Giveaway: Estelle & Thild Body Cream Baby & Child

Der er mere økofin hudpleje uden parfume og kemi til alle jer trofaste læsere!

Da jeg sad i december og lavede den store:
“Hudpleje uden kemi til hele familien
– en praktisk guide til grøn hud- og hårpleje
uden problemkemi og parfume”
var en af de største overraskelser i den positive afdeling mærket Estelle & Thild. 

Estelle & Thild er en svensk producent, som laver dejlig økologisk hud- og hårpleje uden sundheds- og miljøskadelige stoffer. De har flere serier, og jeg har valgt at have fokus på de to, som er helt uden parfume (hverken syntetisk eller æteriske olier), nemlig Baby & Child-serien – som kan bruges til hele familien – og Fragrance Free-serien.

Det er ret særligt, at alle produkter i begge serier kom igennem mit kemikritiske nåleøje. Det er der ikke ret mange andre serier, som kan leve op til. Normalt er hverken økologicertificeringer, svanemærket eller allergimærket nemlig nogen garanti for, at et produkt ikke indeholder sundheds- eller miljøskadelige stoffer. Desværre.

Det føles som skøn forkælelse, og det er det også. Og bare fordi man gerne vil vælge kemi- og parfumefri økologi, behøver man jo ikke at blive henvist til en fjern afkrog af supermarkedets hudplejehylder med et unisex-anonymt eller bare oldnordisk fodformet design uden lækre, feminine detaljer – vel?

Jeg har fået lov at teste Estelle & Thild Face Cream Fragrance Free (lidt frynsegoder skal der jo  være, ikke…..) og den er ret god. Jeg er især begejstret for den fikse pumpefunktion, som gør, at du slipper for at fedte rundt i cremen med dine bakteriebefængte pølsefingre (det nedsætter cremens holdbarhed og fremmer bakteriefest i krukken, nam-nam) eller en snoldet lille spatel.

Det er en relativt “let” creme, som passer godt til en normal/kombineret eller fedtet hud. Hvis du har meget tør hud eller brug for ekstra fugt, så er den ikke helt optimal. Men så findes der heldigvis en Estelle & Thild Night Cream Fragrance Free.

 

I denne giveaway er der en Estelle & Thild Body Cream Baby & Child på højkant! Den indeholder blandt andet nærende og healende mandelolie, aloe vera, morgenfrue og sheasmør. Den er naturligvis øko og parfumefri. Værdi: 185,-

Psstt… mor kan også bruge den!  

Du deltager ved at skrive en kommentar (bare et eller andet…) og så er du med. Nix weiter. Og jeg får din mailadresse i bloggens hemmelige baglokale! 

Sidste frist for at deltage er onsdag d. 25. januar kl. 23.59!  

 

Du kan blandt andet købe Baby & Child-serien hos helsemarie.dk (husk, at du som medlem af Grøn Stue får 15% på hele helsemaries butik). Du finder den også rundt omkring på nettet og i visse real life butikker – for eksempel i nogle Matas’er.

Jeg har for resten grublet lidt over navnet…. Estelle & Thild. Det viser sig at være opkaldt efter indehaverens to døtre, Estelle og Mathilde. Nårhhhh, hvor sødt!

Nok snak; hit it!

This Post Has 85 Comments

 1. Det er så superlækkert
  -købte lidt i Stockholm for 2,5 år siden( både uden parfume og med rosenduft…. jeg har jo ikk bebs i maven…så jeg syntes godt jeg måtte 😉

  Jeg var imporneret over lækkerheden..

 2. Jeg har selv været på lignende jagt på produkter uden allergener og andre trælse stoffer, og mit valg faldt også på Estelle & Thild. Jeg har lige købt ansigtcremeen og er helt vild med den. Håber at kunne udvide samlingen med Body Cream Baby & Child 🙂

 3. Dejligt dejligt dejligt.. men jeg kan ikke lade værd med at tænke på min pengepung en gang imellem… Men heldgvis har jeg opdaget at mange produkter faktisk tit kan fåes kemifri billigere end de kendte mærkevarer (lige sådan med øko madvarer)… og når man husker på det, virker det ikke så slemt at købe nogle enkelte dyre men rigtig luksusprodukter 🙂

 4. Sådan en luksuscreme kunne jeg godt tænke mig at eje 🙂 HAr aldrig prøvet mærket, men har reserachet på det efter din fremragende guide og der er virkelig få butikker der forhandler dem i Danmark, desværre!

  Kh.

 5. jeg har med stor succes prøvet deres vanedannende rensemælk. den var mild & drøj! jeg drømmer om at prøve flere af deres blide sager.

 6. for lækkert! 🙂 især her i de kolde måneder nyyydes sådan nogle lækkerier af hud 🙂

 7. Perfekt til denne nye mors vinterhud 🙂 Jeg tror alle mødre kan bruge lidt forkælelse 🙂

 8. tror liiiige akkurat der kan blive plads til sådan en på badeværelseshylden hjemme hos mig 🙂

 9. Uhh hvor lækkert. Disse produkter kan også købes i Strut som ligger på fælledvej i kbh hvor jeg flere gange har kigget langt efter det!! Dem kunne jeg (og baby som forhåbentlig kommer om et par uger) godt tænke os at få fingre i 🙂

 10. Jeg har ingen baby at smøre, men et par lækre drengebørn – hvoraf min pre-teenager godt kunne trænge til en gang kærlig omsorg til pubertetshuden 😉

 11. Uhhh den ville være dejlig at smøre prinsessen ind i efter en dag med sol og vand i Thailand 🙂

 12. Jeg har meget følsom hud og bruger derfor ofte produkter til børn, ville gern prøve denne creme også. NB: Tak for din informative side!

 13. Nøj en lækker præmie. Jeg håber at kunne forkæle min skrukkrop med lidt lækkerier, så den er endnu mere klar til baby:)

 14. Tak for et fantastisk tema denne måned… Jeg har længe håbet du ville lave en 🙂

 15. Mon man kunne være så heldig at vinde..Lige nu døjer Mathias med meget tørre knæhaser..Og jeg synes,, at vi er så påpasselige med, hvad han får ind, både via munden og huden..
  Han har aldrig haft det før, så vi håber at finde ud af, om der er noget, som han ikke tåler..De grimme ting, har vi slet ikke noget af..Vi passer godt på ham..;-) og nu lillebror..Vi krydser fingre..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *