skip to Main Content

Giveaway: Vild med is

Hvis jeg skulle købe én bog med opskrifter på is, så skulle det være “Vild med is” af Elisabeth Johansson, som for nylig udkom på Gyldendals Forlag, oversat fra svensk.

 

 
vild med is cover

 

Alene bogens mange, mange skønne fotos, der oser (iser?) af kreativitet er alle pengene værd. Jeg kan næsten ikke få nok af at bladre i bogen. Og så er der altså 170 opskrifter på is i alle afskygninger.

For at lade op til mit aktuelle tema om SUND IS har jeg haft fingre i næsten alle kogebøger om is på dansk, og “Vild med is” slår dem hver og én med flere længder.

Bogen er ganske enkelt et må-have for alle, som har et nært forhold til is og/eller lækre kogebøger. 

Jeg har lige gaflet et eksemplar i fødselsdagsgave til min is-elskende storesøster – bogen er nemlig lige blevet trykt i andet oplag, det første blev revet væk …

OG jeg har fået lov til at udlodde 1 stk. VILD MED IS til en heldig vinder her på bloggen!

 

vild_med_is

Sådan deltager du …

Skriv en kommentar. Så deltager du.

Du behøver ikke at skrive din emailadresse i selve kommentaren, den finder jeg i bloggens tekniske baglokale.

Random.org trækker en tilfældig vinder, som får tilsendt et eksemplar af VILD MED IS. Værdi 199,95 kr.
Gaven sendes kun til adresser i Danmark.

Vinderen får besked fra mig via email og offentliggøres med fornavn (intet andet) her på bloggen.

Jeg har ingen økonomiske interesser i de ting og sager, jeg udlodder.

Sidste frist for at deltage er søndag d. 21. juli kl. 23.59!

 

vild med is

 
PS. Lige nu får du mine 23 opskrifter på SUND IS og tips til isforme uden kemi!

Alt sammen inde på GRØN STUE, hvor du også bliver forkælet med ubegrænset personlig rådgivning, et kæmpe grønt onlinebibliotek og gedigne rabatter på dine økologisk indkøb. 

This Post Has 156 Comments
 1. Wow, sikke billeder! Som mor til en is-elskende 2,5-årig, så må jeg jo næsten eje sådan en bog. Mon der også er nogle uden sukkerchok? Glæder mig til dine is-opskrifter.

 2. Ja, det gjorde bestemt intet at eje sådan en opskriftbog. Men dine på denne måneds guide er nu heller ikke ringe. Vi spiser nu is dagligt i denne tid pga det jo bare er sundt i stedet for de sukker chok af is man kan købe.

 3. Ihh – Det ligner en meget spændende “koge”bog – Jeg MÅ bare prøve lykken :0)

 4. Nej , den ser lækker ud…! Og tak for en fantastisk blog – hørte om din”æggegrød “fra min veninde Sara Lindgaard og prøvede det da min søn på 2 ellers altid spiser sig mere og mere mæt i syltetøjsmadder altså efter grøden – og det virker! Nu bliver han ordenlig mæt og det smager dejligt. Meldte mig fluks ind i Grøn Stue for at finde flere tips – hold op hvor er der meget man skal have styr på med kemien, derfor er det så dejligt med en blog som din , der har et (ukommercielt) overblik! Så stor tak! KH Ida

 5. Åh, den bog ville jeg elske at ha’ herhjemme. Vi spiser rigtig meget is af den gode slags 🙂

 6. Den bog må jeg da have fingrene i… men nu venter jeg lige med at købe den til efter på søndag…

 7. Jeg har købt isformene, og er allerede igang, så den her bog vil bare være kirsebærret på toppen af min sunday…

 8. Det lyder som en superbog – den kan jeg sagtens finde en plads til på boghylden hos mig :o)

 9. Lyder som en fantastisk bog – har generelt et crush på kogebøger med stemning og gode billeder – og ovenstående ser jo fantastisk ud!
  Mvh Stine BB

 10. Nummenummenum! Det er bare om at holde munden lukket for ikke at dryppe ned i tastaturet!
  Nu må det da være min og ungernes tur til at blive begunstiget af random-gudinden herinde… 🙂

  Britt

 11. Min søn og jeg er meget forskellige. Men vi er begge to VILDE med is! Nøj hvor vil jeg gerne vinde…

 12. Det vil være et superhit her til august, når den gravide kone her skal på barsel – og self. hygge ekstra om vores børn 🙂

 13. Helt sikkert et must have! Mine tre drenge elsker at lave is, og vi kan altid bruge ekstra inspiration.

 14. Den der bog – Den er lige mig …. Elsker hjemmelavede “ting” og elsker at lave maden fra bunden m ungerne mine. På den måde smager det så meget bedre …. <3 <3

