skip to Main Content

Giveaway: Olivias Tryllesalve

AFSLUTTET. IKKE FLERE TILMELDINGER, TAK!

Fantastisk nyhed, som jeg har fået lov til at udlodde i denne giv-væk:
Tre stk. Olivias Tryllesalve til en værdi af 135 kr. stykket.

 

Tryllesalve 1.1

Det er ikke reklamegas, at det hedder “tryllesalve”. Det ER virkelig et gennemprøvet koncept for en salve helt uden kemi, som bare VIRKER. Til røde numser, sprukne læber, ru hænder, smårifter og andre af hverdagens små skrammer … Den er også super i frostvejr, da den er vandfri.

Når jeg er ualmindelig begejstret for denne salve, så skyldes det, at opskriften stammer fra min bog “BABY – 100 % naturlig uden tilsætning”, hvor jeg lovpriser grundopskriften som “verdens bedste babysalve”.

Jeg må så skynde mig at sige, at jeg ingen som helst økonomiske interesser har i produktet! Jeg hørte sågar først om det, da det lå klar til salg.
Men jeg synes, at det er en kanon god idé, som jeg naturligvis gerne vil støtte. Jeg elsker, at salven er 100 % økologisk og i et fint lille glas (ikke noget plastik her!) uden overflødig papemballage.

Olivias Tryllesalve består af …

 • Økologisk sheasmør (Butyrospermum Parkii)
 • Økologisk ekstra jomfru olivenolie (Olea Europaea)
 • Økologisk bivoks (Cera Alba)

Intet andet! Parfume, parabener, petrokemikalier, æteriske olier, silikonehejs og hvad ved jeg; nul putte.

Tryllesalven hedder “Universalsalve” i BABY. Nogen kalder den olivensalve, andre “sissesalve”. Kær creme har mange navne. Jeg må også skynde mig at sige, at det ikke er mig, som har kreeret opskriften.
Det har Sisse, som har bloggen maisha.dk. Men det ER jo ikke altid, at man som mor til en baby har tid og overskud til at indkøbe cremeingredienser, røre sammen og putte i krukker. Dér kommer Olivias Tryllesalve som sendt fra himlen.

Olivias Tryllesalven har en god blød konsistens og er nem at smøre ud. Den bliver ekstra smørbar og glat, hvis den lige forvarmes lidt på håndfladen.

Naturebaby.dk, helsemarie.dk og koogko.dk har taget tryllesalven i sortimentet. Som medlem af Grøn Stue får du altid 10 % rabat på alle varer i alle tre netshops.

 

Tryllesalve 2.1

Sådan deltager du …

Skriv en kommentar. Så deltager du.
Det bliver ikke meget nemmere!

Du behøver ikke at skrive din emailadresse i selve kommentaren, den finder jeg i bloggens tekniske baglokale.

Random.org trækker tre tilfældige vindere, som hver får tilsendt en Olivias Tryllesalve. Værdi 135 kroner pr. stk.

Gaverne sendes til adresser i Danmark.
Vinderne får besked fra mig via email og offentliggøres med fornavn (intet andet) her på bloggen.

Jeg har ingen økonomiske interesser i de ting og sager, jeg udlodder.

Sidste frist for at deltage er søndag d. 21. april kl. 23.59!

 

PS. Vidste du, at du får 10 % rabat på alt, hvad hjertet kan begære af økologiske fødevarer, kosttilskud, tøj m.m. i et væld af dejlige grønne webshops på nettet, når du er medlem af Grøn Stue? Det koster kun 87 kroner om måneden at være med i klubben, og er du en flittig økoshopper, kan du hurtigt tjene kontingentet hjem – og mere til! Men jeg forkæler dig MEGET mere end det.
Læs mere om dine medlemsfordele her!

 

This Post Has 143 Comments
 1. Den lyder næsten for god til at være sand! Spændende!! 🙂
  Vil meget gerne deltage!
  / Charlotte

 2. Vi er godt i gang med første krukke – og den lever op til forventningerne 🙂

  Tryllesalven er en favorit!

 3. Vi er også igang med den første krukke, men jeg vil helt vild gerne vinde en, jeg kan give til min søster 🙂

 4. Mon ikke det kunne være svaret på mine bønner om at få helet de sidste skoldkopper herhjemme?!

 5. Tror snart årets ønskeseddel til jul er skrevet, det er jo alle dine give aways 😉 fantastisk!

 6. Det lyder som den perfekte creme til min lille ‘hidsigprop’, som gerne vil have olie på sine tørre vinter-hænder, men nægter at få noget der ligner en hvid creme på 🙂

 7. Den lyder skøn, jeg må få købt din bog.. så jeg er klar når min baby vælger at komme ud til verdenen.

 8. Det lyder rigtig godt, hvis det virker 🙂 Det kunne vi rigtig godt bruge 🙂

 9. Til tre børnebørns-numser, tørre albuer og vindblæste forårslæber. Her hos os, kunne den virkelig komme på prøve ;o)

 10. Lyder som midlet til min søn som lider af OCD ( Besat af bakterier, ) Så han vasker hænder konstant og det er så også at se, de er røde og meget tørre og revnede

 11. Wow jeg vil SÅ smadder gerne vinde.. Jeg lider af håndeksem og har i 3 år nu ryddet diverse apoteker hylder og kontoen er tom efter alle mulige og umulige receptpligtige cremer fyldt med både det ene og det andet. Måske det er noget trylleri der skal til 😉
  Jeg krydser en masse fingre og håber på det aller bedste 🙂
  Hilsen Frk. Hansen
  http://www.frkhansen.dk

 12. Den vil jeg rigtigt gerne afprøve, inden jeg går igang med at fabrikere den selv i større mængder 🙂

 13. mmmmm.. man får næsten lyst til at spise det – så lækkert lyder det.
  Den vil jeg meget gerne give min skønne veninde, der lige har fået en datter.

  Kærligst, Kamilla

 14. jeg har prøvet at lave en selv…uden held!!!
  så jeg vil gerne se hvordan en rigtid tryllesalve ser ud.

 15. Fantastisk! Jeg har læst opskriften i bogen, men det har nok lange udsigter at jeg går i gang – dejligt at der er andre der har laver arbejdet…

 16. Denne salve er fantastisk! Har netop selv lavet et par krukker, og det virker super på rød babynumse.

 17. Den ville være fanstask at vinde, da jeg er gravid 🙂 Det bedste til min lille baby’s numse. 🙂

 18. Den har jeg læst så meget godt om på SB. Mon ikke den ville kunne hjælpe på mit spædbarns sarte hud der hvor han har et “storkebid” i bleregionen

 19. Som kommende mor om et par uger, lyder det til at det er en rigtig rar salve at have i huset 🙂

 20. Vil rigtig gerne med og smider et lod med mit aftryk her …, en salve til mine tvillingers røde numser og som mor også kan bruge til lidt af hvert er da værd at eje 🙂 xxxx

  Kh Katja

 21. Åh hvor ville det være fantastisk at vinde denne præmie.

  Lige sagen for både min søns og mine vintersprunke og tørre hænder og kinder.

  jeg krydser fingre, og ønsker god weekend.

 22. Sådan en magisk creme kunne hænderne godt bruge efter at ha gravet køkkenhave ud hele weekenden. 🙂

 23. Lige her på falderebet når jeg ind og får stillet min nysgerrighed. Min veninde bad mig straks om at deltage fordi hun er overbevist om at det er guld til mig og min sarte hud det her- Håber at være en vild heldig kartoffel KH og sov dejligt Pernille Frandsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top