skip to Main Content

Den Økologiske Julekalender 18

I dag har vi en sixpack til de små flittige økonisser – samt lidt elastiktræning!

Hvad der nu det for noget?! – her midt i:

Den Økologiske Julekalender – en pakkekalender med holdning!


Intro til de nye

Økonisserne har taget kommandoen over min blog, hvor du frem til og med den 24. december kan vinde de skønneste økologiske sager.

Toppen af økopoppen har doneret den ene herlige gave efter den anden. Hele 24 forskellige forhandlere eller producenter er repræsenteret. Hver gave er nøje udvalgt inden for mine skrappe kriterier; den skal være økologisk, uden skjult kemi og et bæredygtigt valg.

Som i en ægte pakkekalender afslører jeg ikke alle pakkerne på forhånd! Men forvent trygt, at gavekort, syndig økochokolade, sund madopbevaring, Kongen af Flyverdragter samt mange andre økolækkerier vil gemme sig i pakkerne.


Og nu, til dagens pakke
Bare rolig, det drejer sig om sunde sager til dit køkken; nemlig en 6 pack med sunde opbevaringsbokse og et bundt kulørte og fair elastikker fra naturebaby.dk

I dagens pakke gemmer sig seks madopbevaringsbokse, som er garanteret fri for PVC, Bisphenol A, ftalater, bly og andet klam kemi, som ikke skal kissemisse med din mad. Boksene kan klare alt; både opvaskemaskine, fryser, mikroovn og kogende vand (måske også vaskemaskinen…..?)

Samlepakken indeholder:
2 x 200 ml bokse
2 x 400 ml bokse
1 x 1 liter boks
1 x 2 liter boks

Se hele pakken her.

Som en lille, men væsentlig bonus får du en lille innovativ nyskabelse, nemlig en “bold” med fair, sunde og FSC-mærkede husholdningselastikker! 

Mie fra naturebaby.dk skriver om elastikkerne:

“Sunde elastikker, garanteret fri for skadelige kemikalier.

Elastikkerne er uden skadelige fyldstoffer og de er derfor ekstra stærke og af super kvalitet! Elastikkerne kommer i en bold og i mange forskellige farver.

Elastikkerne er de første og eneste, som har en FSC certifikation (bæredygtigt skovbrug). De er 100% nedbrydelige og lavet af tsunami ramte kvinder i et Fair Trade projekt i Sri Lanka og skaber på den måde nødvendige arbejdspladser. 

Ikke egnet som legetøj til børn, men måske til voksne….”

Hjemme hos mig bliver der hver dag pakket mange madder i svanemærket madpapir, omviklet med en elastik. Så de her elastikker er meget velkomne – og så er de pænere, tykkere og mere slidstærke end de almindelige hudfarvede! Jeg har allerede købt en håndfuld bolde til bare 25,- pr. bold (de hopper forresten ret godt!). Kald mig bare nørdet – jeg er begejstret!

Dagens pakke har en samlet værdi af: 164,- (men der er varer enkeltvis for 201 kroner).

Det er karakteristisk for Mie fra naturebaby.dk, at hun er langt fremme i skoene med at finde nogle helt særlige sunde og grønne produkter, som er i orden hele vejen rundt. Tjek for eksempel også denne sunde FSC-mærkede bademåtte fra samme skuffe som elastikkerne. Og så er der ellers bare et enormt udvalg af alt hvad hjertet begærer til en naturlig og sund start for mor og barn!


Sådan deltager du i dagens julekalender

Normalt har jeg ikke lodder og trisser i mine mange giveaways. Men i december er alting anderledes. Derfor er økonisserne på spil!
Du får:

 • 1 økonisse for at skrive en kommentar
 • 1 økonisse for at synes-godt-om min facebookside
 • 2 økonisser for at være tilmeldt mit nyhedsbrev
 • 3 økonisser for at være medlem af Grøn Stue (psst – det er gratis første måned og uden binding!)

