om-rose

Rose Maimonide

Jeg er passioneret omkring bæredygtig sundhed, helse og økologi, især til børn og gravide. En blid, grøn livsstil med gladere børn, en grønnere klode og mere vitalitet – dét giver mening hele vejen rundt for mig.

Jeg er forfatter til to bøger, nemlig bestselleren BABY – 100% naturlig uden tilsætning (Politikens Forlag), som er udkommet i 4. oplag, og Dit sunde barn – sådan!, som udkom i 2015 på mit eget forlag Healthy Growing Tribe Books.

Jeg bor i udkanten af Humlebæk med min mand og vores datter på 7. Min ældste datter på 17 år går på efterskole.

De sidste 20 år har jeg fordybet mig i at finde frem til de valg, jeg både deler og bruger til det dyrebareste, jeg har; nemlig mine egne to økounger.

Jeg har gransket bøger, forskningsrapporter og netsites, konsulteret de bedste fagnørder, indhentet værdifulde erfaringer, nærlæst internationale anbefalinger og testet nøje udvalgte produkter.

Jeg hjælper og støtter dig bedst i at vælge sundt og grønt til dig og din familie via min inspirationsportal Grøn Stue. Dér får du ubegrænset adgang til personlig rådgivning hos mig i min brevkasse i medlemsforum, masser af guldkorn og mulighed for at udveksle erfaringer med over 600 andre mødre, der ligner dig.

Du kan få tips på min blog, booke mig som personlig mentor eller business mentor, være med på mit mentorforløb, stille mig spørgsmål og finde guides og bøger i shoppen.

Jeg glæder mig til at inspirere dig!