skip to Main Content

Fredagsbrevkassen uge 17 – 2015: bedste håndcreme

Spørgsmål

Kære Rose.

Jeg er mor til en lækker baby på snart 9 mdr., og vasker jo konstant hænder ved madlavning, bleskift osv- og har derfor fået temmelig tørre hænder (vinteren gør det heller ikke bedre). Og har derfor købt en fedtcreme på apoteket, den er astma allergimærket og uden parfume – men stadigvæk med parabener.

Kan du anbefale en god håndcreme? Jeg synes både for min og min babys skyld at det ville være rart med noget uden skidt kemi i.

Tak på forhånd, mvh. Trine

Svar

Kære Trine

Tak for dit spørgsmål om håndcreme uden kedelig kemi. Det er meget relevant at være opmærksom på at vælge produkter uden problematisk kemi til personlig pleje.

Jeg anbefaler produkter uden syntetisk parfume, æteriske olier, parabener, petrokemikalier, silikonestoffer og en hel ufattelig masse anden kedelig kemi, som kan skade din sundhed, miljøet – eller begge dele!

Mange produkter fra apoteket er med parabener, petrokemikalier og silikonestoffer. Det er imidlertid ikke nødvendigt. Disse stoffer kan erstattes med andre mere naturlige og mindre skadelige indholdsstoffer.

Her må man ind og se på det helt konkrete produkt og nærlæse dets ingrediensliste (INCI).
Det har jeg gjort i min guide ”Hud- og hårpleje med god kemi”.

Jeg kan f.eks. anbefale Organic Circle fra Rema1000 eller Rema1000’s egen håndcreme. Begge er virkelig gode til prisen.
Derma Eco Woman håndcreme er andet godt bud.

Skal det være ekstra fedt og nærende, så vælg Änglamark baby fed creme.

Kærligst

Rose

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top