skip to Main Content

Giveaway: TrueStuff økologisk sengelinned

GIVEAWAYEN ER AFSLUTTET!

Vi kaster os straks over en ny øko-giveaway!

Denne gang er der to sæt sengelinned i dejligt 10o% certificeret økologisk bomuld fra TrueStuff på højkant.

Det er skønne Anja Dalby (tjek hendes blog, hvis du ikke kender den!), som er konsulent for TrueStuff, der har sørget for, at to heldige børn kan komme til at sove smukt og rent.

Det kan jo unægtelig være svært at få råd til at køre 100% øko med alt tøjet og alle hjemmets tekstiler. Så er det en god idé at starte med det inderste inde og dét, som man tilbringer mange timer i. Altså undertøj, nattøj og sengelinned.

TrueStuff har sengelinned til hele familien, håndklæder, duge, badekåber, you name it. Når vi lige har kastet os over sengelinned til børn, så er det, fordi det er på tilbud – og det synes vi, at du skulle vide….

I denne giveway har vi to sæt og to vindere:

Sengelinned Sweden Red/Blue størrelse junior, altså dynebetræk 100×140 og pudebetræk 40×45.
Værdi: 400,- og tilbudspris 280,- (men det er udsolgt i junior, fås stadig i størrelse baby)

Sweden Red/Blue - junior

Vi har også sengelinned Milkman Stripe Red størrelse baby, altså dynebetræk 70×100 og pudebetræk 40×45.
Værdi:  300,- og tilbudspris 210,-.

Milkman Red - baby


Her kan du se alt TrueStuffs sengelinned til børn
– det hele er på tilbud – og mere til!

Både Mirjam på 2 1/2 år og jeg har fået lov at teste det dejlige sengetøj. Den er “jægdi, jægdi pæn…”, som Mirjam ville sige.

Der er fine detaljer som bindebånd og træknapper. Og så elsker jeg bare den særlige blødhed, som økobomuld har.

Need I say, at det ikke lugter af stram kemi, når man pakker det ud?!
Det gør det ikke, for TrueStuff bruger ikke formaldehyd, tungmetaller eller klorblegning, som du finder i det allermeste konventionelle bomuld.
Det er værd at huske på, at konventionel bomuldsproduktion står for 25% af verdens forbrug af insektgifte, endda de værste af slagsen. Det er rigtig skidt, både for miljøet og for de mennesker, som arbejder i bomuldsproduktionen.
Forresten, de østeuropæiske damer, som syr for TrueStuff – de har ordentlige arbejdsforhold. Det kan du alt sammen læse mere om her. 


Sådan deltager du i giveawayen….

Du skriver en kommentar, hvor du fortæller, om du helst vil vinde Sweden Ren/Blue størrelse junior eller Milkman Red størrelse baby. Og så er du med i puljen. Du behøver ikke at skrive din emailadresse, den finder jeg i bloggens baglokale.

Sidste frist for at deltage er torsdag d. 2. februar kl. 23.59!

PS. Hvis du synes, at det er en fin giveaway og et godt økobudskab, så må du meget gerne dele den med vennerne. Brug knapperne her: 

This Post Has 75 Comments
 1. Sikke en skøn præmie. Er sikker på Sylvester ville sove skønt med Sweden Red/Blue størrelse junior 😀

 2. Vi vil helst vinde Sweden Ren/Blue størrelse junior, selvom vores baby stadig er meget lille (25 dage) har vi så meget sengetøj i baby størrelse (syet om af et gammelt dynebetræk til voksendyne). Men det er jo dejligt at have noget til når han bliver lidt større 😀

  Kh Anja og Mini

 3. Jeg vil rigtig gerne vinde: Sweden Ren/Blue størrelse junior, for så tror jeg helt bestemt, at Karl og Karls mor får mere nattero 😉

 4. Magnus på 7 måneder ville helt sikkert fortsat have godt af fortsat at sove i økologisk sengetøj, når han til sommer skifter til juniordyne 🙂 Derfor vil vi gerne vinde Sweden Red/Blue størrelse junior.

 5. Det sengetøj ser superlækkert ud – dejligt når økologi bliver kombineret med skønt design.
  Jeg vil meget gerne deltage i lodtrækningen om et juniorsæt i rød.

