skip to Main Content

Giveaway: Te fra Higher Living

GIVEAWAYEN ER AFSLUTTET!

Alt for længe har jeg forsømt jer med giveaways. Undskyld – det er travlhed.
Men her kommer til gengæld en dejlig varm én, nemlig en spritny serie med økologiske tebreve fra engelske Higher Living.
En af mine yndlings-helsepushere, Helsebasen.dk, har doneret denne giveaway. Du og to andre heldige te-elskere kan vinde en prøvepakke med to breve af hver af de 8 Higher Living varianter PLUS en pakke af den Higher Living te, du helst vil prøve. Jeg trækker altså TRE vindere!

Helsebasen skriver om teerne:
“Higher Living teerne stammer fra England og er opstået med et ønske om at skabe en række smagfulde, sunde og delikate urte-teer. Alle ingredienser er økologiske.”

Helsebasen har også prøvepakker med elevator-teer fra Pukka og fra Yogi-te. Virkelig godt koncept, som jeg ikke er stødt på andre steder.

Jeg har fået lov at teste alle teerne fra Higher Living, og her er min oplevelse:

PurityLakridsrod, pebermynte, spearmint, burrerod, mælkebøtterod, marietidselfrø, ingefær, salvie.
Min favorit. Den mest urte-agtige af teerne. Kompleks smagsoplevelse. En te, som jeg får lyst til at drikke mere af. 

Vitality – Appelsinskal, kanel, lakridsrod, grøn mate te, citronskal, allehånde.
Meget interessant, jeg synes, at den har en sød, bær-agtig smag, selv om der slet ikke er bær i.

Evening
– Citronmelisse, fennikel, kamille, lindeblomster, pebermynte, lavendel.
Piv! Den manglede i prøvepakken! Jeg tror ellers, at det kunne have været min favorit. Den er i hvert fald rig på beroligende urter plus urter til en glad mave.

Cool Mint – Pebermynte, mynte.
Mynte med mynte oveni. Frisk, intens myntesmag. 

LicoriceLakridsrod, fennikel, kanel, appelsinskal, citronskal, ingefær, nellike.
Udpræget lakridssmag med et twist af jul. Meget sød te – og det kan man jo godt have brug for! 

CinnamonKanel, fennikel, lakrids, appelsinskal, citronskal, ingefær.
Kanelsmag med stor K. En god te for dig, som er glad for Yogi-teerne. Den kan også bruges til chai.

Very Berry
hibiscus, æble, hyben, lakridsrod, citronskal, naturlig aroma, acai bær, blåbær.
For mig er det virkelig en hibiscus te! Flot farve. Jeg tror den vil gøre sig godt som is-te eller i meget koncentreret form, blandet med danskvand og lidt agavesirup. 

Ginger KickIngefær, citronskal, saflor.
Min kæreste, som er helt vild med ingefærteer og ditto -shots, giver følgende feedback: “Fin, rund, blød ingefærte. Savner dog mere ingefær-kick!” Men ok, han er også hardcore…. Jeg synes godt om den. Saflor er for øvrigt en gylden tidsel-blomst.

Generelt holder teerne, hvad de lover, i forhold til navnet, og det kan jeg li’. Indrømmet, jeg er en inkarnet fan af Pukka, som blandt andet har kælet mere for detaljerne i tebrevenes udformning. Men omvendt holder jeg virkelig også meget af variation og af at prøve noget nyt. Vi har seriøst mange mange æsker med tebreve igang herhjemme. Hver dag sin te, alt efter humør, tidspunkt og vejr. Kender du det?

Man kan sige, at Yogi-teerne er de mest kraftige i smagen og mindst lækre i designet. Pukka er mest komplekse i smagen og gennemførte i æstetikken. Higher Living toner rent flag og er mere enkle i smagen. Synes jeg. Men smag og behag er jo individuel!

Og nu får du chancen for at finde din(e) Higher Living favorit(ter)!

