skip to Main Content

Gi’r du en is?

Nu prøver jeg noget nyt!

I juli måned bliver temaet på Grøn Stue: Sund IS!

Altså en e-guide med opskrifter og fifs til sunde is i sommervarmen.

Men hundredevis af grønne mødre (altså jer) kreerer garntrisse sjovere og mere fantasifulde is end én (lille mig).

Samtidig vil det være en mega hjælp for mig personligt!
Jeg skal nemlig giftes midt i juni og vil sååååå gerne nyde dagen og vores lille honeymoon uden at have hovedet fyldt af … is.
Dog gerne med is i maven og varme i hjertet ….

Derfor inviterer jeg dig til konkurrence:

Send mig din bedste opskrift på sund is. 
Ophavsdamen til den bedste opskrift vinder et gavekort på 600 kr. til hele min butik (medlemskab af Grøn Stue, min bog BABY og Personlig Rådgivning via e-mail). 

 

Skovbærsorbet

Skovbærsorbet

Det med småt … 

  • Det er meget vigtigt, at du selv har fundet på opskriften. Vi vil ikke have kludder med copyright!
  • Sidste frist for indsendelse af opskrifter er 1. juni 2013.
  • Du skal være indforstået med, at alle indsendte opskrifter kan blive bragt i e-guiden – også selv om du ikke vinder.
  • E-guiden “Sund IS” udkommer på Grøn Stue og er tilgængelig for medlemmer af Grøn Stue fra 1. juli 2013 og for altid fremover.
  • Vinderopskriften offentliggøres i sin helhed her på bloggen.
  • Vinderen annonceres her på bloggen, enten bare med fornavn eller med præsentation, foto, links og hele pivtøjet (det bestemmer vinderen).
  • Du må gerne sende foto med, men det er ikke et krav. Du må også gerne sende flere opskrifter, hvis du vil.

Og hvad er så “Sund is”?
Jo, i denne forbindelse betyder det noget i retning af “hjemmelavet is af gode råvarer uden et væld af tilsat sukker”. Til gengæld må isen gerne være sødet med frugt, tørret frugt, ahornsirup, honning og den slags … altså sødt i god kvalitet og fornuftige mængder. Der må gerne indgå olier, mandler og andre former for sundt fedt, og jeg er heller ikke flødeforskrækket! Hvis du med succes kan putte grøntsager i isen, bliver jeg særligt glad. Smoothie-is, slush ice, flødeis, mælkeis, raw is, granita … alt er velkomment!

Kan vi ikke bare købe en ispind og være glade og tilfredse?
Tjo … og en varm sommerdag på stranden giver det ret god mening at købe en helt almindelig håndholdt is. Ikke hver dag, men som noget særligt (hvis du spørger mig).
Men det smarte ved hjemmelavet sund is er blandt andet, at du undgår alle mulige tilsætningsstoffer, farvestoffer, mælkeklisterpulver, sukkerchok, raffinerede olier og hvad ved jeg.
Til gengæld er det muligt at proppe riiiiigelige mængder af både sunde olier, f.eks. olivenolie, superfood og andre gode råvarer, selv grøntsager (!), i en hjemmelavet is, som spises af børn og barnlige sjæle med stor fornøjelse. Kulden er nemlig genial til at skjule smagen af f.eks. olie.

Hvad giver gode vinderchancer?
Det er svært at vide på forhånd. Måske er den en helt enkel is, som bare er velkomponeret og nem at lave. Måske er det den vilde fantasifulde is. Eller den børnevenlige is. Eller den helseforbedrede version af en god gammeldaws vaniljeis med fløde. Surprise me! 

Hvad kan man få for de 600 kroner?
Vinderen må gerne kombinere. Du kan for eksempel få fire måneders medlemskab af Grøn Stue (værdi 348 kr.) og en Personlig Rådgivning KOSTTILSKUD (klubpris 253 kr.). Eller bare 7 måneder på Grøn Stue. Eller … Mulighederne er mange!

Send mig en mail på sang@paradis.dk med din opskrift. Sidste frist 1. juni 2013. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 

PS. Kender du nogen, som laver go’e is? Det vil glæde mig virkelig meget, hvis du vil sprede budskabet! Brug knapperne her, det er nemt:

This Post Has 2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top