 6. Vi vil meget gerne vinde Sweden Red/Blue. Nu har jeg jo snart to børn af den størrelse der skal puttes med juniordyne i børneværelset og gerne med så lækkert sengetøj 🙂

 7. Uha ville da mægtigt gerne vinde Sweden Ren/Blue størrelse junior. Står netop og skal til at finde juniordyner frem til min store skønne datter.. 🙂

 8. Super lækkert! Viggo ønsker sig helt sikkert rigtig meget et sæt i str. Junior i ren/blue 🙂

 9. Lækkert!!!
  Jeg krydser fingre for at vinde swedish red/blue juniorsættet.
  Kærlig hilsen Tilde.

 10. Åh hvor fint. Skal have en baby til sommer og drømmer om at putte den i smukke, rene dyner.

 11. jeg vil rigtig gerne putte min dejlige dreng i seng med sweden red/blue sengetøj str. junior
  Kærlg hilsen Tina

 12. Jeg ville rigtig rigtig gerne vinde sweden/ren blue til min store dreng, som fortjener det bedste af det bedste:)

 13. Vil gerne inde det i str. Junior, har lige investeret i alt til baby nemlig. Og god at være på forkant med junior tingene..

 14. Sikke super dejlige øko-lækkerier!! Vi drømmer om sengelinned Sweden Red/Blue størrelse junior til Noah..Det vil han helt sikkert sove vidunderligt i..;O)

 15. Vi mangler juniorbetræk til Cleos næste dyne.. Så HEEEELST junior! Hvor ser det lækkert ud!

 16. JA det er dyrt altid at vælge økologisk :-0 Derfor er din giweaway her vel nok fin 🙂 Ja tak til juniorbetrækket med blå og røde striber!

  Kh.

 17. Uh jeg vil helst vinde begge to…! 😀
  Men allerhelst Milkman stripe red til baby-kapokdynen. 🙂

 18. Uh, en lækker give away. Jeg vil helst vinde junior-sættet, da begge mine unger på en eller anden måde er blevet så store at de er færdige med baby-dynen 😉

 19. Virkelig lækker gevinst det vil min datter helt sikkert sove som en drøm i- ønsker junior str hvis jeg er heldig at vinde.

 20. wow en lækker give away 🙂

  Hvis jeg skulle være den heldige så skulle det gerne være et junior str 🙂

 21. Nøj det ser lækkert ud!! Vi gad rigtig godt vinde junior sættet red/blue… ville min søn på 3år blive mægtig glad for 😉

 22. Vi ville blive ovenud lykkelige for sådan et sæt lækkert juniorsengetøj at putte vores lille Smilla i, som er ved at lære at sove i egen seng.

 23. Jeg ville gerne vinde det smukke juniorsæt til min lille niece, som for kort tid siden fik sin juniordyne <3 Det er virkelig smadderfint <3

 24. Er sikker på at Adams kapokdyne ville elske at blive svøbt ind i det lækre sæt fra Sweden i Red/Blue!

 25. Ville være skønt at vinde Sweden Ren/Blue størrelse junior til min søn på 16 mdr. Han sover sammen med mig i dobbeltsengen, så måske når han ikke bruger dynen (han er meget varm) så kan jeg krybe i fosterstilling og ligge mig under det skønne sæt ;o) haha.

 26. Hvor er de flotte, begge slags. Det ville være skønt at vinde Sweden Red/Blue til at gøre Ellas bløde juniordyne endnu blødere. Tak for din fine blog!

 27. Dette vil jeg meget gjerne vinne! Om jeg skulle være den heldige ønsker jeg meg størrelse junior, og at det er mulig å sende over dammen 🙂

 28. Dejlige sæt begge to – om det er det ene eller det andet sæt betyder ikke det store, da vi har brug for begge størrelser i den kommende tid 🙂

 29. Jeg vil da også gerne lige nå at være med… Jeg satser også på sweden red/blue, det ville være skønt med lidt nyt til storesøster her inden tvillingerne melder deres ankomst, de får jo så meget. 🙂

 30. Sikke en lækker præmie. Jeg vil meget gerne være med i konkurrencen om Milkman Red størrelse baby. Det vil klæde den nye tremmeseng:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top