skip to Main Content

Giveaway: Sleep Angel hovedpude

Man lægger sit trætte hoved på puden og så … nyser man?!

Hånden på økohjertet; hvornår har du sidst vasket din hovedpude (om overhovedet …)? Eller luftet den? Jeg skal ikke være den, der smider med sten her!

Det trætte hoved tænker nok ikke så meget over, at hovedpuden er en fest af husstøvmider og bakterier. Det kan være slemt nok, men for nogen sartere væsener er det mere end slemt.

Til dem og alle os andre er der hjælp af hente i denne giveaway. Jeg har nemlig fået lov til at udlodde en Sleep Angel hovedpude. Puden har en værdi af 699 kr. Den forhandles kun i JYSK, som fortæller:

“SleepAngel er produceret efter en prisvidnende teknologi, der effektivt forhindrer husstøvmider og bakterier i at trænge ind i puden, samtidig med, at den tillader puden at ånde gennem et filter. Puden har længe været brugt på hospitaler verden over og den er testet op mod andre antibakterielle og astma-allergi-produkter. Derfor besluttede producenten at gøre puden tilgængelig for privatpersoner.” 

Og deeeeet lyder jo meget godt, men hvad er sådan en fætter egentlig lavet af (ikke dun, ihvertfald). Og er der mon nano-hejs i den? Nej, der er ikke brugt nanoteknologi (pyyyyh!). Pudens bolster er 100 % polypropylen, der ikke optager fugt. Pudens fyld er 100 % mikrofibre af polyester. Og det er faktisk helt okay.

 

SleepAngel Pillow
Jeg har haft et spritnyt eksemplar i hånden, og til min store glæde, så lugter (læs: stinker) den ikke af kemi, som den slags nye tekstiler, sengetøj osv. ellers har for vane. Hurra – og derfor må Sleep Angel gerne komme gennem det kemikritiske nåleøje til en giv-væk her på min blog.

Det siger næsten sig selv, at puden er som sendt fra himlen til dig med astma og andre luftvejslidelser samt allergi. 

Vi giver lige det sidste ord til JYSK igen:

Dr. Duncan Bain, som er en engelsk autoritet inden for klinisk bekæmpelse infektionsbekæmpelse og står bag en lang række undersøgelser af bl.a. smittespredning, siger: ”De fleste ved godt, at en almindelig hovedpude kan blive hjem for tusindvis af støvmider og deres efterladenskaber, døde hudceller, sved og spyt. Men hvad de færreste nok ved, er, at op til en tredjedel af pudens vægt efter to år faktisk alene udgøres af alle disse urenheder.”

Sleep Angel skal ikke vaskes (det fjerner i øvrigt heller ikke alle husstøvmiderne m.m), den skal blot tørres af.

 

Sådan deltager du …

Skriv en kommentar. Så deltager du.
Det bliver ikke meget nemmere!

Du behøver ikke at skrive din emailadresse i selve kommentaren, den finder jeg i bloggens tekniske baglokale.

Random.org trækker en tilfældig vinder, som får tilsendt en Sleep Angel hovedpude. Værdi 699 kr.

Gaven sendes til adresser i Danmark.
Vinderen får besked fra mig via email og offentliggøres med fornavn (intet andet) her på bloggen.

Jeg har ingen økonomiske interesser i de ting og sager, jeg udlodder.

Sidste frist for at deltage er søndag d. 7. april kl. 23.59!

sleepangel-microfibre-pillow

Men hvad så med alt det andet i dit hjem?
Mademballage, bodylotion, læbestift, sengetøj, shampoo, stegepander, toiletpapir og you name it?
Er det med eller uden kedelig kemi, som belaster familiens sundhed eller miljøet – måske begge del?
Og hvad er de grønne valg, når du skal købe nyt?

Nu er det blevet MEGET nemmere at vælge!
Du kan nemlig 24/7 slå op i alle mine grønne shoppeguides, som ligger på Grøn Stue.
Det koster kun 87 kroner om måneden at få adgang. Og så er der jo alle de andre medlemsfordele.
Læs om dem her!

 

This Post Has 171 Comments
 1. Vi har kamp om de voksnes hovedpuder herhjemme, så en ekstra og ikke mindst en ordentlig en af slagsen, ville være rigtig skønt.

