skip to Main Content

Den Økologiske Julekalender – 19

Åhhhh denne bog har jeg glæder mig så kodylt meget til at udlodde! Årets smukkeste og bedste grønne kogebog er på højkant i dagens version af:

 

Den Økologiske Julekalender
– en pakkekalender med holdning!

 

 

I dag kan du vinde bogen Green Kitchen Stories (på dansk) af Luise Vindahl og David Frenkiel (Tinkerbell Books, 2013)
Værdi: 300 kr.

 

Forside_danskl green kitchen stories

Jeg har i årevis været mega fan af den vegetariske madblog greenkitchenstories.com.

De sidste par år har Green Kitchen Stories fået stor og velfortjent international anerkendelse, både for deres blog med de gudeskønne fotos, deres opskrifts-app og nu også deres koge- og livsstilsbog, som langes over disken verden over.

Tinkerbell Books (Sif Oreallanas bogforlag) fortæller:

“Sidste år blev det unge ægtepars første app kåret til “runner up” i “Best of App Store 2012” og tidligere i år blev deres blog kåret i “Best Food Blog Awards 2013” i kategorien “Verdens bedste sundheds-madblog” af det internationalt anerkendte madmagasin ‘Saveur Magazine’. Så det skorter ikke på priser og anerkendelse, og da parrets første kogebog strøg ud på hylderne i England og Australien 1. april i år og i USA 1. maj, svømmede anmelderne da også over af begejstring og bøgerne blev langet over disken i en fart, der gjorde, at 2. oplag snart efter måtte sættes i tryk.”

Det dansk-svenske unge par og deres henrivende datter, som til daglig residerer i Stockholm, deler deres grønne univers, som er så inspirerende, smukt og autentisk, at det næsten lyder som et eventyr.

 

gks_blog1

 

 

Og de er faktisk mindst lige så søde og dejlige i virkeligheden. Luise er meget begejstret for min bog BABY, og det er jeg ren og skær glad og stolt over!
Jeg er nok mindst lige så begejstret for Green Kitchen Stories. Den er et musthave. Både for vegetarer og kødspisere.
Absolut den bedste OG smukkeste vegetarkogebog.

Jeg kan ikke sige det højt nok: KØB DEN! – eller vind den her i dag …

 

gks_blog5

 

DENNE GIVEAWAY ER AFSLUTTET!

TAK FOR TILMELDINGERNE!

This Post Has 89 Comments
  1. Åh. Jeg er så småt ved at få min mand på vegetarvognen og er rigtig glad for Skaarup, men han synes det er liiiidt langhåret. Så jeg krydser fingre for at det bliver mig.

  2. Det vil virkelig være en bog der vil hjælpe mig. Vil så gerne blive bedre til det med vegatarmad, så familiens drenge hoppede med på ideen :cross:

  3. Det er da den skønneste gave. Er også helt vild med deres blog – man bliver i så godt humør af de smukke billeder. Ville blive en meget glad vegetar af at vinde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top