skip to Main Content

Giveaway: Frit valg hos Slyngeskolen!

Der er knas med kommentarfunktionen her på bloggen. Jeg beklager. Denne giveaway vil få en ny runde og tilmeldingsfrist, når det igen er muligt at kommentere. UNDLAD DERFOR AT KOMMENTERE PÅ DETTE INDLÆG. Tak for tålmodigheden!

Velkommen til endnu en bæredygtig giveaway her på bloggen!

Det med bæredygtig tager vi denne gang meget bogstaveligt. For i denne giveaway har du helt konkret alle tiders eksklusive mulighed for at blive dygtig til at bære dit barn. 

Måske har du læst om min store begejstring for slynger i min bog BABY – 100% naturlig uden tilsætning ?

I bogen finder du en kort introduktion til de forskellige typer bæredimser og et par forslag til ditto økologiske valg. Men derfra og så til rent faktisk at kunne tæmme sin slynge – der er et stykke vej!

Tænk hvis du nu kunne få den nemmeste og mest direkte vej til at blive pot og pande med dine slynger, uden at bruge en masse tid og fjumre rundt, men bare få personlig, præcis og professionel hands-on-vejledning. Helt gratis, naturligvis. Nice, ikke? Og det er lige, hvad du kan få i denne giveaway.

For ganske nylig åbnede nemlig Danmarks første Slyngeskole.
Dér har du nu frit valg på alle hylder! 
Du går simpelthen ind på slyngeskolen.dk og vælger det produkt, du helst vil vinde.

1:1 rådgivning, besøg i din mødregruppe eller workshops – du vælger selv. Bare du husker at skrive i din kommentar, hvad du drømmer allermest om. Simpelt – så er du med i lodtrækningen. Der er én heldig vinder.

 

Foto: Peter Clausen

Slyngeskolen drives af Nadia, som er en af mine gamle økovenner fra Urtekrambloggen og mor til to små drenge, som slynges af karsken bælg. Hun har specialiseret sig i at lære kvinder at bruge slynger.

Hun blev selv slyngemor lidt tilfældigt og havde faktisk en helt ny ‘Odder’ stående til sit første barn. Men der gik et halvt år, før den blev brugt. Hun blev ganske enkelt stormende forelsket i konceptet – at være tæt på sit barn og have hænderne fri på samme tid.

Så hun besluttede at uddanne sig til slyngerådgiver i England, hvor hun blandt andet har fordybet sig i, hvordan du kan lære teknikkerne på den nemmeste måde – og huske dem, når du kommer hjem! 

Og når du nu alligevel tøffer rundt inde på Slyngeskolens hjemmeside, kan du jo lige tilmelde dig nyhedsbrevet og samtidig få den fine og overskuelige e-guide “Sådan vælger du den rigtige slynge”

Sidste frist for tilmelding til denne giveaway er torsdag d. 3. november 2011 kl. 23.59.

Du må selvfølgelig hjertens gerne dele denne giveaway med andre kvinder med bæreegnede børn…..  

PS. Nadia har forresten også en ret fed blog, ogkonen.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top