skip to Main Content

Den Økologiske Julekalender 15

Åh, de små økonisser trænger allerede igen sådan til at blive puslet og plejet med noget økobøko hudpleje uden kemi.
Vind en dejlig sampak i dagens version af:

Den Økologiske Julekalender – en pakkekalender med holdning!


Intro til de nye

Økonisserne har taget kommandoen over min blog, hvor du frem til og med den 24. december kan vinde de skønneste økologiske sager.

Toppen af økopoppen har doneret den ene herlige gave efter den anden. Hele 24 forskellige forhandlere eller producenter er repræsenteret. Hver gave er nøje udvalgt inden for mine skrappe kriterier; den skal være økologisk, uden skjult kemi og et bæredygtigt valg.

Som i en ægte pakkekalender afslører jeg ikke alle pakkerne på forhånd! Men forvent trygt, at gavekort, legetøj uden kemi, syndig økochokolade, sund madopbevaring, Kongen af Flyverdragter samt mange andre økolækkerier vil gemme sig i pakkerne.


Og nu, til dagens pakke
Svanebutikken.dk har doneret en mægtig fin sampak med fire produkter fra Derma ECO-serien, nemlig håndcreme, make up-fjerner, balm og dagcreme. De er økologiske, parfumefri, svanemærkede og astma-allergi-mærkede. Bravo!


Derma ECO-serien er bestemt et grønt bekendtskab værd. Det er en stor sjældenhed at finde økologisk hudpleje, som både er mærket med miljømærket Svanen og med Den Blå Krans fra Astma Allergi Danmark. OG til at betale – sejt!

Jeg elsker produkter, som gør det muligt for alle at vælge sundt og grønt uden at flænse dankortet.

Jeg har selv gang i Derma ECO håndcreme, balm og body wash for tiden. De fungerer fint som hverdagsprodukter. Du kan se en stor del af serien her hos svanebutikken.dk. Bemærk, at der også er hårprodukter i serien! Dagens fine gave har en værdi af 256,-

 

 

Det er ikke muligt for alle at skifte hele vores og vores børns garderobe til økologisk eller bæredygtigt over night. Men det giver god mening at starte ét sted – nemlig med det inderste. Svanebutikken.dk har derfor fokus på det inderste til dit barn; undertøjet, bodyen og hudplejen, som er første skridt til en grønnere livsstil.

Med Svanebutikkens fine nyhedsbrev får du blandt andet “7 gode grunde til, at dit barn ikke skal have tøj på” – tilmeld dig gratis her.


Sådan deltager du
Normalt har jeg ikke lodder og trisser i mine mange giveaways. Men i december er alting anderledes. Derfor er økonisserne på spil!
Du får:

 • 1 økonisse for at skrive en kommentar
 • 1 økonisse for at synes-godt-om min facebookside
 • 2 økonisser for at være tilmeldt mit nyhedsbrev
 • 3 økonisser for at være medlem af Grøn Stue (psst – det er gratis første måned og uden binding!)

Du skriver en kommentar herunder, hvor du fortæller, hvor mange økonisser du smider i puljen. Og så er du med.
Du skal skrive herinde hver dag, du gerne vil være med i lodtrækningen.

Du kan på den måde deltage med op til 7  økonisser. Jo flere økonisser, jo større vinderchancer. Men altså, også med én økonisse kan du blive den heldige julekartoffel.


FAQ

Hvad er tilmeldingsfristen?
Det er hver dag kl. 23.59.

Sendes pakken til udlandet?
Nej, desværre, pakkerne sendes kun til adresser i Danmark.

Hvor mange vindere er der?
Der er én vinder hver dag.

Hvordan får vinderen besked?
Vinderen får direkte besked fra mig på mail og skal maile sin adresse til dagens glade giver. Vinderen offentliggøres med fornavn (intet andet) her på bloggen 1-2 dage efter trækningen.

Skal jeg skrive min e-mail adresse i min kommentar?
Nej, det behøver du ikke. Jeg (og ingen andre) kan se den inde i bloggens “baglokale”.

 

Vinderen af Troldeliv børnesnack fra Urtekram
Troldene og økonisserne skal snacke sammen hjemme hos Therese E. God fornøjelse med de sunde lækkerier!


Spred rygtet
Ja, jeg ved det; der er virkelig mange julekalendre på nettet i år. Her er en med holdning!
Du er velkommen til at lege med og invitere dine venner med! Jo flere vi er, jo større chancer er der for, at jeg kan manifestere en økokalender igen til næste jul!
Du kan bruge knapperne her til at dele:

This Post Has 56 Comments
 1. Det lyder som en kalendergave der er lige noget for mig 🙂 Hermed 6 økonisser i puljen! Go dag til alle

 2. Dét lyder virkeligt lækkert!! Jeg sender 7 små økonisser afsted, alle med små krydsede nissefingre :oD

 3. Er lige ved at løbe tør for deres fantastiske ansigtscreme, så det ville falde på et tørt og godt sted 🙂 Skynder mig at sende mine 4 økonisser med i puljen!

 4. Jeg har endnu ikke prøvet Dermas øko serie, men det er et dejligt princip!

  Jeg har 4 badeglade økonisser

 5. håber virkelig 15 gang er lykkens gang for sikke lækre produkter:-) smider mine 4 økonisser i puljen

 6. Jeg forsøger igen, og smider 4 økonisser afsted, i håber om, at jeg kan glæde min søster og niece med denne skønne præmie 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top