skip to Main Content

Pssst! Har du hold på dine bøtter?

Har du hold på dine bøtter? Det handler om om madopbevaring….

I morgen kommer mit næste nyhedsbrev, hvor du får en gratis miniguide til opbevaring af mad i køleskab og fryser – uden kedelig kemi.

Hvilke beholdere er gode og hvad skal du vælge? – både budget og luksus!
Hvilke madbeholdere kan indeholde skjult kemi?
Hvordan opbevarer du bedst babymad i små portioner på køl og frys?
Er isterningbakker ok? Creme fraiche bøtten? Silikoneforme?

Få svar på det hele i nyhedsbrevet i morgen. Og er du ikke tilmeldt, kan det nås endnu. Lige her ude til højre.
Nåede du det ikke? No problem, linket er her:

Derfor Skal Du Have Hold På Dine Bøtter (01.06.2011)

Ved tilmeldingen får du gratis “Kloge kvinders guide til bedre familiehelse” lige i din indbakke.

This Post Has 4 Comments
 1. FANTASTISK!!! Det vil jeg gå at glæde mig til herhjemme 🙂

  Manden min kom hjem med glasopbevaring fra Søstrene Greene igår og jeg er ret sikker på at maden ikke må røre det der plastik der sidder bag lågets top …. I det hele taget bruger jeg mange glas fra mademballage, fx de dersens fantastiske glas der har været tomatmos i og jeg er så meget i tvivl om lågene …

  Kh.

 2. Tak for nyhedsbrevet 🙂

  Bruger mest glas i køleskabet, men var ved at få det helt dårligt over isbøtte stakken der er så lette at bruge i fryseren. Heldigvis var der både kniv og gaffel samt pp 5 kode i bunden, så jeg åndede lettet op og de får lov til at blive indtil en bedre løsning er indkøbt. Og is spiseri lidt mere lovliggjort i sommervarmen.

 3. Kære Anna
  Nu vil jeg nødig kaste malurt i isbøtten. Men Kniv og gaffel-symbolet betyder “kun”, at boksen er egnet til fødevarer. Den specificerer ikke, hvilke fødevarer. Derfor gælder stadig princippet om, at man kun skal bruge den til den type fødevarer, som der oprindelig var i. Og derfor er det en dårlig ide at komme varm, fed eller “sur” mad i f.eks. isbøtten eller creme fraiche-bægeret. Men du kan godt bruge isbøtten til f.eks. hjemmelavet is 🙂
  Jeg er heller ikke klar over, om der er et “må vaskes i opvaskemaskinen”-symbol på isbøtter. De er ikke nødvendigvis egnet til at blive brugt igen og igen. Lidt lige som engangsflasker til vand (men det er nu mest et bakteriespørgsmål med vandflaskerne, så vidt jeg husker).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top