skip to Main Content

Chleopatra in my face

Jeg er flere gange blevet spurgt, om jeg kan anbefale en god serum til ansigtet.
Selv er jeg udstyret med en ret sart hud, også i ansigtet. Jeg holder af at skifte mellem forskellige gode produkter.

Derfor var jeg glad for at blive gjort opmærksom på ansigts- og hudplejeolierne fra danske Chleopatra Oils.
Jeg fik nogle produktprøver tilsendt, men ellers er der ingen økonomiske interesser, affiliates, procenter eller den slags i dette eller andre indlæg her på min side.

 

2014-03-28 17.26.42-1

 

Jeg har været særligt glad for den eksklusive Figenkaktusfrøolie, som på magisk vis absorberes i huden helt uden at fedte og efterlader en meget skøn luksuriøs fornemmelse helt uden ubehagelig lugt eller farve.

Også Hybenolien er skøn. Den har særligt gode egenskaber i forhold til at lindre ar, forbrændinger og forebygge strækmærker på en gravid mave.

Der er mange spændende olier fra Chleopatra, også særlige varianter, som jeg ikke har set andre steder, og slet ikke økologisk.

Blandt andet den grønne Tamanu Olie til hudlidelser som f.eks. akne.

Du finder også en orange Havtorn Olie, som renser huden og toner den.

Kæmpenatlysolien er en klassiker, som er særlig god til eksem og psoriasis.

Disse olier kan også bruges  i blanding med andre olier.

Chleopatra Oils hjemmeside er der mange udførlige forklaringer, så du kan vælge produkter til særlige områder eller funktioner (hår, ansigt, massage, negle osv.).

Olierne er naturligvis økologiske (Eco-cert). Der er tale om rene olier, altså absolut ingen potentielt allergi parfume/æterisk olie. 

Lige nu kommer olierne i en særlig luftfri plastflaske, som via en særlige “skub-op-mekanisme” forhindrer olierne i at komme i kontakt med luftens ilt og dermed blive harske.
Fremover vil olierne dog komme på mørke glasflasker.

chleopatra-figekaktus-olie-510x600

 

This Post Has 2 Comments
  1. De ser lækre ud. Jeg vil alligevel lige nævne et mærke, jeg har fundet i USA(fragter gratis til hele verden). Det er også øko olier. AnnemarieGianni.com

  2. @Bianca, tak for kommentaren, det mærke kendte jeg ikke. Har du prøvet at købe fra dem – der er jo en stor risiko for, at der pålægges moms og et stort fast toldgebyr ved varekøb uden for EU. Ved du, om de har produkter uden parfume/æteriske olier? Kærligst R.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top