv når deres eget liv synes håbløst.

Kort sagt, jeg inspireres af kærlighed.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top