skip to Main Content

Sødt – på en sundere måde

Sunde lækkerier og søde sager uden sukkerchok.
Hvor mangler du inspiration?
Hvilken slags opskrifter kunne du tænke dig?

Smid gerne en kommentar! – jeg arbejder på temaet til april i Grøn Stue;
“Sødt – på en sundere måde”.

Der er allerede kommet gode bud inde på min facebookside, men der plads til flere.

This Post Has 5 Comments
  1. Fødselsdagsopskrifter. F.eks meget gerne en form for lagkagebund, eller et alternativ dertil!

  2. Ja, jeg er lidt sent ude, men sender alligevel lige min kommentar af sted. Jeg mangler især inspiration til lækkerier/snacks/mellemmåltider, som egner sig til at have med på arbejde og som kan være et alternativ til slikskålen (de dage, hvor et æble bare ikke gør det). Helst noget, som holder et stykke tid, så man f.eks. kan lave det om søndagen og have til hele ugen.

  3. @Kirstine, det skal du få, flere ad slagsen endda.

    @Karoline, lagkage; tjek! Husk også det tema du får/fik ved tilmelding til mit nyhedsbrev, der er masser af fødselsdagsinspiration og – opskrifter.

    kh Rose

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top