 15. En is-kogebog, så bliver det vist ikke bedre
  Mine børn ville elske at den kom til at bo hos os

 16. Uhm vi elsker is, der er altid plads til en isdessert. Håber vi er de heldige, så vi kan prøve nogle nye is. God sommer

 17. Is er det bedste og det synes min datter også 🙂
  Så kan vi hygge i køkkenet sammen, mens far passer lillebror 🙂

 18. Den vil få et godt hjem hos mig:) Min mand tåler ikke så godt mælk og er vild med is, en rimelig dårlig kombination her i sommervarmen. Kunne godt bruge noget inspiration til at lave is selv

 19. Må bare eje :daydreaming:

  Især fordi det ikke bare er ligetil at gå ud og købe is som allergiker 🙁

 20. Fantastiske billeder. Gad vidst, om man kan bruge sunde alternativer til sukker, som for eksempel Stevia?

 21. Mmm dem vil mine piger og jeg gerne give os i kast med! Mine vand-is (jeps rent vand), som pigerne pt sidder og sutter på blegner lidt i forhold til de billeder i bogen!!

 22. Håber jeg er den heldige vinder – med en familie der består af både type 1 og 2 diabetikere, så vil det være skønt med nye sukkerfri og fedtfattig inputs i stedet for de kedelige varianter man kan købe sig til de fleste steder.

 23. Her skal jeg være med 😀 Jeg er i forvejen vild med isene her på siden, men en bog ville også være super dejlig… og den lyder jo spændende.

  Der er altid plads til is… sagde min desværre afdøde svigermor

 24. Åh det ville simpelthen være den ultimative gevinst…

  Min søn ville elske bogen , og ikke mindst de lækre is vi kan lave efter opskrifterne..

  Mvh Cristina

 25. uhhh eeelllsker is, og det gør min søster i den grad også. Men vil nu ønske jeg vinder den til mig selv, så kan hun komme på besøg og spise dem sammen med mig.

 26. IS er bare redningen når man (som jeg) skal undgå gluten og gerne vil forsøde tilværelsen uden unødvendig kemi. En hel bog fuld af fantastiske is-opskrifter lyder spændende. Og snart bliver min 2 årige pige introduceret for de søde sager i tilværelsen og der er sund is jo en god begyndelse :O) Håber vi vinder bogen :O)

 27. Jeg ville da ELSKE at vinde den bogen – har siklet efter dem mer enn fem ganger allerede nede i butikken… Den som bare var rik;)

 28. Mmm lækkert.. Det kunne være sjovt at vinde, så skulle der eksperimenteres i køkkenet.. 🙂

  God sommer herfra..

  -Rikke

 29. Ååh hvor ville jeg dog kunne lave mange lækre is med den bog, får helt mundvand allerede hihi 🙂

 30. Uh med en 3 årig som elsker is ville denne være perfekt 🙂 pt
  Stopper inspirationen ved hjemmelavet jordbær is.

 31. Jeg kunne godt bruge nogle fif til velsmagende is, da jeg er begyndt selv at eksperimentere med islavning, og det er fx svært at undgå iskrystaller…

 32. Ih altså, det er jo bogen. Mathias og lillebror er lige så glade for is, som andre børn, men de kan jo ikke spise de is med al det krap i. En med autisme og en med børneeksem skal have det hjemmegjorte, og det er svært at blive med at google sig til gode smage til børnene. Hyldeblomstisen er god, men det bliver vi altså også trætte af. det skal være nemt, da tiden er knap. Krydser fingre og deler lige med vennerne. 😉
  God sommersøndag.

 33. MUMS!! og WOW! hvor er det bare den inspiration jeg har brug for med min søn der har udviklingsvanskeligheder…jeg har prøvet med koksnøddemælk-is uden særlig held med konsistensen eller smagen….så det klør helt i fingrene at få fat i friske nye opskrifter!!

 34. Den må være et must have i min reol! To is elskende drenge på to og fire vil klappe i hænderne. Og så ville jeg med god samvittighed kunne give det til lillesøster på otte mdr også 🙂

 35. Hjemmelavede ispinde og is er et hit herhjemme! Mine 2 børn på 2 & 6 år elsker at være med i køkkenet og lave is 🙂 Så en bog med ny inspiration ville være et hit!

 36. Is er min helt store last. Og den bog vil være et hit her hos mig og til brug sammen med den luksus ismaskine vi fik i bryllupsgave sidste år! ÅÅÅÅÅÅH, hvor jeg håber!

 37. Den bog vil ikke komme til at stå meget i reolen… det ser MEGET lækkert ud. Håber på godt sommerheld!

 38. whauuuu den må jeg bare eje, ungerne herhjemme spiser saftevands is hurtigere end de kan nå at fryses færdige, men det ville være skønt med ny og lækker instpiration, så vi kan lave endnu flere is <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top