Du skriver en kommentar herunder, hvor du fortæller, hvor mange økonisser du smider i puljen. Og så er du med.
Du skal skrive herinde hver dag, du gerne vil være med i lodtrækningen.

Du kan på den måde deltage med op til 7  økonisser. Jo flere økonisser, jo større vinderchancer. Men altså, også med én økonisse kan du blive den heldige julekartoffel.
PS
I dag kan du sørme også vinde min bog BABY! Nemlig som 4. adventsgave hos Lovemade øko babymad inde på Lovemades facebookside.  


FAQ

Hvad er tilmeldingsfristen?
Det er hver dag kl. 23.59.

Sendes pakken til udlandet?
Nej, desværre, pakkerne sendes kun til adresser i Danmark.

Hvor mange vindere er der?
Der er én vinder hver dag.

Hvordan får vinderen besked?
Vinderen får direkte besked fra mig på mail og skal maile sin adresse til dagens glade giver. Vinderen offentliggøres med fornavn (intet andet) her på bloggen 1-2 dage efter trækningen.

Skal jeg skrive min e-mail adresse i min kommentar?
Nej, det behøver du ikke. Jeg (og ingen andre) kan se den inde i bloggens “baglokale”.


Vinderen af gavekort til Sungifu
Årh, de sukkede og sukkede længselsfuldt, alle de hundredevis (præcis 350!) af håbefulde økonisser, der ville shoppeamokke hos dejlige Ingvild i Sungifu. Der ér jo kun en vinder – og det blev Anna S med de 7 nisser, der så gerne vil være økolækre. Det skal de snart blive – stort til lykke!

Spred rygtet
Ja, jeg ved det; der er virkelig mange julekalendre på nettet i år. Her er en med holdning!
Du er velkommen til at lege med og invitere dine venner med! Jo flere vi er, jo større chancer er der for, at jeg kan manifestere en økokalender igen til næste jul!
Du kan bruge knapperne her til at dele:

This Post Has 79 Comments
 1. 7 økonisser holder søndag her i Verninge. Vi nyder alle vejret, selvom solen får alle støvbelagte spindelvæv til at glinse i solen og mor syntes nisserne burde støvsuge i stuen.

 2. 4 økonisser.Jeg gæder mig til at modtaget nyhedsbrevet.Krydser fingre for at jeg vinder.
  God Jul

 3. 4 økonisser hjælper os med at flytte – og de driller ;o) så den ene flyttekasse med mit tøj er væk og en med køkken ting er også væk så opbevaringsbokse ville da lune gevaldig her.

 4. Den sampak har jeg været ved at klikke hjem 100 gange. Måske man kunne være så heldig at vinde den nu! 3 økonisser!:)

 5. med alle de rester vi altid har ville det være dejligt med de bøtter siger vi med 4 økonisser der deltager med masser af glæde

 6. Uhhhhhh hvor nogle lækre bøtter 🙂 I mit køleskab må de gerne flytte ind, så jeg sender et stort håb sammen med 6 glade julenisser!

  kh.

 7. Lækre bøtter – dem kunne vi rigtig godt ha brug for! Håber vi får chancen. 4 økonisser herfra

 8. 4 håbefulde økonisser. Når jeg til sommer flytter hjemmefra vil disse opbevaringsbokse være guld i køkkenet!

 9. Lækre bøtter – dem kunne vi rigtig godt ha brug for! Håber vi får chancen. 4 økonisser herfra!

 10. Vi har en lille fødselsdagsnisse i huset idag så vi håber at vores 7 økonisser kan bringe held idag 🙂

 11. 7 økonisser herfra. Men en storspisende pige på snart 8 måneder, vil det være genialt med bøtter uden skodkemi 🙂 Hurra for at være forberedt og foran med mad fra fryseren når appetitten overmander det lille pus..

 12. Hej Rose,

  Jeg kaster med store forventninger 7 økonisser i puljen. Jeg får så mange gode ideer, når jeg læser din blog.

  God 4. søndag i advent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top