skip to Main Content

Gratis e-bog: Sunde Lækkerier Til Små Maver

Jubiii! I dag lancerer jeg den splinternye heftigt opdaterede udgave af min gratis e-bog:


Sunde Lækkerier Til Små Maver

– fødselsdag uden sukkerchok

 
E-bogen rummer over 50 smukke sider med tips og opskrifter til skønne børnefødselsdage uden sukkerchok.

De stemningsfulde fotos er af Smilerynker aka Lisbeth Kjær Hammer.
Maria Daa har tryllet med grafik og layout.

Du får dit gratis eksemplar ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her ude til højre —>

 
Sunde Lækkerier forside

 

 

Skærmbillede 2014-05-21 kl. 09.00.15

This Post Has 4 Comments
  1. Kære Rose. Hvor er bogen dog flot og jeg glæder mig til at prøve opskrifterne. MEN der er een ting, der undrer mig og det er hvorfor pigen på forsiden har neglelak på. Jeg kan godt se at rent kunstnerisk er det en fed kontrast med neglelakken og de sorte negle, men det er da bare så lidt øko at give børn neglelak på, eller hvad? Jeg er selv ved at gå agurk mht til det med neglelak, da min pige på fire spørger og spørger om hun ikke nok må få neglelak på for det har alle de andre piger i børnehaven.Jeg nægter at smøre gift på et barn på 4!!!!!!!!! men jeg kan godt forstå som tidligere mobbeoffer at det er svært at være udenfor.

  2. @Stinne – tak for roserne. Jeg havde selv samme refleksion, men nåede frem til, at det for mig på en eller anden måde ville være for rigidt … jeg elsker egentlig den i sin uperfektethed helt perfekte autencitet og kompleksitet, som billedet afspejler. Også selv om min egen lille datter og jeg selv ikke bruger neglelak, da det ikke er lykkedes mig at opstøve en neglelak uden kedelig kemi. Jeg har ikke oplevet det som et problem.
    I sidste ende er det et spørgsmål om smag.
    Og vi behøver jo ikke at være enige.
    Kærligst R

  3. Kunstnerisk frihed er vigtigere end politisk korrekthed!!! Det forstår jeg godt. (Jeg er bare så sur på neglelak)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top