skip to Main Content

Her er vinderne af John Masters BARE!

Jamen altså, aldrig har en give-away her på bloggen været så populær som denne! 117 deltagere!

Økoluksus hudpleje er virkelig eftertragtet. Tusind tak til alle jer, som deltog. Hvor er jeg glad for, at I synes, det var et godt valg. Så er det ikke kun mig, som sukker efter parfumefri hverdagsluksus til min trængende mor-hud.

Kæmpestor tak til Duft & Natur for den fantastiske gave!
Lige nu har Duft & Natur tilbud på alle de fire skønne produkter i John Masters Organics BARE  – find dem lige her.

De fem heldige kartofler er:

* mia (den af de 4 Mia’er, som skrev en kommentar 27.8 kl. 18.32)

* Tina (fra 31.8. kl. 02.50)

* Thea Augustenborg

* Anja R (vi havde 5 Anja’er, men det er Anja fra 2.9 kl. 21.45)

* Anne (Stud.Nurse – beklager til de tre andre Anne’r)

I får en mail fra mig lige om straks – husk at svare på den!

Den næste giveaway er noget, man både kan sidde på og grave ned. Nogle af jer har allerede gættet det. Stay tuned, den kommer på senere i dag!

PS. Vil du gerne have inspiration til sund og grøn livsstil for gravide og småbørnsfamilier? Tilmeld dig mit nyhedsbrev her, så får du samtidig to gratis guider! Den ene er med opskrifter til børnefødselsdagen på sunde lækkerier uden sukkerchok. I den anden får du mine bedste tips til bedre familiehelse. Ingen spam, kun grøn kærlighed. 

This Post Has 4 Comments
 1. Jubii 🙂
  Sikke en fantastisk start på dagen! Jeg glæder mig til at modtage produkterne, og forkæle mig selv med et langt bad uden baby.

  /Anja

 2. Tillykke til de heldige vindere 🙂 Glæder mig til at høre hvordan de fungerer 🙂

  Hvad med ansigtet hvis man ikke er til Laveras fede ansigtscreme …. og mangler en skintonic, en rensecreme, en ansigtscreme og en serum og eventuelt en øjencreme ….. og det skal være øko-bøko???????

  Findes det?

  Kh.

 3. Kære Katrine
  Jeg har vist helt glemt at svare på den her.
  Det ER en jungle med alle de hudplejeprodukter.
  Jeg arbejder på at lave en e-guide omkring det på et tidspunkt. Det er frygtelig tidskrævende, men meget interessant. Der kommer også noget omkring det i min gravid e-bog, når den engang er færdig i 2012.
  Indtil da laver jeg Personlig Rådgivning REGULAR med individuelle produktanvisninger til hudpleje og make-up.
  kh Rose

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top