skip to Main Content

Mine Bedste Tips Til En Grøn Ferie

Lige nu er jeg ved at klargøre nyhedsbrevet, som kommer i morgen. Det bliver næsten et helt minimagasin, og jeg glæder mig over at skrive det!

Edit: Nu er det ude – her finder du det!

Temaet er “Grøn Ferie”. Du får mine bedste tips og masser af links til en grøn ferie.
Vi ser på:

 • sund og nem proviant til rejsen
 • musthaves til det naturlige rejseapotek
 • tips til gratis attraktioner og bæredygtige rejseformer

OG – nok så vigtigt – opskriften på hjemmelavede proteinbarer med kakaonibs og hamp. De er tætpakkede med energi, sund fedt og superfood. De smager godt og er praktisk proviant til rejsen.


Er der forresten nogen, som kan fortælle mig, hvordan man med et snoldet mobilkamera tager et godt billede af en brun myslibar, uden at den ligner noget meget uappetitligt?
Her forsøgt med jordbær og stokroser. Men jeg er ikke tilfreds med looket.

PS. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet øverst til højre her på siden.

Husk, at der er særpris på min bog BABY – 100% naturlig uden tilsætning. Lige nu koster den her hos mig kun 285,- inklusiv fragt og moms – og så er den signeret….. Klik her og læs mere.

This Post Has 2 Comments
 1. Det nyhedsbrev glæder jeg mig til 🙂

  Det er hårde odds at tage gode billeder med mobil camera, men prøv at bytte tallerkenen ud med en der ikke er kridhvid, vælg en rolig baggrund, – en mur, et gardin eller set oppefra ned på dit trappetrin. Sørg for at afstanden er stor nok til at kameraet kan fokusere, hvis billedet bliver for tomt kan du sætte stokrosen ind som sløret forgrund. Men kagen er garanteret lækker uanset.

  1. @ Anna, tusind tak, det må jeg have i baghovedet.
   Det er jo ikke pga. billederne, at man skal følge min blog 😉
   Man fornemmer nok, at det ikke er min spidskompetence, endsige passion…. men jeg må jo lære det til husbehov. Og drømme om et lidt bedre kamera!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top