skip to Main Content

Giveaway: Minimotion motorikvideoer

Da vi havde fået Mirjam, min yngste datter, landede der blandt andet en barselsgave her på matriklen i form af en fin bog med øvelser og leg med baby. For sundhed og trivsel handler jo ikke kun om mad, kosttilskud, tøj og udstyr, som er mit hjertebarn. Det handler også – blandt meget andet – om motorik.

Problemet var bare, at vi ikke rigtig fik lavet de der øvelser fra bogen. Ikke fordi der var noget galt med bogen. Tekstbeskrivelser af motoriske øvelser kombineret med ammehjerne og søvnmangel – det funkede bare ikke hos mig. Viljen var god, men udførelsen var mildest talt mangelfuld.

Og nu sidder jeg så og tænker, at jeg ville da rigtig gerne have kendt til Minimotions videoguides, da min baby var baby. For det er noget, jeg kan forholde mig til. Hver video er på 2-3 minutter og viser én øvelse, kompetent guidet af en kiropraktor og en fysioterapeut. Med et levende barn og præcise, enkle instruktioner.

Jeg har set på en par af videoerne og tænker: “Aj, det skulle jeg da have vidst, da Mirjam var lille.” For eksempel små tips til, hvordan jeg kunne have støttet hendes hoved på en mere optimal måde. Fifs til baglæns kolbøtter og hængen med hovedet nedad og den slags øvelser, som man gerne lige vil være helt sikker på, at man udfører korrekt med sin lille guldklump.

Her synes jeg virkelig, at online videoer kommer til deres ret. Man skal ikke ud af døren og kan lave øvelserne, når det passer i dagens rytme.

Jeg har fået lov at udlodde hele tre abonnementer til Minimotions videoer i denne giveaway. Hver abonnement har 6 videoer til en værdi af 200,-. Du bestemmer selv, om du vil have dem fra 0-3 måneder, 3-6 måneder, 6-9 måneder eller 9-12 måneder.
Hvis du ikke selv har en baby, kan du bruge dem som gavekort.

Abonnementerne fås i forskellige pakker.
Den mest populære er nok alle 24 videoer for 450,-
Du kan se udvalget her.

Minimotion har for resten også en webshop med motorisk legetøj uden kemi, blandt andet de store pilatesbolde uden ftalater. Det er lige vand på min økomølle!

Sådan deltager du….
Skriv en kommentar herunder (lige meget hvad), så deltager du.
Du behøver ikke at skrive din emailadresse, den finder jeg i bloggens maskinrum.

Jeg trækker tre vindere, som får tilsendt hver sin kode til gratis adgang. Hver vinder får adgang til 6 motorikfilm til en af de fire aldersgrupper efter eget valg. Og for en gangs skyld er giveawayen åben for alle, uanset hvor i den store vide verden, du bor.

Sidste frist for at deltage er tirsdag d. 20. marts kl. 23.59! 

 

This Post Has 59 Comments
 1. Hurra, hvor er det godt, jeg vil gerne vinde. Så kan jeg nemlig forkæle min søde veninde og hendes søde baby 🙂

 2. det vil jeg da også rigtig gerne kaste et lod ud til. Lillepigen på 6 mdr. ville sikkertt synes det var helt fantastisk

 3. Lyder spændende! Går på barsel om få dage, så det ville være skønt at se videoerne inden fødslen.

 4. Det var da lige et koncept for lillemanden herhjemme…

  Det sværeste må da blive at skulle vælge 😉

 5. Jeg har været glad for at se videoerne for 3-9 måneder og med sådan et gavekort kunne jeg få videoerne for 9-12 måneder til min 8 måneder gamle søn 🙂

 6. super skønt koncept. det er da noget vi alle godt kan bruge lidt af til vores små ynglings 🙂 jeg vil med glæde gerne deltage og vil nyde et lækkert gavekort 🙂

 7. Ja – jeg vil gerne vinde – perfekt for mig og min dreng på 10 kg & 5 mnd – motorik er jo meget vigtig 🙂

 8. Lyder lækkert… ku’ jeg gi’ til far på barsel, nu det ikke længere er mig der nyder 24-7 ;o)

 9. Og det bedste er vel nok, at man kan have det sjovt og hygge sig med baby – samtidig med at man træner motorik. Det behøver jo ikke være kedeligt når nu det skal gøres 😉

 10. Vi vil med glæde lave en masse tumlen herhjemme – håber at vinde og få lidt inspiration 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top