skip to Main Content

Stemningsbilleder …

– fra en fortryllende dag med skønne kvinder og bedårende babyer i mindfulmamas åbne mødrefællesskab i København i mandags.

 

Foto: Tanja Snebang Kristensen

 

Foto: Tanja Snebang Kristensen

 

Jeg elsker den form for gensidig inspiration, udveksling, varme, nysgerrighed, spørgelyst. Den er ikke en selvfølge – og fantastisk berigende! Jeg oplever den dagligt i onlineversion i GRØN STUE, hvor omkring 350 mødre samles om at gøre det nemmere at leve sundt og grønt.

Et af emnerne var, hvad man gør, når man som mor med stort M har set “det økologiske lys” og gerne vil have sin partner med på den grønne vogn? Hvilke mandlige inspiratorer og økofreaks har vi egentlig (ud over Umahro og folkene fra Aarstiderne)?
Hvad har gjort, at din mand bifalder, at der skal økologi i indkøbsvognen – og prioriteres penge til det i madbudgettet?

 

PS. Har du set, at du kan vinde et halvt år på GRØN STUE? Værdi 522 kroner! Sidste frist for tilmelding i morgen.
Klik her for at melde dig til!

 

This Post Has One Comment
  1. Hos os var det faktisk manden der startede øko-indkøbene, fordi han havde hørt, at folk der drikker øko-mælk sjældnere får en eller anden form for kræft (kan ikke lige huske hvilken). Jeg kom relativt raskt med (jeg har altid syntes øko-tanken var god), og efter det har det været mig der gradvis har indført mere og mere økologi, og han har noget modvilligt fulgt med. Jeg gik fx næsten helt over til øko- grønt og frugt første gang jeg var gravid og læste på tekst-tv, at et meget brugt sprøjtemiddel var skidt for drengefostre.

    TIl gengæld har han nogle gange svært ved at forstå, hvorfor jeg ikke synes børnene skal sove i et nymalet værelse før efter en måned, at jeg ikke vil købe salt i en emballage det er påvist fluorstoffer i, etc. Eller hvorfor børnene skal have vitaminpiller selv om især den ene er meget kræsen (til gengæld har han accepteret fiskeolie), hvorfor jeg ikke vil bruge raffineret olie og hvorfor jeg putter sunde fedtstoffer i havregrøden selv om Sundhedsstyrelsen ikke anbefaler det efter 12 måneder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top