Sund Mad Til Baby

My BABY is back!

Sund mad til baby

Forleden fik jeg et højst uventet besøg af påskeharen aka postbuddet.
Han kom med to kasser med eksemplarer af min bog BABY med alt om sund mad til baby og en naturlig sund start på livet med god kemi.
Som jo skulle være udsolgt.

 

sund mad til baby

Jeg tænkte, at det måtte være nogle bøger, som distributionscentralen havde glemt at sende med sidst.
Eller måske nogle, som var kommet retur fra boghandleren, og som de havde sendt til mig i stedet for at makulere dem …

Men bøgerne var funklende nye.

Jeg fattede ikke en bjælde, indtil jeg bladrede om på sidste side og så, at der stod: “1. udgave, 2. oplag!”

 

sund mad til baby

Mein Gott, 2. oplag! Seriøst, jeg ANEDE det ikke (ja, jeg burde have fået besked om det, men pyt nu med det).

Derfor er “BABY – 100% naturlig uden tilsætning” nu tilbage i min e-butik, hvor jeg sælger den i signeret udgave.
Jeg sender til hele verden.

Du kan sågar købe den som barselsgave, indpakket i smukt miljøvenligt papir og ledsaget af et personligt kort.

minimega-wrap-elephants

Update 2015: BABY er nu udkommet i 3. oplag og dermed ude i 5.000 eksemplarer.

Alle bogens anbefalinger er godkendt af læge Irene Hage, der har en treårig overbygningsuddannelse i komplementær medicin fra Bastyr University i Seattle, og Maja Kirkegaard, der er uddannet biolog med en ph.d. om hormonforstyrrende stoffers virkning på kroppens vitaminer og hormoner.

ALDONA, MOR

“BABY er noget enhver nybagt mor bare skal eje. Det er ikke nok at låne, da man kommer jo til at bruge den så mange gange.”

 

CAMILLA BÆK, MOR

“Tak for den fantastiske og uundværlige bog du har skrevet! Den har uden tvivl reddet resten af mit liv. Det var en stor øjenåbner at begive mig ind i øko-helse universet. Det har ændret mit liv for altid, og jeg er dig evigt taknemmelig!”

This Post Has 9 Comments

 1. Jeg har din bog og jeg elsker den! Der er en lille ting, jeg ikke kan få til at stemme og det er dit bleregnskab. Jeg har fået oplyst at man ca. bruger 200 kr. om måneden i bleer. Det passer meget godt med at en pakke libero koster 40 kr. Selvfølgelig bruger man mere i starten men det er et gennemsnit. Det svarer til 2400 på 1,5 år. Hvordan kan man så spare mellem 3000-10000 ved at bruge stofbleer? Jeg ser frem til at høre fra dig 🙂

 2. Hej Rose.

  Uanset hvordan eller hvorledes jeg prøver at komme til din webshop og bestille BABY, så bliver jeg ledt tilbage til indlægget om 2.oplag.
  Kan du hjælpe mig 🙂

  Vh Julie

 3. Hej.

  Jeg har læst din fantastiske bog, tak for den.

  Jeg ammer min 14 dage gamle søn. Og har derfor købt basispakken af vitaminer og mineraler som du anbefalder. Jeg er nu kommet i tvivl om hvorvidt jeg skal tage alle vitaminerne samtidig om morgenen, sammen med omega 3? Også zink alene om aftenen?

  Derudover har jeg ikke købt multi-B-vitamin, da jeg mener at have læst at man i stedet kan tage 2 stk omnimin pure om dagen. Er det korrekt eller skal jeg holde mig til 1 stk og multi-B-vitamin?

  Mvh Kristina

  1. @Kristina – tak for de fine ord og dine spørgsmål om kosttilskud til ammende. Jeg vil varmt anbefale dig at tjekke min pakkeløsning med kosttilskud til ammende, som du finder her:
   http://rosemaimonide.com/kosttilskud-2/
   Der kan du se præcis, hvad jeg anbefaler til ammende (en udvidet pakke), hvornår på dagen det skal tages, og hvordan det kan kombineres ifht. individuelle behov. Du får adgang til guiden via Grøn Stue, hvor du også kan stille mig opfølgende spørgsmål i medlemsforum – der er som regel svar fra dag til dag. Jeg har brug for at vide lidt mere om din kost m.m. for at kunne rådgive dig – og det falder lidt uden for rammerne for kommentarsporet her på bloggen.
   Kærligst
   Rose

 4. Hej 😊 Jeg vil have købt din snarest men har lige et spørgsmål. Er “den glutenfri” 😉 eller bruger du også gluten? Mvh mette

  1. @Mette, tak for din kommentar og interesse for BABY. Den er næsten glutenfri – der er en enkelt opskrift, som indeholder glutenholdigt mel. Jeg kommer med detaljerede anbefalinger omkring introduktion af gluten til babyer. BABY indeholder info og tips om ernæring, kosttilskud og opskrifter, men også vigtig viden og anbefalinger om sundt indeklima, tøj, produkter i øvrigt uden kemi m.m.
   Kærligst
   Rose

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *