skip to Main Content

Sidste udkald: Hvid øko T-shirt

T-shirt hvid herre det kloge valg

 

Inspirér din mand til at blive bæredygtig uden kemi inderst inde. I dag er sidste chance for at smide et lod i puljen med den certificerede økologiske basis T-shirt, doneret af detklogevalg.dk.

Klik her for at deltage!

Sidste frist i aften, torsdag d. 15. august kl. 23.59.

This Post Has 2 Comments
  1. Jeg er meget interessert i å unngå plastprodukter eller i det minste minimere dem mest mulig. Og det er ikke nemt. Hva med de sunne hudkremer som alle sammen kommer i plastemballasje? Hva med kosttilskuddet?

  2. @Reidun – tak for din kommentar, jeg forstår bekymringen. Nogle producenter af personlig pleje er opmærksomme på at vælge plasttyper med så lidt skadelig kemi som muligt. Men du har ret i, at der kan forekomme afsmitning. Generelt er jeg mest fokuseret på afsmitning til fødevarer fra mademballage, som jeg anser for det vigtigste sted at prioritere. Her er overraskende nok pap- og papiremballage den største risiko, hvis der er tale om papir eller pap, som er imprægneret med fluorstoffer. I forhold til plastikemballage til fødevarer er det især sure, varme og/eller fødevarer, som kan optage kedelig kemi fra emballagen.
    Mit gæt er, at risikoen ifht. emballage til kosttilskud ikke er så stor.
    KH Rose

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top