 2. Fed give away! Min (gamle – ikke vaskede) tempurhovedpude kunne nok godt tåle en udskiftning…

 3. Ih hvor vil jeg gerne vinde den, min søn på et år stjæler min hovedpude om natten, så ender med at ligge uden 🙂

 4. jeg har i flere år lett etter en god hodepute uten hell og denne kunne kanskje være et godt bud? Den er i vertfall allergivennlig og det er jo en utmerket start 🙂 Vil virkelig gjerne vinne denne. Håper…

 5. Uhhhmm… Søvn 😉
  Jeg er en af dem, der til stadighed vågner om natten… Jeg har åbenbart ikke (gen)lært at sove igennem efter at børnene har det…
  Jeg leder efter den rigtig dyne og hovedpude, for det jeg har er for varmt – har hørt om silke – kender du til det i forhold til dyne og pude?
  Mvh
  Louise

 6. FED give away! Den kommer på årets fødselsdags ønskesedler så alle kan få en lækker pude, det er tiltrængt herhjemme ihvertfald!

 7. den kunne jeg godt tænke mig jeg trænger til at få en ny og lækker hovedpude til min sarte nakke 🙂

 8. Uha, den vil jeg gerne vinde. Jeg er allergisk over for husstøvmider, og min næse snerper sammen om natten. Det kunne da være fedt, hvis puden kunne hjælpe på det.

 9. Wow. Super skønt vejr og så ville det være super skønt med en dejlig frisk hovedpine også.

 10. Hvor lyder det bare som den mest perfekte hovedpude! Den passer jo lige til vores helt nye seng 😉

 11. Det lyder rigtig godt, herhjemme er vi desværre flere der har allergi, så det vil være oplagt med sådan en pude, som kan gøre godt for en af os ihvertfald 🙂

 12. Hej, denne pude ville være så dejlig til vores teen-ager søn Frederik, der har støvallergi, ligesom hans lillebror , men lillebror har fået en pude fra natural- sleep, sådan en Kapok -pude, og den kunne storebror også godt tænke sig, men den koster desværre også en halv jetjager i voksen str., så når lillebror lige har fået junior dyne og pude, må storebror desværre vente, så denne give a way er bare lige sagen 😉 K.h Mette Litte

 13. Ih hvor ville det være en drøm at kunne udskifte den gamle støvede pude med en lækker allergivenlig sag. Så herhjemme krydser vi fingre for at vi er de heldige vindere.

 14. Super fed hovedpude 🙂 den lyder da vildt smart… Den ville være meget velkommen herhjemme (har selv astma, så en “astma-venlig” hovedpude er da super)…

 15. Det kunne da være fedt at prøve om det gør en forskel 🙂
  Har altid døjet med luftvejene (før astmatisk bronkitis nu anstrengrlses astma) men der står ikke lige 700 kr til en ny pude 😉

  Kig gerne forbi min blog og give away 🙂

 16. Denne pude vil jeg med stor glæde forære til min datter på 22. Hun ikke husstøvmider og er allergisk for meget andet. Suk. Mon ikke hun kan trives med denne pude…

 17. Jeg har den vildeste husstøvmide allergi – og kunne virkelig godt have glæde af en ny, lækker og banebrydende hovedpude!

 18. Hej!! det må være sådan en pude, som min stakkels nakke har brug for…..har lidt problemer med en mine diskus i nakken……!!! så den ville være mere end velkommen her hjemme hos mig!!

 19. Wauw, hvor ser den god ud… Jeg tror, det er samme type som min nuværende hovedpude – og jeg eeeelsker min hovedpude. Det ville være skønt med en ny 🙂

 20. Den vil jeg rigtig gerne vinde. 🙂
  Lyder som hovedpuden jeg har ledt efter, nyser altid når jeg ligger mig i sengen og skal sove.

 21. Min elskede pude er knækket på midten så jeg kunne sandelig godt bruge en ny. Jeg vasker og lufter den dog når jeg husker det.

 22. Ah det var da en faktastisk nyhed til min stakkels allergi-plagede krop! Hvis jeg ikke er heldig her må jeg da se at få sådan en engel skrivet på ønskesedlen <3

 23. Det vil være skønt, hvis man kunne vågne med lidt mindre allergi om morgen, så her må jeg vist lige deltage 🙂

 24. har både et barn med astma og et med høfeber……denne pude er da et must!
  håber bestemt jeg vinder:-)

 25. Jeg har astma og støvmideallergi, så jeg håber virkelig jeg er heldig.

 26. Åhhh lige hvad der ville være fedt at have på lager til når min bonussøn kommer forbi. Han lider af allergi

 27. Jeg kunne bestemt også godt bruge en ny hovedpude og en skøn een af slagsen 🙂
  God søndag

 28. SIKKEN EN SKØN GIVE AWAY, DEN VILLE VÆRE PERFEKT TIL MIN DUMME NAKKE 🙂 KRYDSER FINGERE

 29. Åh jeg ville gerne sove som en engel. Eller faktisk vil jeg lade min mand om det – hans hovedpude kunne virkelig godt trænge til en udskiftning!!

  KhMette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top