skip to Main Content

Den Økologiske Julekalender 9 – 2012

Økonisserne drager til bountyland i dag i den niende udgave af dette års:

Den Økologiske Julekalender – en pakkekalender med holdning!


Intro til de nye …
Økonisserne har taget kommandoen over min blog, hvor du frem til og med den 24. december kan vinde de skønneste økologiske sager.

Toppen af økopoppen har doneret den ene herlige gave efter den anden. Hele 24 forskellige forhandlere eller producenter er repræsenteret. Hver gave er nøje udvalgt inden for mine skrappe kriterier; den skal være økologisk, uden skjult kemi og et bæredygtigt valg.

Som i en ægte pakkekalender afslører jeg ikke alle gaverne på forhånd! Men du kan glæde dig til luksustøj til mor, skøn keramik, syndig chokolade, blødt uldundertøj, gavmilde gavekort og alskens grønne herligheder.


Og nu, til dagens pakke!

I dag kan du vinde en lækkersund økologisk kokos-julekurv fra netspiren.dk.
Værdi: 133 kr. 

 

December er om noget måneden for kokos! Så vi har håndplukket de bedste økologiske kokosprodukter i denne julede goodiebag! 

Pakken indeholder følgende herligheder – alt sammen naturligvis økologisk:

Rå kokoschips

Chokolade med hindbær og kokos 

Cocosa PURE kokosolie

 

 


Rå kokoschips er en af mine yndlings sunde snacks. Det er “bare” tørrede, uristede flager af kokosnød, men de smager englegodt og egner sig perfekt i myslidrys eller sammen med gulerodshapsere. Kokoschips er mægtig børnevenlige. Jeg blender dem af og til, bare et par sekunder, så jeg får groft kokosmel, det er også et hit her på matriklen. Værdi 19,60 kr.

 

Cocosa PURE kokosolie er den eneste raffinerede olie, som får lov at bo i mit køkken. Normalt holder jeg mig fra raffinerede olier af enhver art, for raffineringsprocessen smadrer det sunde det olien. Jeg bruger koldpressede jomfruolier – også kokosolie til wok, til smoothies, konfekt, rå kager og alt mulig andet. Kokosolie er meget varmestabil, så den er genial til stegning. Problemet er bare, at det jo ikke er altid, at frikadellerne skal dufte og smage bare den mindste smule af flødeboller og bountybar. Her er det, at Cocosa Pure kokosolie kommer ind i billedet. Den er skånsomt raffineret, og det kan jeg leve med. Det betyder, at den er rimelig smags- og duftneutral. Jeg bruger den også til min kokosdeodorant, og den vil også være velegnet i pisket form (ja!) som supernærende bodylotion. Værdi 89,10 kr.

 

Mørk chokolade med kokos og hindbær fra Seed & Bean – need I say more? Værdi 24 kr.

 

Vidste du, at kokos indeholder sundt mættet fedt? Jeg anbefaler 1/2 – 1 spsk. til børn dagligt og 1 spsk. til voksne. Ammende kvinder kan med fordel tage endnu mere, da de sunde fedtsyrer går direkte i modermælken. Kokosolie er din ven både indvortes og udvortes, hvis du døjer med virus, parasitter, bakterier eller hudproblemer.Netspiren
har en særlig plads i mit økohjerte. Jeg elsker deres engagement, humor og positive energi. Den kan du også få i Netspirens nyhedsbrev hver søndag formiddag – don’t miss it!

Susy Grundahl, som er indehaver af Netspiren samt helsevejleder og kunstterapeut, er for øvrigt en af helsestjernerne i min nye e-bog JULESTJERNER.


Sådan deltager du i dagens julekalender …

Normalt har jeg ikke lodder og trisser i mine mange giveaways. Men i december er alting anderledes. Derfor er økonisserne på spil!

Du får …

 • 1 økonisse for at skrive en kommentar
 • 1 økonisse for at synes-godt-om min facebookside
 • 2 økonisser for at være tilmeldt mit nyhedsbrev
 • 3 økonisser for at være medlem af Grøn Stue (psst – det er gratis første måned og uden binding!)

Du skriver en kommentar herunder, hvor du fortæller, hvor mange økonisser du smider i puljen. Og så er du med.

Du kan på den måde deltage med op til 7  økonisser. Jo flere økonisser, jo større vinderchancer. Men altså, også med én økonisse kan du blive den heldige julekartoffel.

Du skal skrive herinde ALLE de dage, hvor du gerne vil være med i Den Økologiske Julekalender.

 

FAQ

Hvad er tilmeldingsfristen?
Det er hver dag kl. 23.59.

Sendes pakken til udlandet?
Nej, desværre, pakkerne sendes kun til adresser i Danmark. Digitale produkter sendes world wide.

Hvor mange vindere er der?
Der er én vinder hver dag.

Hvordan får vinderen besked?
Vinderen får direkte besked fra mig på mail og skal maile sin adresse til dagens glade giver. Alle julekalenderens vindere offentliggøres med fornavn (intet andet) samlet her på bloggen i slutningen af december.

Skal jeg skrive min e-mail adresse i min kommentar?
Nej, det behøver du ikke. Jeg (og ingen andre) kan se den inde i bloggens  tekniske baglokale.

Kan man vinde flere gange?
Ja – det kan man godt!

 

Psssst!

Har du fået min nye e-bog? Nemlig:

JULESTJERNER
Syv sunde damer deler deres bedste julefif til en december i balance

Værdi: 127 kr.

 

 

 

Du får e-bogen ganske gratis som medlem af Grøn Stue. Samtidig får du fede rabatter på alt, hvad julehjertet kan begære af økologisk mad, kosttilskud, tøj, legetøj og hvad har vi. De første 30 dage i klubben er også gratis, og der er ingen bindingsperiode. What’s not to like …
Wauw! Fortæl mig mere om mine medlemsfordele!


Læs mere om JULESTJERNER her!
 


Spred rygtet
Ja, jeg ved det; der er virkelig mange julekalendre på nettet i år. Her er én med holdning!
Du er velkommen til at lege med og invitere dine venner med! Jo flere vi er, jo større er chancen for, at jeg kan manifestere en økokalender igen til næste jul!
Du kan bruge knapperne her til at dele:

This Post Has 135 Comments
 1. Hvem kan ikke bruge lidt lækkerier, jeg smider i hvert fald mine 7 økonisser i puljen!!

 2. åh det ser knagme godt ud, jeg krydser finger og sender fluks 4 øko nisser ud i snestormen 🙂

 3. Mmmm….jeg ææælsker kokos. Og fortærer en del pt., da jeg ammer :-). Deltager med 6 økonisser!

 4. ‎.
  …..……(¯`O´¯)
  …………*./ | .*
  …………..*♫*.
  ………, • ‘*♥* ‘ • ,… glædelig 9. december ♥ 4 søde økonisser ♥

 5. Mums..Ser MEGET lækkert ud..Især for en kokoselsker..

  4 tykke ØKO-nisser herfra…;O)

 6. 4 Økonisser, som åbenbart har brugt søndagen på at blive forkølede, sidder klar her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top