Sådan gør du for at deltage:

GIVEAWAYEN ER AFSLUTTET!

Skriv en kommentar herunder, hvor du linker til den variant, du helst vil prøve. Se alle varianterne her.
Har du problemer med at linke, så skriv navnet, det er også ok.
Sidste frist for tilmelding er søndag d. 17. juli kl. 23.59.

Jeg trækker tre vindere, som får direkte besked af mig og offentliggøres (fornavn) her på bloggen. Hvis du vinder, får du tilsendt din udvalgte favoritpakke plus en prøvepakke med alle otte Higher Living-teer.

Du må gerne dele giveawayen med dit te-glade netværk – brug knapperne lige herunder, eller del den på din blog.

PS. Mindre end 20 “Synes godt om” mangler på min facebookside, før jeg kan afgøre konkurrencen om 1 stk. BABY-bog. På facebook-siden får du hver dag nyttige tips og aktuelle links til sund og grøn livsstil. Du finder siden her og tilmelder dig konkurrencen om en BABY-bog her.

This Post Has 52 Comments
 1. Skøn, skøn konkurrence:-) Jeg er tosset med lakrids-the, så ville elske at prøve licorice-theen

 2. helsebasen.dk/product/higher-living-te-vitality-15-breve-oekologisk-4040/

  Den her tror jeg lige ville være mig

 3. Jeg kan ikke linke, men jeg ville elske at prøve Purity theen med lakridsrod. Forestiller mig, den er helt vidunderlig.

  Med venlig hilsen
  Stine

 4. Det må helt klart være den her jeg gerne vil vinde
  http://helsebasen.dk/product/higher-living-te-vitality-15-breve-oekologisk-4040/

  Jeg vil rigtig gerne følge dig via Google Friend Connect… Sig lige til hvis det bliver muligt 🙂

  Jeg har lagt et link til din fine giveaway her:

  ~*~*~GiveAwaysDK~*~*~

  Jeg prøver at samle alle danske giveaways.
  Hvis du har lyst kan du selv tilføje din side, næste gang du har en giveaway 🙂 Så er du sikker på at den kommer med fra det sekund du har offentliggjort den 🙂

  Pøj pøj til jer alle 🙂

  Ps.. måske du har lyst til at deltage i min giveaway?
  ~*~*~KLIK HER~*~*~

 5. Hvis jeg skulle blive den heldige vinder, vil jeg gerne prøve denne te HIGHER LIVING TE, VERY BERRY.

 6. Årh, de lyder sørme lækre allesammen – men især cinnamon lyder god for mig, som er stor fan af Yogi-teer.

 7. Kan ikke linke via mobilen, men om jeg vinner, ønsker jeg å prøve Purity:) Det hørtes ut som veldig god te, og te elsker jeg:)

 8. Lækker give away. Jeg er mærkelig the drikker. Rører det ikke om sommeren, men om efteråret og vinteren laver jeg ikke andet. Jeg elsker alle de lækre økologiske varianter som er på markedet. Jeg får altid Avedas lækre the transporteret hjem fra USA. Den smager let og lækkert af lakrids og pepermynte og skøne krydderier uden at være Chai agtig. Og så drikker jeg Chai. Et stort glas lavet på lækker øko mælk hver aften i hele den mørke periode.

  Men lakridsthe er også en klar favorit. Mangler stadig at finde “min” variant. Den som bare er helt helt som den skal være. Så skulle jeg være heldig her er der ingen tvivl. Jeg ville vælge:

  http://helsebasen.dk/product/higher-living-te-licorice-15-breve-oekologisk-4037/

 9. Er vild med te, men drikker altid det samme, så forandring og inspiration er tiltrængt. Vil gerne prøve very-berry, skulle jeg være så heldig 🙂

 10. uhhh lækkert, et the mærke jeg ikke har prøvet før 🙂
  er meget glad for yogi og pukka teerne!

  jeg vil helst prøve EVENING, den lyder rigtig god

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top