skip to Main Content

Fødselsdags-konkurrence: Vind Økokarma strik fra Ko og Ko

KONKURRENCEN ER SLUT!

Ib, pip – huraaaa! I dag er det Mirjams fødselsdag. TO år!

Hun er i gavehumør, og derfor skal vi selvfølgelig have en helt særlig giveaway! Jeg er glad for, at Mette fra KoogKo har udloddet et af sine fine Økokarma strikvarer i økologisk uld. Bamsen Karlo, smukke peru-huer, bløde uldlongies og varme trøjer er på tapetet.Økokarma er et dybt sympatisk win-win-win projekt! Det er økologisk håndstrik med omtanke. Hver gang du køber en Økokarmavare, går 25-30% af beløbet direkte til støtteprojekter i Nepal, drevet af en one-woman ildsjæl. Økokarma-sagerne strikkes af frivillige seniordamer i Aalborg. Du kan læse mere om Økokarma her på projektets hjemmeside.

Dagens fødselar er den heldige ejer af disse überdejlige uldlongies, som hører til den unge dames favoritter i garderoben (især kombineret med gummistøvler og solhat – indendørs, vel at mærke!).

Jeg anbefaler også Økokarma i denne måned udgave af Vi Forældre, lige som jeg i det hele taget er meget begejstret for Ko og Ko, hvor du finder et stort udvalg af basis økotøj til gode priser – samt alt muligt andet økogear til baby og børn.
Det er såre simpelt at deltage i konkurrencen: Tag et kig på Økokarma-udvalget her og skriv en kommentar herunder, hvor du fortæller, hvilket produkt du allermest ønsker dig, hvis du vinder. Gerne med link, men det er ikke et krav.

Konkurrencen slutter mandag d. 23. maj kl. 22.30. Vinderen får direkte besked og nævnes med fornavn her på bloggen.

KONKURRENCEN ER SLUT

This Post Has 30 Comments
 1. Hej Rose – tak for din fine omtale, jeg holder også morderligt meget af alle de søde kunder 🙂 Og vil glæde mig meget til at shippe en lækker ØkoKarma-sag videre til en trængende mor 🙂
  KH Mette

 2. Jeg når knap at strikke nye longies til min unge før han gror ud af dem i øjeblikket! Så et par økokarmalongies ville være helt perfekte!

  Og endnu en gang tak for bloggen – den er bland ynglingsoverspringshandlingerne når den lille sover (kort) middagslur og mor her skal læse til eksamen;)

  OG STORT TILLYKKE MED HENDE!!

 3. Tillykke med Mirjam 🙂 Hold da op hvor tiden bare går stærkt…

  Jeg ville elske at stoppe Alexander i et par af de brune uldbukser.
  De ser bare så lækre ud, og så vil han i det mindste kunne have sin lidt store rumpe deri 😉

  KH

 4. Stort tillykke med Mirjam.

  Jeg er dybt forelsket i bamsen efter at have kigget den dybt i øjnene. Nøj, hvor ville den gøre glæde herhjemme hos begge piger.

  kh
  Dorte

 5. Først et kæmpe tillykke med datteren! :jubel:

  Jeg kan slet ikke beslutte mig for hvilken det skulle være – men jeg tror det skulle være et par longies eller en brun hue med æblegrøn kant :lurve:
  /Annie

 6. Ihh stort tillykke med den lille prinsesse…. det er bare en helt fantastisk alder.
  Hvis vi skulle være så heldige at vinde, så ville vi gerne eje sådan et par brune bukser som din datter også har 🙂 De er bare så fine og ser rigtig lækre ud…. 🙂
  Kram fra Malene og krudt uglerne

 7. Tillykke til Mirjam – det er stort at blive to for en lille pige 🙂

  Hvis Silje bliver den heldige vinder så ville hun elske at smyge sin tykke rumpe i et par lækre strikkede brune uldbukser str. 12-18 mdr.

  De bedste hilsner – og tak til Økokarma for det fede arbejde.

 8. @ Malene; den er også rigtig fin 🙂 Men du kan kun vælge Økokarma-produkter til denne konkurrence. Tjek linket i blogindlægget. kh Rose

 9. Tillykke til den lille fødselar 🙂

  Min 2 mdr gamle dreng ville elske at eje et par håndstrikkede uldbukser i natur str 6-12 mdr. de er rigtig fine. Og er sikker på at de vil blive brugt til de er helt slidt op 🙂

 10. Uhh, det var da en lækker konkurrence!

  Jeg er jo hoppet med på uldtrippet, og ville hverken sige nej tak til en hue eller en orange trøje. Men allerhelst ville jeg da gerne smutte lilletøsen i et par lækre håndstrikkede uldbukser i naturfarve, sådan som disse her: http://www.koogko.dk/shop/haandstrikkede-uldbukser-1095p.html Så ville jeg vide hende varm og tryg, når jeg skal sende hende afsted i den store verden, når vuggestuen kalder til efteråret.

 11. Hurra og tillykke med Mirjam:-) Har også en pige der lige er blevet to år, og det er noget helt særligt med en to-årig i huset!

  Vores største datter er ørebarn, og har nu nået en alder, hvor det godt kan være svært at finde gode huer, som også falder i hendes smag. Og så ser jeg disse fantastiske huer: http://www.koogko.dk/shop/oekokarma-hue-lilla-2776p.html, og kunne mig så meget ønske mig en str. 54-56 til hende!

 12. Stort tillykke med den lille d. 9 🙂

  Jeg ønsker mig denne bamse:
  http://www.koogko.dk/shop/oekokarma-bamsen-karlo-2792p.html
  Den er da ikke til at stå for 🙂 Heller ikke selvom jeg fylder 30år i morgen 🙂

  Men skulle det være en af de andre ting, har jeg masser af børn i min omkreds, så kan helt sikkert fine en der vil blive glad for lige meget hvilken en gevinst det skulle blive 🙂

 13. Stort tillykke med fødselsdagen til din prinsesse, min mindste prinsesse er lige blevet 1 år her den 20 Maj, med rigtig dejligt vejr, glade gæster og det hele, Maj er en skøn måned 🙂
  Hvis jeg er heldig må uldbukserne være en klar farvorit, hvem ville ikke gerne puttes ned i sådan et par?

  Sommerhilsner 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top